Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Aplica online pentru viitorul tau credit si ai urmatoarele beneficii:

 • Citim rapid formularul completat de tine
 • Oferim un raspuns in maxim 3 zile lucratoare
 • Beneficiezi rapid de masina dorita de tine!

Alege varianta potrivita:

  Nefiind angajat, dumneavoastră nu veţi putea obţine un credit pentru achiziţionarea unei maşini.

  Tip pensie

  Aţi avut probleme în biroul de credit în ultimii 5 ani?

  Vă putem finanța mașina doar cu un avans de 20%. Sunteți de acord cu avansul? Da sau nu

  Mai aveți și alte rate sau sunteți coplătitor la alte rate?

  ATENŢIE!!!

  Prin trimiterea acestor date nu înseamnă că finanţarea pentru maşină se şi aprobă. Pentru mai multe detalii o să fiţi contactat de un reprezentant Autorulate Bucuresti. Vă rugăm să fiţi vigilenţi.

  NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL! Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice societatea Autorulate Bucuresti SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

  Datele cu caracter personal colectate sunt destinate interogării la SC BIROUL de CREDIT S.A (BC) în vederea efectuării unei analize prealabile, pentru depunerea ulterioară a unei cereri de credit la una dintre instituţiile cu care colaborăm pentru finanţarea maşinilor Autorulate Bucuresti (cererea de credit va fi făcută doar de către persoana care solicită finanţarea), activităţilor de marketing, reclamă şi publicitate spre exemplu: transmiterea de oferte referitoare la serviciile noastre, sondaje de opinie privind satisfacţia clienţilor. În vederea îndeplinirii scopului mai sus mentionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi.

  Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. duce la imposibilitatea efectuării unei analize online, privind obținerea unui credit pentru achiziționarea unei mașini şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Persoanele care nu doresc să aplice online, dar sunt interesate de achiziționarea unei mașini în sistem de rate, vor beneficia de aceleași oferte și servicii prezentându-se la sediul nostrum cu documentele, în original, specific fiecărui tip de ocupație (angajat, neangajat, pensionar, etc.), numai că timpul pentru procesarea informațiilor furnizate este posibil să fie mai mare.

  Datele cu carecter personal preluate în prezentul document vor fi prelucrate în scopul derulării prezentelor operațiuni, în interesul legitim și pentru îndeplinirea obligațiilor legale de raportare și arhivare, prelucrările menționate fiind necesare îndeplinirii operațiunilor solicitate de dumneavoastră. Prelucrarea se derulează pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor antementionate.

  Datele dumneavoastra pot fi transferate către parteneri contractați și în alte sisteme informatice, (de exemplu, Biroul de Credite SA) sau către consultați de specialitate (avocați, experți contabili etc. în măsura în care opinia unor astfel de specialiști va fi necesară soluționării unei solicitări/reclamații din partea dumneavoastră).

  În calitate de persoană vizată, conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679, aveți urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere, dreptul la restrictionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa justiției.

  Vă puteți exercita aceste drepturi utilizând una din următoarele modalități de comunicare: prin e-mail, la adresa : protectiadatelor@autorulatebucuresti.ro sau prin completarea unei cereri în scris, la sediul societății noastre situat în Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov.

  🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

  Call Now ButtonContacteaza-ne