Telefon:

0737441155

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

  rate

   CREDIT AUTO PRIN BANCA CU DOBANDA DE LA 6%

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank, etc.). Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans. Dobanda anuala este de maxim 10%. Pt. a indeplini conditiile de acordare a creditului auto trebuie ca aplicantul sa fie angajat de minim 3 luni la actualul loc de munca, sa aiba varsta minima de 24 de ani si sa nu fi avut incidente bancare majore in trecut (intarzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Perioada de acordare este intre 6 si 60 de luni.  Durata de solutionare a cererii de credit este de maxim 72 de ore.

 

    CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. De retinut este faptul ca in calculul ratei in cazul imprumutului acordat prin IFN intra si asigurare FULL CASCO.

Achizitia unui automobil iti da batai de cap atunci cand vine vorba despre partea financiara?
Alaturi de partenerii nostri, iti punem la dispozitie o serie de variante de credite, menite sa te ajute sa iti achizitionezi autoturismul dorit din parcul nostru.

[loan_calculator]

*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Pt. mai multe detalii si calculul ratelor va rugam sa ne contactati telefonic.

Va multumim,

Echipa Auto Rulate Bucuresti.

 

Call Now ButtonContacteaza-ne