Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

VREŢI SĂ VINDEŢI, CUMPĂRAŢI SAU SCHIMBAŢI AUTOTURISMUL RULAT? AUTO RULATE BUCUREŞTI ESTE DEALER-UL EXPERT DE CARE AVEŢI NEVOIE

Indiferent că doriţi vinderea actualului autoturism, cumpărarea unui nou autoturism second-hand sau doar schimbarea celui actual cu unul mai frumos şi mai performant, AUTO RULATE BUCUREŞTI este dealer-ul care lucrează ireproşabil pentru dumneavoastră, căci emblema activităţii şi prestaţiei lui este: “Rapiditate, Eficienţă, Satisfacţie”.

Serviciile pe care le oferim sunt următoarele:

  • Achiziţionare directă din parcul nostru auto
  • Achiziţionare pe comandă
  • Buy-Back (cumpărăm autoturismul dumneavoastră şi apoi vă scădem din preţul maşinii pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul nostru auto)

Deţinând excelentul site de prezentare www.autorulatebucuresti.ro, în care întreaga ofertă, atât de maşini cât şi de servicii, este în detaliu şi elocvent expusă, deţinând o echipă de tehnicieni, ingineri şi experţi în domenii conexe de cea mai înaltă calificare, mobilizată permanent şi aflată în orice clipă, cu cea mai caldă solicitudine, la dispoziţia clienţilor săi, firma AUTO RULATE BUCUREŞTI îşi pune în slujba nevoilor dumneavoastră întreaga capacitate de acţiune, pentru realizarea, în cele mai bune condiţii, a scopului final: acela ca dumneavoastră să puteţi intra cât mai repede în posesia unei maşini rulate mai noi şi mai bune sau să vă vindeţi cât mai convenabil actuala maşină.

Servicii şi creştere, pe o piaţă în scădere

Economisind timpul dumneavoastră atât de preţios, pe care altfel l-aţi risipi în cursele de la un dealer de maşini second-hand la altul, garantându-vă siguranţa, confortul şi profesionalismul real, verificat, AUTO RULATE BUCUREŞTI vine în sprijinul clienţilor cu cea mai bună calitate de maşini rulate, cu o ofertă largă, trecută prin sita unui riguros control şi a unui bun-de-vânzare, cumpărare sau închiriere dintre cele mai de încredere.

Regimul de consignaţie, adică staţionarea autoturismului dumneavoastră pentru vânzare în parcul companiei, sistemul Buy-back, cumpărarea autoturismul dumneavoastră şi apoi discountul din preţul noii maşini pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul nostru auto, variantele de credite (banca, IFN) menite sa vă ajute să vă achizitionaţi autoturismul second-hand dorit din parcul auto propriu, achiziţionarea pe comandă – toate acestea se înscriu în oferta companiei AUTO RULATE BUCUREŞTI, cea ale cărei autoturisme sunt achiziţionate de la colaboratori interni şi externi reprezentaţi de cele mai mari firme de leasing din România şi Europa.

Sfera de acţiune a firmei este largă: ea se află în colaborare cu multiple companii de leasing şi pune la dispoziţia clienţilor un sistem de vânzări specializat pentru persoane fizice şi juridice.

Pe o piaţă instabilă, care a înregistrat scăderea cifrei de afaceri totală într-un ritm mediu anual de 10,2%, nivelul atins de cifra actuală de afaceri situându-se cu 41,6% sub nivelul maxim înregistrat în anul de vârf 2008, AUTO RULATE BUCUREŞTI a ştiut să îşi impună, graţie calităţii eforturilor ei, constanţa şi, mai mult, dezvoltarea an de an.

Maniera în care conducerea firmei înţelege să lucreze şi să reuşească, prin aceasta, a evita scăderile, de cele mai multe ori critice, din branşă, se înscrie în linia menţinerii nivelului de eficienţă prin calitate, a venirii prompte în întâmpinarea cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi cu cea mai bună şi sigură ofertă.

Adaptabilitatea la cerinţele cumpărătorului

Achiziţionarea, doar, a maşinilor de la firme de renume din România şi din lume nu mai este, numai ea, suficientă. Calitatea autoturismului nu stă doar strict în datele lui tehnice, oricât de valoroase ar fi aceastea, nu stă doar în kilometrajul precis urmărit de specialiştii firmei sau în analiza exactă a fişei tehnice şi de avarii (toate acestea fiind riguros asigurate de specialiştii AUTO RULATE BUCUREŞTI), ci şi într-o valoare inclusă, prezentă latent în sistemul motor- caroserie-funcţionalităţi-tuning, iar aceasta este adaptabilitatea la cerinţele cumpărătorului.

Latura expertizei care acoperă acest domeniu este consultanţa, cea prin care poate fi dat răspunsul la câteva întrebări fundamentale, care întregesc profilul căutărilor: Ce contează cel mai mult pentru cumpărătorii de mașini?, Care sunt caracteristicile complete de siguranță?, Cum se ajunge la costuri reduse de întreținere?, Unde poate fi găsită fiabilitatea, în complexitatea organică a cărui tip de autoturism? Răspunsul, se dovedește, depinde de variabila majoră: Căutăm o mașină nouă sau una care să răspundă, cu noul, noilor noastre cerinţe? Răspunsul, se pare, este şi el o altă întrebare.

Spre diferenţă de alţii

Merită specificat că majoritatea dealeri-lor independenți se concentrează pe mașinile uzate și nu rulate, de obicei, cumpără și vând orice vârsta, marcă și model de mașină. Repară adesea și recondiționează mașinile pe care le cumpără pentru a le crește valoarea înainte de a le vinde. Fireşte, cumpărătorii știu foarte puțin despre starea reală (şi nu cea prezentată) a mașinilor oferite.

Aceasta este, desigur, o impostură pe care trebuie să o evitaţi, cum de altfel trebuie evitate şi tranzacţiile furnizate de platformele online de vânzări, prin care se pot cumpăra şi vinde maşini second-hand cu câştig aferent de taxe, în care dreptul de proprietate asupra autovehiculelor sau riscul asociat activelor sunt probleme în care omul simplu şi interesat strict în soluţionarea cu bine a problemei sale rulante (şi rutiere) nu trebuie să fie nicicum implicat.

Un singur nume pentru maşina pe care v-o doriţi: AUTO RULATE BUCUREŞTI

În cadrul vânzărilor auto de maşini rulate din Bucureşti, firma noastră este, pentru interesul dumneavoastră rutier şi confort, cea care nu doar vă furnizează maşina potrivită, ci cea care ştie să creeze cu clienţii săi o relaţie pe termen lung, căci achiziţionarea unui autoturism second-hand nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată o afacere singulară, definitivă în viaţa unui conducător auto.

AUTO RULATE BUCUREŞTI ştie că dacă urmăriţi un anumit vehicul, puteți învăța din anumite tendințe anuale, pentru că specialiştii săi studiază piaţa, viziunea clienţilor, au perspectiva marketingului şi deţin instrumentele unei consultanţe de cea mai înaltă calitate. Pe măsură ce se apropie vara, cererea pentru maşini decapotabile, de pildă, crește în mod natural. Când se apropie iarna, prețurile pentru vehiculele cu tracțiune integrală, crossover-uri și SUV-uri urcă.

Vă invităm călduros să vizitaţi întreaga noastră ofertă, să probaţi profesionalismul specialiştilor noştri şi apoi să vindeţi, cumpăraţi, comandaţi sau schimbaţi autoturismul.

Suntem aici pentru dumneavoastră !

Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne