Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

ACHIZITIA UNUI AUTOMOBIL ITI DA BATAI DE CAP ATUNCI CAND VINE VORBA DESPRE PARTEA FINANCIARA?

Alaturi de partenerii nostri, iti punem la dispozitie o serie de variante de credite, menite sa te ajute sa iti achizitionezi autoturismul dorit din parcul nostru.

CREDIT AUTO PRIN IFN

Exista varianta de creditare si pt clientii care au avut incidente bancare in trecut, care nu au varsta implinita de 24 ani si chiar si pt cei care sunt angajati cu salariul minim pe economie sau part time (2 sau 4 ore) cat si pt cei angajati cu contracte de munca in strainatate. In aceste cazuri finatarea se face prin MOGO IFN sau CLARET IFN. Este necesara achitarea unui avans de minim 15% din valoarea autoturismului urmand ca restul ratelor sa fie esalonate pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de crediti este de maxim 24 de ore. De retinut este faptul ca in calculul ratei in cazul imprumutului acordat prin IFN intra si asigurare FULL CASCO.

CREDIT AUTO PRIN BANCA

Achizitia in rate a unei masini se face prin intermediul unei banci colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea bank, etc.). Masinile se pot achizitiona si fara plata unui avans. Dobanda anuala este de maxim 10%. Pt. a indeplini conditiile de acordare a creditului auto trebuie ca aplicantul sa fie angajat de minim 3 luni la actualul loc de munca, sa aiba varsta minima de 24 de ani si sa nu fi avut incidente bancare majore in trecut (intarzieri la rate mai mari de 3 luni sau credite neachitate). Perioada de acordare este intre 6 si 60 de luni. Durata de solutionare a cererii de credit este de maxim 72 de ore.

DOBANDA DE LA

8

%la creditul
auto

Despre Creditul auto

Auto Rulate București lansează cel mai nou și avantajos produs de creditare de pe piața dealerilor auto din România. Acest produs vine în întâmpinarea clienților care întotdeauna și-au dorit achiziționarea unui autoturism fără plata unei dobânzi la cumpărarea prin credit auto.

Creditul auto fără dobândă se adresează în special clienților care au un istoric de creditare pozitiv, celor care nu au fost raportați la biroul de credit și celor care se încadrează cu salariul în marja gradului de îndatorare de maxim 65% din acesta. Perioada de creditare pentru acest credit variază între minim 6 luni și maxim 24.

Fiind un credit cu dobândă zero, formula de calcul este foarte simplă. Spre exemplu, pentru un credit cu o valoare de 6.000 euro rata lunară este de 250 de euro (6000 : 24 = 250/lunar). Sperăm că acest produs de creditare să sastisfacă toți clienții noștri care întotdeauna și-au dorit achiziționarea unui autoturism în rate fără plata unei dobânzi suplimentare.

Calculator Rate

Alege tipul de credit de care ai nevoie si calculeaza rata potrivita nevoilor tale.

Calculeaza-ti rata !

Tipul de credit dorit
Perioada finantarii (ani):
Pretul automobilului in Euro
Avans in Euro
Valoare rata
*ratele afisate sunt cu caracter informativ, pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati

Pentru aprobarea creditului procedura este foarte simplă. Clientul trebuie să completeze doar un Acord de verificare ANAF ( pentru confirmarea salariului net), cât și un acord de verificare la Biroul de credit (pentru verificarea istoricului său de creditare). Aceste formulare pot fi trimise ulterior, atât pe adresa noastră de email, cât și pe WhatsApp la numărul de telefon: 0749.91.16.66 împreună cu o copie de buletin.

Absolut toate celelalte facilități oferite de firma noastră, cum ar fi: garanție până la 12 luni, garanție pt. autenicitatea kilometrajului, revizia gratuită la livrarea mașinii, se aplică și pentru acest tip de creditare.

Pentru. mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele noastre de contact: 031.069.90.81 sau 0749.91.16.66 (și pentru WhatsApp).

Locatie Autorulate Bucuresti

Te așteptăm la showroom-ul nostru, unde poți testa și compara diferite modele și opțiuni pentru a găsi mașina care se potrivește stilului și nevoilor tale.

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne