Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Km
216889
Anul fabricatiei:
2018
Combustibil:
Motorina
Norma Poluare (Euro):
6
Transmisie:
Automata
Culoare:
MARO
Tara de origine:
OLANDA
Stare:
Neinmatriculat
Cilindree cm3:
1499
Putere CP:
131

Detalii masina

TVA DEDUCTIBIL

Garantie pana la 12 de luni

Garantie pt. autenticitate kilometrajului

Toate autoturismele beneficiaza inainte de livrare de verificare completa “bara-bara” cat si revizie completa motor (ulei si filtre)

Posibilitate cumparare in rate – aprobare pe loc

GRATUIT – revizie motor la livrarea masinii

GRATUIT – schimb kit distributie + pompa apa GRATUIT – revizie completa cutie de viteze

Virtual Cockpit cu Diferite Moduri de Afisare -Navigatie cu Touch Screen -Volan din Piele Multifunctional cu Padele -Clima Automata pe 2 Zone cu Afisaj Digital -Apple Carplay / Android Auto -Senzori de Parcare/ camere 360 -Avertizare Parasire Banda -Start / Stop -Sistem Antiderapare -Avertizare Atentie Conducator -Faruri LED -Lumini de Zi LED -Stopuri Spate LED -Cutie de Viteze Automata -Buton Sport -Asistenta la Urcare / Coborare in Panta -Senzori Presiune Roti -Port AUX, SD Card -Wi-Fi -Senzori de Lumini -Senzori de Ploaie -Geamuri cu Tenta -Oglinzi cu Reglare Electrica si Incalzire -Jante R17 Atat motorul cat si cutia de viteze functioneaza perfect

Calculeaza-ti rata !

Tipul de credit dorit
Perioada finantarii (ani):
Pretul automobilului in Euro
Avans in Euro
Valoare rata
*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Important de stiut

Toate autoturismele oferite spre vanzare de firma noastra sunt achizitionate de la firme partenere externe ele fiind insotite de istoric service complet cat si garantie pt. autenticitatea kilometrilor Masina ruleaza in conditii excelente.

PLATA SE VA FACE ÎN MONEDA NAȚIONALĂ “RON” LA CURSUL BNR +1% DIN ZIUA ACHIZIȚIEI, ATÂT PRIN TRANSFER BANCAR, CARD P.O.S, CÂT ȘI DEPUNERE ÎN BAZA FACTURII FISCALE LA BANCĂ. STAREA AVARIAT/NEAVARIAT: AUTOTURISMUL SE OFERĂ SPRE VÂNZARE AȘA CUM A FOST CUMPĂRAT DE LA PARTENERUL EXTERN. NUMĂRUL ANTERIOR DE PROPRIETARI NU POATE FI CUNOSCUT CU EXACTITATE, ATÂT TIMP CÂT AUTOTURISMELE VIN CU ACTE DE PROVENIENȚĂ STRĂINE / UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI NU SUNT ÎNMATRICULATE ÎN ROMÂNIA (ACTELE EXTERNE).

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank, etc.). Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans. Dobanda anuala este de maxim 10%. Pt. a indeplini conditiile de acordare a creditului auto trebuie ca aplicantul sa fie angajat de minim 3 luni la actualul loc de munca, sa aiba varsta minima de 24 de ani si sa nu fi avut incidente bancare majore in trecut (intarzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Perioada de acordare este intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de credit este de maxim 72 de ore.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. De retinut este faptul ca in calculul ratei intra si asigurare FULL CASCO pentru primele 12 luni (OPTIONAL se poate prelungi). Pentru mai multe detalii si calculul ratelor va rugam sa ne contactati telefonic.

Va multumim, echipa Auto Rulate Bucuresti

Alte masini din aceeasi categorie

2020 · Automata · 1991 CMC · 210594 km · Motorina
14950 Euro
2018 · Automata · 1560 CMC · 162792 km · Motorina
19450 Euro
2018 · Automata · 1499 CMC · 216889 km · Motorina
15950 Euro
2023 · Automata · 1463 CMC · 900 km · Motorina
28950 Euro
Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne