Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Despre mașini second hand de calitate și 0 timp irositUnii oameni se sperie atunci când aud despre mașini second hand. Acesta este un lucru total anormal. O idee tare proastă impusă de societate. Pe modelul, ce a folosit altul nu mai e bun și nu pot să folosesc și eu. Dar lucrurile nu stau deloc așa. Mai ales că în acest articol nu vorbim despre haine. Ci despre mașini, lucruri care costă și în care pe lângă bani, mai investești de multe ori și timp prețios și nervi. 

Hai să-ți spun de ce o mașină second hand nu trebuie să te sperie deloc. Și ba mai mult, trebuie să-ți atragă atenția. Ai văzut prea multe mașini sau mai bine spus epave. Și ai crezut că toate mașinile second hand sunt așa, dar lucrurile stau total invers. Cei care au mașini second hand și sunt epave sunt doar oameni neserioși care nu țin la viața, timpul și banii lor. 

În primă fază o să ți se pară că aberez. Cum să nu țină la buzunarul lor dacă ei cumpără o mașină second hand ieftină? Foarte simplu! Pentru că sunt oameni destul de limitați care preferă să cumpere o mașină ieftină crezând că au prins lozul cel mare. Mașină ieftină și eficientă. Dar e mult mai greu decât pare. Într-o mașină ieftină ești nevoit mai devreme sau mai târziu să investești foarte mulți bani și când vei trage până la urmă linie vei vedea că ai pierdut o mulțime de bani pe care puteai să-i investești într-un total alt mod. 

Și să nu-i mai crezi pe cei care vin acum la tine și se plâng că n-au avut bani pentru o mașină second hand mai scumpă și mai bună.

Acum poți să-ți alegi mașina second hand pe care o dorești și o poți achiziționa în rate cu 0% dobândă. Știu că ai citit rândul de mai sus de mai multe pentru că nu ți-a venit să crezi ceea ce ai citit. Crede-ma că știu prin ce treci pentru că aceasta a fost și prima mea reacție când am văzut ce ne-au pregătit cei de la autorulate.  E genul ăla de nebunie frumoasă pe care o așteptam de mult și mă gândeam când o să aibă cineva curaj să implementeze așa ceva. Pentru că la noi în țară era nevoie de foarte mult timp de o chestie de genul acesta. 

Să fiu mai exact. De exemplu îți alegi o mașină care costă 6.000 de Euro. Atunci tu urmează să plătești timp de 2 ani o rată lunară de 250 de Euro. Exact suma împrmultată. Fă un calcul. Deci nimic în plus. Dobândă 0 așa cum am spus și mai sus. Să-ți mai zic și despre faptul că în acest caz vorbim despre birocrație 0? Nu vreau să te bombardez acum cu o mulțime de vești bune, dar pur și simplu nu mă pot abține. Este senzațional ce se întâmplă. Trebuie să completezi două formulare și să duci o copie a actului de identitate pentru a aplica ca să obții un credit. Cam atât de simplu este. Pentru că desigur și tu te-ai săturat de cozi infernale. Este mai multe decât normal acest lucru. Nicio surpriză până acum. Și toate o să meargă din ce în ce mai bine. 

Acum că nu mai ești nevoit să-ți cumperi o mașină foarte ieftină în care să investești nervi, bani și timp, poți să te bucuri de alte lucruri și de o mașină care o să te facă să te simți foarte mândru. Pentru că e ca și nou, cine crezi că o să-și dea seama de faptul că tu conduci mașină second-hand? Sunt sigur că nimeni. Și stai să vezi cât de uimiți o să fie când le povestești că nu te-a costat o avere și nici măcar n-ai fost nevoit să dai toți banii odată. 

Dar mai bine te convingi singur.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne