Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

garantie

La AUTO RULATE BUCUREŞTI găşiţi cea mai valoroasă ofertă de maşini second-hand.

Orice model şi calitate, pe gustul dumneavoastră

Urmăriţi achiziţionarea unui autoturism second-hand sau vinderea propriul autoturism rulat, apelând pentru aceasta la piaţa vânzărilor auto din Bucureşti… Aveţi şi dumneavoastră dreptul, ca atâţia alţii, la o altă maşină, mai nouă, mai bună, mai aspectuoasă. De aici încolo însă încep problemele, căci nu ştiţi la ce dealer de maşini second-hand să apelaţi, piaţa este plină de dealeri sau de aşa-numiţi “dealeri”.

Compania AUTO RULATE BUCUREŞTI, prin bogatul ei site de prezentare vine în sprijinul publicului cu cea mai bună calitate de maşini second-hand, cu o ofertă largă de modele, a căror analiză şi verificare riguroasă de către echipa noastră de profesionişti (tehnicieni, ingineri, experţi în domenii conexe) asigură o certificare dintre cele mai precise şi sincere.

Oferta constantă de automobile, cu modele din toate clasele, începând de la autoturisme pentru oraş, precum Toyota Aygo, WW Passat B6 sau Peugeot 4007 până la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson, se pliază pe majoritatea cererilor înregistrate până acum din partea clienţilor.

Nu staţi la îndoială şi nu pierdeţi vremea în căutări inutile şi păgubitoare, cu AUTO RULATE BUCUREŞTI maşina potrivită se află aproape de dumneavoastră. Aveţi la dispoziţie întreg istoricul pentru un automobil second-hand a cărui autenticitate a kilometrilor parcurşi este garantată, comisionul firmei fiind negociabil, cel maxim fiind de 5%, în funcţie de valoarea autoturismului dumneavoastră.

Parc auto ce conţine mai bune maşini rulate din România şi Europa

Sfera de acţiune a firmei este largă: ea se află în colaborare cu multiple companii de leasing şi pune la dispoziţia clienţilor un sistem de vânzări specializat pentru persoane fizice şi juridice.

Serviciile firmei sunt garantate de ştacheta pe care ea o impune calităţii autoturismului în sine. Calitatea şi controlul asupra calităţii autoturismului rulat sunt criteriile fundamentale care departajează firma noastră de restul concurenţilor, experţii săi ştiu sigur de unde provine autoturismul second-hand, câţi kilometri exacţi de rulaj are, care este starea lui precisă.

În momentul în care compania vă prezintă spre ofertă autoturisme achiziţionate de la cele mai mari firme de leasing din România şi Europa ‒ colaboratorii săi interni şi externi constanţi, calitatea serviciului său nu poate fi pusă la îndoială.

În condiţiile maturizării pieţei automobilelor second-hand în România şi chiar a înregistrării unei recesiuni în acest domeniu începând cu anul 2008 (care a reprezentat un vârf), a schimbărilor semnificative înregistrate in ultimii ani, căutarea unei soluţii pentru autoturismul dumneavoastră second-hand actual sau cu cel dorit nu este o întreprindere deloc uşoară.

Consultanţă şi tendinţe

AUTO RULATE BUCUREŞTI ştie să trateze cu clienţii, cu solicitările lor diverse, cu tendinţele actuale şi nu întotdeauna face recomandarea în sensul tendinţei, ci împotriva ei, căci, deşi pe moment ea pare să mulţumească clientul şi aspiraţiile sale, în viitor ea nu va mai fi un ideal şi nici o pretenţie, ci o insatisfacţie ce-şi va aştepta cu nerăbdare schimbarea. Aceasta înseamnă consultanţă aplicată, şi nu analiza componentei de deplasare sau a componentei de transmisie.

Iar dacă tratează cu clientul popularitatea, consilierii AUTO RULATE BUCUREŞTI ştiu că unele dintre cele mai puțin populare segmente de pe piața de astăzi au fost cele mai populare vehicule închiriate în anii trecuţi, începând cu 2013 chiar: mașini de dimensiuni medii, mașini compacte și mașini second-hand de lux (dacă putem să ne exprimăm aşa), dar preeminenţa lor nu trebuie să fie niciodată o constantă sau un tabu, căci clientul, la rândul lui, este fiinţă în continuă schimbare, actualul lui de astăzi nu va mai fi actualul lui de mâine, iar actualul lui de astăzi şi de mâine nu vor fi niciodată în acord deplin cu actualul vremurilor şi al mersului lumii.

Iată de ce momentul minunat de a căuta mașini precum Honda Civic, Hyundai Sonata, Mini Cooper, Acura ILX sau Cadillac ATS nu descurajează cu nimic returnarea în condiții excelente ori vinderea de autoturisme mai mici și sedanuri de dimensiuni medii, cu un kilometraj mic, atunci când se încheie contractele de închiriere; iar oferta depășește oricum cererea, creând întotdeauna oportunități favorabile pentru cumpărători.

Tendințele sezoniere pot, de asemenea, crea șanse pentru stabilirea unui contract bun în privinţa maşinilor second-hand. În mod obișnuit, prețurile auto rulatelor sunt la cel mai scăzut nivel la începutul iernii, iar dealerii încearcă să reducă inventarul chiar înainte de sfârșitul anului. Prețurile cresc de obicei prin lunile de primăvară și de vară, înainte de a începe să scadă până în toamna târzie.

AUTO RULATE BUCUREŞTI ştie că dacă urmăriţi un anumit vehicul, puteți învăța din anumite tendințe anuale, pentru că specialiştii săi studiază piaţa, viziunea clienţilor, au perspectiva marketingului şi deţin instrumentele unei consultanţe de cea mai înaltă calitate. Pe măsură ce se apropie vara, cererea pentru maşini decapotabile, de pildă, crește în mod natural. Când se apropie iarna, prețurile pentru vehiculele cu tracțiune integrală, crossover-uri și SUV-uri urcă.

Intrările şi ieşirile în domeniu sunt dicate de piaţă.

Firma noastră cunoaşte foarte bine acest lucru

Deşi piaţa de astăzi este dominată de Automobile Dacia, care realizează 62,4% din cifra de afaceri cumulată a primilor 10 jucători ai sectorului, înregistrând în perioada 2008-2017 un ritm mediu anual de creştere de 14,9% a cifrei globale de afaceri, urmată de Ford, cel de-al doilea jucător, care a deţinut în 2017 16,4% din cifra de afaceri a primelor 10 companii active pe această piaţă, activitatea de zi cu zi a AUTO RULATELOR BUCUREŞTI ascultă de intrările şi ieşirile dictate de piaţă, dictate de tendinţe, dictate de clientul individual aflat în proces organic şi legitim de căutări şi visări, de întrebări şi împliniri.

Inspecţie, detalii de lux, înlocuiri sau reparaţii, garanţii, motor, vopsea, căptuşeală, componenta de transmisie, componenta de deplasare, istoric de informaţii referitor la accidente şi deteriorări, istoricul kilometrajului şi citirile false, rapoartele privind furtul autovehiculelor și pagubele produse de inundații, şi, în final, garanţiile – toate acestea sunt elemente pe baza cărora AUTO RULATE BUCUREŞTI oferă consultanţă în vederea asigurării celui mai bun serviciu şi a celei mai bune maşini, în sfera celei mai bune calităţi şi în raza celor mai bune preţuri.

Toate mărcile sunt la noi prezente şi fac obiect de interes constant, iar calitatea reprezentantelor lor este una verificată şi ceritificată cu rigoare absolută, căci la AUTO RULATELOR BUCUREŞTI, rigoarea este una dintre emblemele firmei.

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne