Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

“Vânzări auto Bucureşti” este deja un termen prea larg.

Masini-second-hand


Auto Rulate BUCUREŞTI este termenul exact şi sigur.

Pe dumneavoastră nu vă interesează, în momentul de faţă, dezvoltarea sectorului auto din Romȃnia, legată de multiplii factori de influenţă, precum dinamica venitului mediu pe familie, rata şomajului ca factor de scădere a cererii, reputația și experiența producătorilor auto pe piaţa românească, nivelul de impozitare de autoturisme noi şi second-hand ori concentrarea urbană a populaţiei sau calitatea infrastructurii rutiere. Pe dumneavoastră vă interesează în acest moment un lucru simplu şi precis: piaţa vȃnzărilor auto Bucureşti. Către ea se îndreaptă căutarea dumneavoastră, căci aveţi nevoie de un autoturism second-hand nou, de schimbarea celui vechi sau de vinderea lui.

După cum am mai spus: plaja de căutare este foarte largă, trebuie neapărat să o reduceţi, să vă focalizaţi exact pe dealer-ul care vă poate satiface în mod optim necesităţile. Timpul este preţios iar eforturile trebuie şi ele economisite; maşina trebuie să fie una frumoasă şi robustă, superioară celei vechi, care v-a slujit cu credinţă, de care, sigur, vă leagă amintiri, dar care, iată, de acum trebuie schimbată. Este rȃndul alteia. Vă aşteaptă drumuri, călătorii, urmăriţi, legitim, plăcerea şi confortul.

  • Reduceţi variantele, reduceţi efortul de căutare, căci răspunsul vi-l oferim noi, răspunsul se află aici, sub ochii dumneavoastră, în acest articol peste care aţi dat, iar răspunsul este: Auto Rulate BUCUREŞTI. Serviciile sale sunt garantate de ştacheta pe care compania o impune calităţii autoturismului în sine, calitatea şi controlul asupra calităţii autoturismului rulat sunt criteriile fundamentale care departajează Auto Rulate BUCUREŞTI de restul concurenţilor, experţii săi ştiu sigur de unde provine autoturismul second-hand, cȃţi kilometri exacţi de rulaj are, care este starea lui precisă. În momentul în care compania vă prezintă spre ofertă autoturisme achiziţionate de la cele mai mari firme de leasing din România şi Europa, colaboratorii săi interni şi externi constanţi, calitatea serviciului său nu poate fi pusă la îndoială.
  • Doriţi vȃnzarea autoturismului dumneavoastră rulat în regim de consignaţie… Nimic mai siplu şi mai sigur: autoturismul dumneavoastră va sta la vȃnzare în parcul de maşini al companiei;
  • Doriţi achiziţionarea unui autoturism second-hand nou în cele mai avantajoase condiţii… Nimic mai simplu şi mai sigur: compania cumpără autoturismul dumneavoastră actual , iar vaoarea lui este scăzută din preţul maşinii pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul de maşini. În condiţiile în care evaluarea autoturismul dvs. actual se face la un preţ real, avantajos şi la nivelul pieţei, dumneavoastră rămânându-vă de achitat doar diferenţa până la preţul maşinii pe care doriţi să o achiziţionaţi;
  • Doriţi ajutor în vinderea autoturismului actual, căci staţi rău cu timpul şi nici nu ştiţi prea bine cum se face aceasta… Nimic mai simplu şi mai sigur: aduceţi autoturismul în parcul Auto Rulate BUCUREŞTI, urmȃnd ca specialiştii de aici să vă promoveze anunţul pe siteul propriu al firmei, cȃt şi pe site-urile partenere. Comisionul firmei este negociabil, maximumul fiind de 5%, în funcţie de valoarea autoturismului dumneavoastră.

Şi, dacă doriţi şi mai multe avantaje (se ştie, acestea sunt oricȃnd binevenite), iată-le: prin creditul auto la una dintre băncile colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea Bank), maşinile se pot achiziţiona şi fără plata unui avans, iar prin credit auto la Claret Euro Credit IFN, există varianta de creditare şi pentru clienţii care au avut incidente bancare în trecut, care nu au vȃrsta împlinită de 24 ani şi chiar şi pentru cei care sunt angajati cu salariu minim pe economie sau part-time (2 sau 4 ore), cȃt şi pentru cei angajaţi cu contracte de muncă în străinătate.

În condiţiile maturizării pieţei automobilelor second-hand în Romȃnia şi chiar a înregistrării unei recesiuni în acest domeniu începȃnd cu anul 2008 (care a reprezentat un vȃrf), a schimbărilor semnificative înregistrate in ultimii ani, căutarea unei soluţii cu autoturismul dumneavoastră second-hand actual sau cu cel dorit nu este o întreprindere deloc uşoară.

Există chiar o subpiaţă, sau o piaţă subiacentă, cea a furnizorilor de informații, care include diferitele firme ce oferă servicii specifice şi informații despre autoturismele rulate (cum ar fi rapoartele de istorie a vehiculelor, tehnice consiliere, prezentări de piață, precum și cercetări online și offline) și diferite platforme pentru publicitatea vehiculelor rulate. Iar acesta nu este un lucru întotdeauna bun: căci neparticipȃnd direct la cumpărarea și vânzarea de autoturisme rulate, furnizorii de informații și cei mulți furnizorii post-vânzare, cum ar fi firmele de finanțare și de asigurări și magazinele de recondiționare, deși importante, se plasează, vrȃnd-nevrȃnd în afara domeniului.

Prinşi în acest hăţiş des, cumpărătorii de autoturisme second-hand se îndreaptă încet, dar sigur către Internet, către cercetarea și cumpărarea de mașini. Consumatorii ajung la dealeri înarmaţi cu mai multe informații despre autoturisme specifice și cu o mai bună înțelegere a prețurilor de pe piață și, de aceea, vizitează mai puțini dealeri sau numai pe aceia asupra cărora s-au axact. Site-ul AutoRulateBucuresti.ro vă stă, din acest punct de vedere la dispoziţie cu toate informaţiile legate de viitoarea dumneavoastră alegere, care nu va putea fi decȃt una singură: Auto Rulate BUCUREŞTI.


Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne