Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Vreți să cumpărați o mașină second hand? Luați în considerare următoare aspecte Cumpărarea unei mașini este una dintre cele mai mari dorințe a oamenilor, datorită faptului că mașina le permite să scurteze distanțele. În momentul luării deciziei de a achiziționa o mașină ne gândim la cea mai bună opțiune pentru îndeplinirea acestei dorințe. 

Majoritatea oamenilor nu au un buget suficient de mare încât să-și cumpere o mașină nouă. Cumpărarea unei mașini second hand a devenit în ultimii ani o opțiune foarte bună pentru cei cu un buget  relativ mic. 

Dacă vă gândiți să cumparați o mașină rulată, iată câteva aspecte de luat în considerare:

Țineți cont!

Deși bunul este vândut în starea în care se află, cumpărarea unei mașini rulate nu ar trebui să fie sinonimă cu cumpărarea unui bun ce nu poate fi utilizat  sau este în stare proastă. Luați în considerare următoarele recomandări atunci când alegeți mașina potrivită.

Alegeți o mașină bună: Ideea este să intrați în posesia unei mașini bune, iar pentru a reuși acest lucru ar trebui să verificați mai multe mașini înainte de a lua o decizie finală.

O mașină comercială: Este important să luați în considerare marca și modelul vehiculului. După cum bine știm, există mașini mai comerciale decât altele și, dacă cumpărați o mașină puțin comercializată pe piață sau cu service post-vânzare deficitar, riscul este mai mare și revânzarea va fi mai dificilă.

Documente în ordine: Este necesar să verificați dacă documentația vehiculului este actualizată, precum și plățile aferente impozitelor și altor obligații, după caz. Trebuie să aibă cartea de identitate originală, fișa tehnică cu reviziile la zi etc. 

Kilometraj: Este normal ca o mașină care circulă într-un oraș mare să circule între 12.000 si 20.000 de kilometri pe an. În cazul în care bordul indică că distanța parcursă în viața vehiculului este mai mare decât media, gândiți-vă de două ori fiindcă, fiind foarte uzată, cu siguranță uzura pieselor este mai mare și va trebui să investiți mai mulți bani pe reparații și piese de schimb mult mai rapid.

Nu treceți cu vederea!

Cumpărarea unei mașini este o decizie care trebuie analizată și luată cu grijă. Nu credeți în oferte imposibile sau oferte de ultim moment. Este important să comparați prețurile, să cereți sfaturile prietenilor sau cunoscuților. Nu priviți această achiziție ca pe o sarcină extrem de ușoară, căci nu este deloc așa. 

Detalii: La prima vedere, orice vehicul pare să arate foarte bine. Dar există detalii care pot indica daune și probleme grave. Uitați-vă la aspectele interne și externe, cum ar fi tapițeria, calitatea vopselei, dacă ușile și ferestrele se închid perfect, dacă luminile se aprind cum trebuie, dacă are ștergătoare în partea din față și în spate.

Aveți grijă la mașinile cosmetizate. Mulți oameni ascund problemele unei mașini rulate înainte de a o vinde. Pentru a face acest lucru, ei maschează eventuale zgârieturi sau lovituri cu o cantitate mare de vopsea etc. Motorul și alte părți ale vehiculului pot fi, de asemenea, aranjate pentru a arăta mai bine decât în realitate.

Motorul: Când cumpărați un vehicul rulat, cel mai important lucru este ca motorul să fie în stare perfectă. Nu trebuie să prezinte scurgeri sau reparații efectuate în mod necorespunzător. În plus, este important ca seria motorului să corespundă cu cea din cartea de identitate. 

Țineți minte că motorul este viața mașinii. Întotdeauna înclinați balanța spre cel mai tânăr motor căruia i s-a acordat o întreținere corespunzătoare. De acești factori depinde  durata de viața a automobilului.

Reputația vânzătorului: Intrați pe site-ul Auto Rulate București. Alegeți un dealer autorizat de unde puteți cumpăra cu încredere orice model de mașină. Vă punem la dispoziție mașini de cea mai bună calitate, verificate cu mare atenție de experții noștri, căci ne dorim să fiți mulțumiți de achiziția pe care o faceți din parcul nostru auto online. Din acest motiv, vă oferim și garanție 12 luni, și service personal și service post vânzare, printre multe alte beneficii. 

Buget suplimentar: Atunci când cumpărați o mașină rulată, este posibil să aveți nevoie de un buget suplimentar pentru reparații, asigurare, întreținere etc. Țineți cont de acest lucru în momentul achiziționării.

Evaluați marca, prețul și kilometrajul, dacă doriți să fie pe benzină sau motorină. Este important să rețineți că, în funcție de tipul de combustibil, costul întreținerii diferă. Există mai multe variabile atunci când cumpărați o mașină. Este necesar să analizați cu mare atenție care sunt nevoile voastre și apoi să căutați mașina potrivită. Ideea este să faceți o investiție bună, achiziționându-vă un vehicul second-hand de cea mai bună calitate și fără a vă pune în pericol bugetul. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne