Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

De unde să cumpărați o mașină second hand Există două motive pentru care luăm decizia de a cumpăra o mașină second-hand, prima este pentru că nu considerăm necesar să cheltuim atât de mulți bani, iar al doilea este pentru că pur și simplu nu avem altă opțiune. Vă spunem avantajele unei mașini second hand.

Oricare dintre aceste motive nu reprezintă un impediment atunci când cumpărați o mașină bună chiar și atunci când este second hand. În plus, puteți chiar primi garanție pentru o astfel de mașină care, de altfel, poate fi în stare perfectă. Într-o țară ca România, unde vânzările de vehicule second-hand sunt destul de mari, este necesar să știți bine ce veți cumpăra, precum și starea mașinilor pentru a evita surprizele.

Avantajele achiziționării unei mașini second-hand

Chiar dacă poate fi un pic greu de crezut, cumpărarea unei mașini second hand are avantajele sale și vă vom spune despre ele.

Primul și foarte important este prețul, care va fi mult mai mic, deoarece devalorizarea va fi mai mică decât în cazul unei mașini noi.

Puteți să o cumpărați imediat, fără perioade de așteptare, ceea ce se întâmplă de obicei cu vehiculele noi.

Scăpați de durerile de cap cauzate de problemele de fabricație care apar și se corectează în primii 4 ani de viață ai mașinii etc.

Dincolo de toate aceste avantaje, este important să vă asigurați că mașina pe care doriți să o cumpărați este în stare bună, fără a exclude că este un vehicul second-hand a cărui uzură naturală necesită o verificare mai amănunțită și o întreținere preventivă.

Cel mai bine este să mergeți la un dealer autorizat precum suntem noi, cei de la Auto Rulate București, care ne ocupăm cu cumpărarea și vânzarea de autovehicule second-hand. Avem vastă experiență în domeniu, astfel că puteți cumpăra cu toată încrederea din parcul nostru auto online. 

Dispunem de o gamă largă de modele la care aveți acces online, ceea ce vă permite să alegeți una potrivit preferințelor dvs. în ceea ce privește marca și prețul, pe lângă alți factori.

De ce să cumpărați o mașină second hand de la un dealer?

Deoarece aveți posibilitatea de a cumpăra o mașină la un preț foarte avantajos, făcând astfel economie. Dar dincolo de asta, puteți achiziționa o mașină cu garanție, verificată amănunțit de specialiști în domeniu. Fiecare mașină din parcul nostru auto este supusă unui control riguros înainte de a fi dată spre vânzare. 

În plus, tocmai garanția este un element-cheie atunci când cumpărați o mașină rulată. Noi vă oferim 12 luni garanție, ceea ce reprezintă un avantaj dacă în această perioadă se produce vreo avarie. În acest caz, de reparație se ocupă echipa Auto Rulate București

Apoi, aveți asigurarea că, dacă cumpărați un vehicul second-hand de la un dealer, acesta a fost supus unei verificări anterioare pentru a găsi eventuale defecțiuni și a efectua reparațiile necesare. Economisiți timp și bani în procedurile administrative inerente procesului de cumpărare a mașinilor, compania noastră va avea grijă de tot, voi nu va trebui decât să semnați actele.

În plus, Auto Rulate București vă poate oferi finanțare. Este vorba de credit cu dobândă de la 6%, credit fără dobândă, iar creditul vi-l aprobăm pe loc. Fără îndoială, acesta este un avantaj important pentru persoanele fizice.

Ca un ultim lucru, dar nu mai puțin important, veți evita frauda, care, din păcate, este destul de comună în negocierile dintre indivizi, în principal, când vine vorba de kilometri parcurși de mașina care se vinde. 

Compania noastră vă va oferi o mașină cu kilometri garantați 100%, prin urmare, nu trebuie să vă faceți sub nicio formă griji în privința acestui aspect. 

Fiți foarte exhaustivi atunci când alegeți un vehicul

Ca și cumpărători ai unui automobil second hand, este important să fie atenți atunci când alegi dealerul cu care să colaborați. Noi suntem dealerul expert de care aveți nevoie. De ce? Deoarece pe lângă cele aminte mai sus, noi vă oferim service personal, service post vânzare. Vom lucra ireproșabil pentru dvs, deoarece emblema activității noastre este:“Rapiditate, Eficienţă, Satisfacţie”.

Contactați-ne și veți înțelege imediat că decizia de a cumpăra de la noi, a fost cea mai bună decizie pe care o puteați lua cu privire la achiziționarea unei mașini. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne