Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Vrei să-ți schimbi mașina? Auto Rulate București îți oferă soluția perfectăMașina nu mai reprezintă un lux pentru foarte mulți dintre noi, ea este o reală necesitate în această lume extrem de aglomerată.

Dacă în trecut mijloacele de transport în comun reprezentau soluția perfectă pentru a ajunge dintr-un loc într-altul rapid, acum situația este cu totul diferită. Acum mașina este un mijloc de transport mult mai comod și mai rapid pentru fiecare dintre noi.

Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că vremurile în care trăim nu sunt tocmai ușoare, iar achiziționarea unei mașini noi reprezintă pentru mulți dintre noi un efort destul de mare.

Din acest motiv, noi, cei de la Auto Rulate București, gândindu-ne la tine, cel care îți dorești să-ți schimbi mașina, dar nu îndrăznești, ne-am hotărât să venim cu o propunere interesantă pentru tine.

Dacă îți dorești să-ți schimbi autoturismul actual, care nu te mai satisface, cu unul mult mai nou, mai bun și mai frumos, suntem soluția perfectă pentru tine. De ce? Fiindcă înțelegem foarte bine că vrei să economisești bani.

De aceea, suntem în concordanță cu dorința ta, cu achiziționarea unei mașini mai bune la un raport preț/calitate excelent, cu încercarea de a-ți schimba actuala mașină cu una second hand, doar prin achitarea unei diferențe de preț.

Prin urmare, dacă vrei să cumperi o mașină mai nouă, îți oferim oportunitatea de a ne-o vinde pe cea veche prin serviciul Buy-Back.

Cum poți intra în posesia unei mașini rulate? Urmând câțiva pași simpli:

– Vii cu mașina la noi, ți-o evaluăm după ce îți faci programare folosind formularul disponibil pe site sau telefonic la unul dintre numerele pe care le găsești la pagina de contact.

– Echipa noastră îți va face evaluarea gratuit

– Vei alege noua mașină rulată cu care vei să o înlocuiești pe care pe care o dai la schimb, plătești diferența și pleci cu mașina nouă.

Dacă te-ai plictisit de autoturismul actual și vreți să-l schimbi cu o mașină rulată, sistemul Buy-Back pe care ți-l propunem este soluția perfectă pentru tine.

De îndată ce vei intra pe site, vei observa că noi punem la dispoziția clienților o gamă variată de mașini second hand. Îți oferim atâte mărci și modele de mașini rulate, încât nu se poate să nu îți găsești o mașină pe gustul tău.

În plus, dacă vei apela la noi, te poți considera un om norocos, deoarece fiecare model care este oferit spre vânzare clienților este atent verificat de specialiștii noștri.

În oferta noastră nu vei găsi decât mașini cu kilometraj real, istoricul real al accidentelor şi intervenţiilor tehnice, starea exactă a motorului şi caroseriei etc.

Sistemul Buy Back propus de noi este cea mai ușoară metodă prin care îți poți valorifica autoturismul. Cu siguranță știi foarte bine ce presupune schimbarea unei mașini, cât timp poți pierde cu postarea anunțurilor pe site-urile web, în reviste, cu convorbile avute cu pontențiali cumpărători sau cu participarea la diferite târguri de mașini.

Timpul este atât de scurt încât nu trebuie să pierzi nicio clipă. Gândește-te că în timpul alocat găsirii mașinii potrivite, poți face altceva.

Așadar, având în vedere că nu ai timp de pierdut, Buy Back este soluția cea mai potrivită pentru tine. Eviți eventualele complicații și stresul care poate fi destul de mare.

Datorită nouă totul este mult mai simplu pentru tine. Ne contactezi, echipa noastră de experți și tehnicieni îți va evalua starea tehnică și estetică a mașinii și îți vom comunica chiar și în scris ceea ce am constatat.

Evaluarea pe care experții noștri o vor face va contribui la o achiziție corectă, reflectând valoarea exactă a mașinii tale.

Chiar dacă prin sistemul Buy Back vei primi poate mai puțini bani decât ai fi putut primi pe piața liberă, vei economisi timp scăpând de anunțuri, telefoane, negocieri și întocmirea de acte, care de foarte puține ori sunt așa cum ar trebui să fie (adică perfect legale și exacte în ceea ce privește evaluarea tehnică).

În cazul în care cu prețul de mașina veche nu vei putea acoperi avansul mașinii noi, îți oferim posibilitatea de a completa diferența de bani. Poți rămâne chiar și cu bani, dacă suma obținută după ce îți evaluăm este mai mare de 50% din avansul pentru mașina nouă, aceasta fiind limita maximă pentru credit și leasing.

În concluzie, nu putem spune decât că apelând la Auto Rulate București și sistemul Buy Back nu vei avea decât de câștigat. Contactează-te și convinge-te de acest lucru achiziționându-ți o nouă mașină mai bună și mai frumoasă decât cea dată la schimb.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne