Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Un tip de mașină pentru fiecare semn zodiacalUn tip de mașină pentru fiecare semn zodiacal? Deși pare ciudat, veți fi surprinși să vedeți asemănarea cu realitatea.

Berbec

 Guvernați de planeta Marte, berbecii sunt extrem de activi, energici, determinați, putând fi chiar agresivi, impulsivi și temperamentali. Sunt lideri, concurenți născuți și le place să își asume riscuri.

Mașină: cea care oferă performanțe, precum un BMW sau o mașină mai competitivă, precum un Porsche.

Taur

Taurii sunt muncitori, de încredere, perseverenți, neobosiți și caută în permanență siguranța și frumusețea bunurilor materiale. Nu le plac schimbările și tind să fie conservatori.  Sunt încăpățânați, posesivi și supraprotectivi.

Mașină: se vor simți confortabil într-o mașină care are interioare confortabile, pentru că au un simț al esteticii foarte dezvoltat. La rândul lor, vor căuta o mașină practică, fiabilă și sigură. De exemplu: o mașină high-end, cum ar fi Mercedes-Benz.

Gemeni

Gemenii se disting prin faptul că sunt extrem de curioși, neliniștiți, inteligenți, învață rapid și au o minte agilă, inclusiv în abilitățile lor de comunicare. Sunt duali: pot fi foarte amuzanți sau indeciși și nervoși.

Mașină: un hatchback agil, distractiv, dinamic și versatil, de exemplu, un Suzuki Swift Sport.

Rac

Racii sunt guvernați de emoții, sunt foarte casnici, se simt bine în sânul familiei și le place arta. Datorită sensibilității ridicate, sunt intuitivi și sentimentali, în special cu emoțiile celorlalți. aceștia tind să fie manipulativi și au modificări constante de dispoziție.

Mașină: o mașină de familie, de exemplu, un minivan sau un SUV mare.

Leu

Cu Soarele ca guvernator, le place să fie în centrul atenției. Sunt creativi, dramatici, pasionați, dominanți, cu inimă bună și simț al umorului. Se pot centra pe sine și pot fi aroganți.

Mașină: deoarece le place să fie admirate, femeile leu pot alege o mașină precum Mazda. De asemenea, leii pot alege o mașină excentrică și plină de culoare, cum ar fi un pickup sau un Mercedes-Benz Clasa G.

Fecioară

 Fecioarele sunt analitice, cu o atenție mare la detalii, atente, metodice și organizate. Le place să fie pe placul altora, sunt tandre și comunică ușor. Însă, acestea tind să fie foarte critice, solicitante și reținute.

Mașină: Cum le place curățenia, se vor simți bine într-o mașină care este foarte funcțională, versatilă și cu detalii interioare. De exemplu, un crossover, de tip Audi Q3.

Balanță

 Balanțele sunt diplomate, pacifiste, cred în prietenie, le plac discuțiile interesante și le place să lucreze împreună. În schimb, sunt nehotărâte, le este greu să-și găsească perechea, să își exprime opiniile și se rușinează cu ușurință.

Mașină: fiindcă apreciază spațiile naturale și frumoase, ar fi potrivită o mașină convertibilă, cu geamuri mari sau acoperiș panoramic; Deoarece le place armonia și calitatea, poate fi un Lincoln.

Scorpion

Scorpionii sunt hotărâți, pasionați, lideri, temperamentali, discreți și asertivi. Știu să păstreze secrete, le place onestitatea și relațiile lungi. În schimb, sunt geloși, explozivi și neîncrezători.

Mașină: se vor simți confortabil într-o mașină care le oferă confidențialitate, ce aparține unei mărci ce le dă încredere și, în același timp, îi va satisface emoțional. Poate fi o Toyota sau un Lexus.

Săgetător

 Sunt aventuroși, direcți, extrovertiți, cu simțul umorului, le place să călătorească și să-și pună în valoare libertatea. Nu le place să se simtă legați sau constrânși. În schimb, sunt nerăbdători și au prea puțin tact atunci când se exprima.

Mașină: întrucât le plac schimbările și experiențele noi, vor fi fericiți cu un vehicul de aventură. De exemplu, un Jeep.

Capricorn

 Sunt tradiționaliști și familiști, responsabili, independenți, disciplinați, profesioniști și foarte economici. Însă, le place să aibă întotdeauna dreptate, să se impună și să fie ei cei care rezolvă totul.

Mașină: berline, cum ar fi un Jetta, o Toyota Camry sau un Mercedes-Benz. Bărbații mai în vârstă, se vor simți confortabil într-un Bentley sau în orice mașină clasică cu tradiție.

Vărsător

 Sunt intelectuali, timizi, altruiști și își apreciază spațiul și singurătatea. Le place să-i ajute pe ceilalți și se nasc vizionari. Însă, par persoane reci, distante și le este greu să-și exprime emoțiile.

Mașină: le va plăcea o mașină care îi face să se simtă liberi și care este aliniată idealurilor lor umanitare și progresiste. De exemplu, o mașină hibridă sau o mașină electrică.

Pești

 Sunt visători, optimiști, muzicali, prietenoși, toleranți și generoși. Le place să fie alături de oameni și să îi ajute ori de câte ori este posibil. Însă, sunt prea încrezători, fricoși, vor să scape de realitate.

Mașină: o mașină care să îi facă să viseze și care să dispună un sistem de divertisment pentru a le satisface nevoia de a asculta muzică. De exemplu,  un Beetle sau un Mini countryman.

Acestea fiind zise, ținând cont de semnul vostru zodiacal, vă invităm în parcul auto online al Auto Rulate Bucureștipentru a găsi mașina potrivită. Avem cea mai bună calitate de mașini second hand.Aveți de unde alege. Vizitați-ne, nu veți regreta. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne