Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Km
191216
Anul fabricatiei:
2018
Combustibil:
Motorina
Norma Poluare (Euro):
6
Transmisie:
Automata
Culoare:
ALB
Tara de origine:
ITALIA
Stare:
Neinmatriculat
Cilindree cm3:
1998
Putere CP:
150

Detalii masina

Garantie pana la 12 luni

Garantie pt. autenticitate kilometrajului

Toate autoturismele beneficiaza inainte de livrare de verificare completa “bara-bara” cat si revizie completa motor (ulei si filtre)

Posibilitate cumparare in rate – aprobare pe loc Revizie gratuita la livrarea masinii

R-Line interior / exterior

TVA Deductibil

Faruri automate Full Led ACC ( reglarea automata a distantei ) Front Assist ( sistem urmarire perimetru ) Recunoastere indicatoare rutiere Recunoastere oboseala Functie franare manevre Asistent iesire din parcare Asistent detectare pietoni Lumini de zi Pachet lumini ambientale Sign recognition ( citeste semnele de circulatie ) Senzori presiune anvelope Senzori ploaie și lumini Senzori parcare fata – spate cu afișaj pe display Camera Marsalier Comenzi volan Navigație cu harta Europei inclusiv Romania Apple Car Play/Android permite conectarea telefonului la navigatie si preia functiile acestuia ( waze youtube maps etc.) Internet Wifi Hotspot. Gesture control ( controlul navigatiei prin miscarea mainii fara atingere). Climatronic digital pe 3 zone AirCare Incalzire in scaune Sistem isofix bancheta spate Torpedou cu răcire Pachet crom Priza 230V Start stop la semafor Auto hold Coming home / leaving home Interior curat 2 chei

Calculeaza-ti rata !

Tipul de credit dorit
Perioada finantarii (ani):
Pretul automobilului in Euro
Avans in Euro
Valoare rata
*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Important de stiut

Toate autoturismele oferite spre vanzare de firma noastra sunt achizitionate de la firme partenere externe ele fiind insotite de istoric service complet cat si garantie pt. autenticitatea kilometrilor Masina ruleaza in conditii excelente.

PLATA SE VA FACE ÎN MONEDA NAȚIONALĂ “RON” LA CURSUL BNR +1% DIN ZIUA ACHIZIȚIEI, ATÂT PRIN TRANSFER BANCAR, CARD P.O.S, CÂT ȘI DEPUNERE ÎN BAZA FACTURII FISCALE LA BANCĂ. STAREA AVARIAT/NEAVARIAT: AUTOTURISMUL SE OFERĂ SPRE VÂNZARE AȘA CUM A FOST CUMPĂRAT DE LA PARTENERUL EXTERN. NUMĂRUL ANTERIOR DE PROPRIETARI NU POATE FI CUNOSCUT CU EXACTITATE, ATÂT TIMP CÂT AUTOTURISMELE VIN CU ACTE DE PROVENIENȚĂ STRĂINE / UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI NU SUNT ÎNMATRICULATE ÎN ROMÂNIA (ACTELE EXTERNE).

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank, etc.). Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans. Dobanda anuala este de maxim 10%. Pt. a indeplini conditiile de acordare a creditului auto trebuie ca aplicantul sa fie angajat de minim 3 luni la actualul loc de munca, sa aiba varsta minima de 24 de ani si sa nu fi avut incidente bancare majore in trecut (intarzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Perioada de acordare este intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de credit este de maxim 72 de ore.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. De retinut este faptul ca in calculul ratei intra si asigurare FULL CASCO pentru primele 12 luni (OPTIONAL se poate prelungi). Pentru mai multe detalii si calculul ratelor va rugam sa ne contactati telefonic.

Va multumim, echipa Auto Rulate Bucuresti

Alte masini din aceeasi categorie

2018 · Automata · 1968 CMC · 190350 km · Motorina
17450 Euro
2018 · Automata · 1998 CMC · 191216 km · Motorina
17450 Euro
2020 · Automata · 1968 CMC · 201627 km · Motorina
24950 Euro
2019 · Automata · 1993 CMC · 141188 km · Motorina
23450 Euro
Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne