Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

ACHIZITIA UNUI AUTOMOBIL ITI DA BATAI DE CAP ATUNCI CAND VINE VORBA DESPRE PARTEA FINANCIARA?

Alaturi de partenerii nostri, iti punem la dispozitie o serie de variante de finantare, menite sa te ajute sa iti achizitionezi autoturismul dorit din parcul nostru.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 20% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. 

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Dobanda incepand de la 9,9%

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare cu care noi avem parteneriat. Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans in functie de gradul de indatorare al fiecarui client.

Criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indepliniti sunt urmatoarele:

-Aplicantul trebuie sa fie angajat de minim 4 luni de zile la actualul loc de munca, intreruperea intre fostul si actualul sa nu fie mai mare de 30 zile in acest caz vechimea minima la actualul angajator trebuie sa fie de minim 6 luni de zile

-Varsta minima a aplicatului sa fie de minim 22 de ani, se poate aplica si daca aveti sub 22 de ani dar in acest caz ne ajuta o vechime cat mai mare la actualul angajator

-Bancile nu accepta intarzieri majore la credite,carduri de credit etc

-Venitul minin acceptat este ,minimul pe economie in momentul cererii de credit 1600 ron, la pensionari venitul minim este de 1300 ron.

-Perioada creditului este intre 6 luni si 60 luni

-Timpul de preaprobare este de maxim 3h si de aprobare financiara a dosarului de maxim 72 ore.

DOBANDA DE LA

8

%la creditul auto

Leasing operational

Varianta de leasing operational se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

In cazul persoanelor fizice nu se cere nici un fel de justificare pt. veniturile obtinute, cu alte cuvinte aveti nevoie de doar de buletin si o ultima factura de utilitati. Avansul minim pt aceste tip de finatare este de minim 30% din valoarea autoturismului, Singura conditie este ca autoturismul sa nu aiba vechime mai mare de 5 ani sau rulaj peste 200.000 de km.

In cazul persoanelor juridice nu este importanta vechimea sau bonitatea firmei singurul lucru de care aveti nevoie este de copie CUI firma si buletin administrator. De asemenea autoturismul nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 5 ani sau un rulaj mai mare de 200.000 de km.

Leasing Financiar

Varianta de finantare prin leasing financiar se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu o activitate incheiata de minim 2 ani contabili cat si raportare pe profit pt. fiecare an in parte. Dobanda pt. acest produs de finatare este de 4,5% pe an. Autoturismul ales nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 5 ani si rulajul sa nu depaseasca 200.000 de km.

 

Calculator Rate

Alege tipul de credit de care ai nevoie si calculeaza rata potrivita nevoilor tale.

Calculeaza-ti rata !

Tipul de credit dorit
Perioada finantarii (ani):
Pretul automobilului in Euro
Avans in Euro
Valoare rata
*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati
  Pentru aprobarea creditului procedura este foarte simplă. Clientul trebuie să completeze doar un Acord de verificare ANAF ( pentru confirmarea salariului net), cât și un acord de verificare la Biroul de credit (pentru verificarea istoricului său de creditare). Aceste formulare pot fi trimise ulterior, atât pe adresa noastră de email, cât și pe WhatsApp la numărul de telefon: 0762046553 împreună cu o copie de buletin. Absolut toate celelalte facilități oferite de firma noastră, cum ar fi: garanție până la 12 luni, garanție pt. autenicitatea kilometrajului, revizia gratuită la livrarea mașinii, se aplică și pentru acest tip de creditare. Pentru. mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele noastre de contact:0762046553 sau 0737441133 (și pentru WhatsApp). 
Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne