Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

DACĂ VĂ DORIŢI O MAŞINĂ MAI NOUĂ, VĂ OFERIM POSIBILITATEA SA NE-O VINDEŢI PE CEA VECHE PRIN SERVICIUL BUY-BACK.

Faptul că unii dintre cei care reprezintă clienții companiei sunt interesaţi de schimbarea autoturismului actual, care nu le mai satisface pretenţiile, cu unul mai nou, mai bun şi mai frumos, şi nu de cumpărarea unui autoturism perfect nou este un lucru de înţeles de către un dealer auto, mai cu seamă că această întreprindere intră, ca serviciu, în sfera ofertei AUTO RULATE BUCUREŞTI şi a site-lui său online de prezentare.

Paşii pe care trebuie să îi urmaţi sunt simpli:

  1. 1Veniţi la noi cu cu maşina cea veche
  2. 2Noi vă evaluăm maşina gratuit
  3. 3Vă alegeţi noua maşină rulată pe care doriţi să o cumpăraţi
  4. 4Plătiţi diferenţa şi plecaţi cu noua maşină.

Doriţi să vă schimbaţi atuoturismul actual şi vă tentează un model din oferta noastră de autoturisme rulate? Atunci sistemul Buy-Back-ul este soluţia ideală pentru dumneavoastră. Oferta noastră de maşini prezentă pe site este atȃt de bogată, încȃt este imposibil să nu fiţi tentaţi de vreun model, a cărui calitate a fost atent verificată de specialiştii noştri, în ea intrȃnd kilometrajul real, istoricul real al accidentelor şi intervenţiilor tehnice, starea exactă a motorului şi caroseriei etc.

Este cea mai uşoară metodă de valorificare a autoturismului dumneavoastră. Nu mai trebuie să vă ocupaţi timpul şi banii cu anunţuri pe website-uri auto, în reviste,

în convorbirile telefonice cu potenţiali cumpărători şi să participaţi la tȃrguri de maşini. Atȃt vȃnzarea autoturismului dumneavoastră rulat, cȃt şi achiziţia noii maşini rulate sunt complet lipsite de riscuri.

Evaluarea completă a a stării tehnice şi estetice a autoturismului aflat actualmente în posesia dumneavoastră va fi efectuată de către echipa noastră de tehnicieni şi experţi, iar ea vă va fi disponibilă şi sub forma unui document scris.

Clienţii

printre care vă invităm sa vă număraţi, cu toată încrederea, şi dumneavoastră – caută să economisească bani din preţul achiziționării unei mașini noi, renunțând cât mai puțin la asigurările de siguranță și performanță care vin în general cu achiziționarea acesteia.

Firma noastră înţelege astfel să fie în concordanţă cu economia bugetului dumneavoastră, cu satisfacerea celui mai bun raport calitate-preţ în ceea ce priveşte achiziţionarea unei maşini second-hand, inclusiv prin schimbarea actualei dumneavoastră maşini cu o maşină second-hand nouă, doar prin achitarea de către dumneavoastră a diferenţei de preţ.

Aceasta va conduce la o achiziţie corectă, care va reflecta valoarea precisă a autoturismului dumnavoastră rulat.

Diferenţa de preţ dintre vȃnzarea maşinii la târg şi cea prin sistemul Buy-Back este dată înprincipal de dotările ei. La samsari puteţi obţine preţuri avantajoase dacă aveţi maşina full-options, însă puteţi aştepta foarte mult timp până veţi reuşi să o vindeţi la preţul pe care vi l-aţi propus. La un dealer care practică sistemul Buy-Back, veţi primi mai puţini bani decât aţi fi primit pe piaţa liberă, dar scăpaţi de anunţuri, telefoane, negocieri şi tot felul de acte, care rareori sunt perfect legale şi exacte din punct de vedere al evaluării tehnice.

Dacă preţul obţinut pe maşina veche nu este suficient pentru a acoperi avansul dorit pentru autoturismul nou, atunci, la AUTO RULATE BUCUREŞTI puteţi foarte simplu să completaţi diferenţa cu bani. Este posibilă şi varianta în care rămâneţi cu bani, în cazul în care suma obţinută în urma evaluării este mai mare de 50% din avansul pentru maşina nouă, aceasta fiind limita maximă pentru credit, dar şi pentru leasing.

Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne