Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Poate de multe ori v-ati intrebat de unde cumpara delerii auto masini si la ce pret? Poate de multe ori v-ati intrebat ce adaos are un dealer auto la vanzarea unui autoturism? Site-urile de licitatii cat si site-urile firmelor de leasing sunt destinate EXCLUSIV dealerilor auto. Auto Rulate Bucuresti ofera clientilor nostrii ocazia sa-si aleaga si sa isi liciteze autoturismul dorit fara sa mai fiti nevoiti sa platiti si adaosul dealerului. Va oferim acces la site-urile destinate EXCLUSIV dealerilor si va permitem sa va achizitonati singuri autoturismul dorit fara sa fiti nevoiti sa platiti si adaosul comercial al dealerului. Avand o experienta de peste 15 ani in achizitionarea autoturismelor prin sistem de licitatie, putem spune ca suntem mai mult decat cunoscatori in acest domeniu si va putem consilia in alegerea autoturismului dorit (fara sa mai platiti adaosul comercial dealerului).

Cum multi dintre dvs. au avut cateva intrebari legate de acest serviciu oferit de catre firma noastra, in intrebarile si raspunsurile de mai jos incercam sa raspundem celor mai multe dintre ele.

1. Cine achizitioneaza autoturismul ? Clientul sau dealerul?

Am incercat sa simplificam cat mai mult si dam ocazia sa isi aleaga si sa isi liciteze singur autoturismul pana la o valoare pe care o doreste, supravegheat bineinteles de un membru al echipei noastre.

2. Cum pot licita autoturismul si de unde? Trebuie sa vin neaparat la dvs?

Puteti licita autoturismul fie de la sediul firmei noastre fie din comfortul casei dvs. Va vom oferi un cod unic de acces care va fi doar al dvs., cu care puteti participa la licitatie

3. Cum pot stii daca autoturismul se ridica la nivelul asteptarilor?

Pentru fiecare masina exista un rasport de inspectie detaliat, raport ce include poze detaliate pt fiecare defect pe care autoturismul il prezinta. De asemenea absolut toate autoturismele au istoric de service certificat ceea ce inseamna ca nu veti avea niciodata surpriza ca autoturismul sa aiba kilometrajul modificat. Absolut orice incident avut de autoturism in trecut cat si costul reparatiei (daca a avut ) este mentionat in acest raport extern.

4. Care sunt avantajele dpdv financiar prin achizitia autoturismului prin licitatie?

Din experienta am constatat ca dpdv financiar costul de achizitie al unui autoturism prin licitatie, se reduce cu minim 20%, putand ajunge in unele cazuri si la 35-40%, mai putin fata de cel mai mic pret afisat de dealerii din Romania. Avantajul financiar este unul absolut considerabil.

Iata o varianta de diferenta de pret:

Exemplu: daca un autoturism este la vanzare in Romania la 12.000 euro, va putem garanta un cost total al autoturismului (incluzand taxe de licitatie, transport si tva) de maxim 10500 euro.

Diferenta de cost poate sa fie utilizata de dumneavoastra pentru: revizii initiale (distributie/ulei/filtre), detailing sau costurile pentru inmatriculare.

5. Ce castiga Auto Rulate Bucuresti din aceste lucru?

Desigur, fiind o afacere si pt noi, exista un comision de intermediere al tranzactiei, aceasta poate sa varieze intre 500 euro si 1000 euro maxim (tva inclus).

6. Ce costuri suplimentare sunt in plus fata de pretul licitat al autorismului?

-Taxe de licitatie (aproximativ 500 euro)
-Transportul si asigurarea autoturismului intr 450 si 550 euro.
-TVA, ce se adauga la pretul autoturismului (TVA deductibil pentru persoanele juridice)
-Comisionul de intermediere (minim 500 – maxim 1000 euro) conform intrebarii 5.

Chiar si cu aceste costuri veti constata ca pretul final al autoturismului este cu mult sub preturile afisate pe site-urile din Romania.

7. Cum pot participa la licitatie?

Pt. a va acorda accesul la licitatii cumparatorul este obligat sa achite un avans de 20% din valoarea autoturismului (spre exemplu la 10.000 euro, avansul este de 2.000 euro). Atentie: Avansul va fi scazut la final din pretul total al autoturismului, deci acesti bani nu ii veti pierde decat in cazul in care va razganditi si nu mai doriti autoturismul castigat la licitatie.
Avansul este perceput ca si o asigurare pt compania noastra in relatia cu casa de licitatii.

8. Cat timp am sa platesc autoturismul dupa ce am castigat licitatia?

Plata integrala a autoturismului trebuie facuta in maxim 48 de ore de la data inchiderii licitatiei.

9. Exista si alte moduri de achizitie daca nu am banii necesari in toatalitate?

Sigur. Putem finanta si aproba atat credit cat si leasing pt orice tip de autoturism.

10. Daca se va cumpara autoturismul prin intermediul nostru, punem la dispozitie si servicii precum:

Pentru mai multe detalii colegul nostru Daniel Tascau va sta la dispozitie.
Telefon: 0737441133 sau email: office@autorulatebucuresti.ro

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne