Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Vrei să schimbi mașina? Avem soluția perfectă pentru tineMașina este absolut necesară în zilele noastre. Asta mai ales dacă trăiești într-un oraș foarte aglomerat precum București unde ai nevoie să te deplasezi din punctul A în punctul B într-un timp cât mai scurt. A devenit obositor să cauți mașina perfectă pe zeci de site-uri. Și nici măcar nu e vorba doar despre mașina perfectă. Aici vorbim și despre prețuri.

Am o soluție pentru cei care doresc să-și cumpere mașini second hand, iar aceasta se numește autorulatebucuresti.ro. Ai de ales între o mulțime de mărci și poți seta prețul maxim al mașinii. Câștigi timp și bani, dar cei de la Autorulate București ți-au mai pregătit o surpriză. E unic în România și este o opțiune pe care n-ai voie să o neglijezi.

Cumpără mașina pe care ți-o dorești în rate fără dobândă

Da, asta-i surpriza despre care vorbeam în incipitul articolului. Poți cumpăra mașina dorită în  6, 12 sau 24 de rate egale fără dobândă. E tare, nu? Hai să-ți spun cum e sistemul de calcul.

Dacă aplici pentru un credit în valoare de 6.000 de Euro pe 24 de luni, urmează să plătești 250 de Euro lunar. Nimic mai mult! Este șansa de care aveai nevoie pentru a pune mâna pe mașina visurilor tale într-un timp cât mai scurt.

În această colaborare exista doar avantaje pentru că primești creditul direct de la Rulate București, iar mașina o cumperi din acelasi loc. Deci eviți birocrația impusă de bănci și cozile infernale care te vor face să pierzi timp prețios. Ai mașina intr-un timp foarte scurt, iar cel mai important aspect este chiar cel pe care l-am mentionat si mai devreme. DOBÂNDĂ 0!

Această ofertă îmi aduce aminte de începutul anilor 2000 când puteai cumpăra electrocasnice doar cu buletinul. Simplu și rapid. Nivelul cumpărării mașinilor second hand este în creștere în țara noastră, iar această opțiune de Autorulate București o să ajute și mai mult la creșterea statisticilor cu privire la mașinile la mâna a doua.

E la modă ca imediat după ce împlinești vârsta de 18 ani să te apuci de școala de șoferi și probabil că nu toți părinții au banii necesari pentru a-i cumpăra tânărului șofer o mașină nouă sau chiar una second hand cu ”banii jos”. Nu-i ușor să plătești 6.000 de Euro pe loc. Dar dacă plătești 250 de Euro lunar timp de 2 ani lucrurile se simplifică.

Apropo, am uitat să-ți explic cam cât de ușor este să aplici pentru un asemenea credit. Există 3 pași simplii:

  • Completezi un acord de verificare ANAF (pentru confirmarea salariului net)
  • Completezi un acord de verificare la Biroul de credit (pentru verificarea istoricului său de creditare)
  • Alături de o copie de buletin poți trimite aceste date pe mail sau pe whatssup, dar mai multe informații găsești pe site – autorulatebucuresti.ro

Este totul foarte simplu. AI nevoie de puține acte deci birocrație 0. Cu siguranță ești unul dintre cei care s-au săturat să piardă ore întregi stând la cozi infernale. Acum poți pune mâna pe împrumut fără să stai ore întregi la vreun ghișeu.

Partea excelentă este că pe site ai ocazia să alegi dintre o mulțime de mașini. Manuale, automate, mărci germane, italiene, spaniole. Eu personal sunt fanul mașinilor automate și am rămas plăcut impresionat să văd că pe site chiar ai de unde alege. Nu sunt mașini vechi care abia dacă mai pot să fie folosite. Sunt autovehicule moderne de prin 2008 care parcă sunt făcute pentru drumurile din România. Că nah, ști cum e, îți cumperi mașina și în funcție de țara în care trăiești.

Pentru orașe precum București sau Cluj îți recomand achiziționarea unei mașini cu redus scăzut. Pentru că o să te usture la buzunar atunci când vei fi nevoit să traversezi întreg orașul. Dar în orașele mai mici din provincie lucrurile merg altfel. N-ai parte de stresul traficului din capitală sau de mii de oameni care trebuie zilnic să meargă la birou precum vezi în Cluj de exemplu.

E altfel când îți cumperi mașina prin bani munciți de tine, și e super că nu trebuie să-i ai pe toți odată. Poți să plătești lunar și o să vezi cât de mândru te vei simții când o să conduci pentru prima dată noua ta mașină. J

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne