Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tu ce sacrifcii ai făcut pentru a-ți cumpăra prima mașină?In viața oricărei persoane vine momentul acela în care plănuiești să-ți cumperi o mașină, dar nu este atât de ușor precum pare. Ai nevoie de o mașină care să se prezinte în anumite condiții pentru a nu strica sume mari de bani pe reparații. În  plus, o mașină nu mai este neapărat un moft ci mai mult o necesitate. Cum nu toți avem norocul de a ne naște în familii super potente din punct de vedere financiar, suntem nevoiți să facem multe sacrificii pentru a pune mâna pe mașina pe care ne-o dorim.

Am o mulțime de prieteni care imediat după ce au împlinit vârsta de 18 ani și și-au luat permisul au ales să meargă în Germania sau Spania la muncă. Este un sacrificiu major pentru că alegi să te desparți de familie și prieteni pentru a strânge bani prin țări străine. Nu e ușor și acest lucru este cert. Sau alți tineri se angajează în perioada verii, a vacanțelor pentru a strânge bani să-și cumpere o mașină. Sunt mulți tineri care în vacanța dintre clasele a 11-a și a 12-a merg pe litoral să muncească. Și banii strânși în cele 3 luni de muncă sunt destinați cumpărării unui mașini second hand.

Spre exemplu eu am ales să fac altceva. De la vârsta de 12 ani mi-am strâns lunar alocația pe card, iar la 18 ani am avut destui bani pentru a cumpăra o mașină second hand decentă. Nu mare lucru, dar este bună să mă deplasez din punctul A în punctul B. Însă am o soluție salvatoare pentru toți cei care la un moment dat au fost nevoiți să facă sacrificii majore pentru a-și cumpăra prima mașină.

Cei de la autorulatebucuresti.ro au implementat un program menit să-i sprijine pe cei care vor să-și cumpere mașini second hand. Și e incredibil de folositor acest program. Este primul de acest gen din industria auto în țara noastră și sunt ferm convins că o să ajute foarte mulți șoferi. Hai să-ți explic cum stau lucrurile. Deci pe site-ul celor de la Autorulate București poți să-ți cumperi mașina la care ai visat în rate fără dobândă. Astfel dacă mașina pe care ți-o dorești costă 6.000 Euro tu urmează să plătești lunar suma de 250 de Euro. Nimic mai mult. DOBÂNDĂ 0%. Este fără doar și poate un sprijin enorm pentru cei care vor să se bucure de o mașină ieftină, dar de calitate.

Plus că la cât de mici sunt ratele acestea find fără dobândă nu-ți îngreunează mai deloc viața de zi cu zi și tu nu mai ești nevoit să faci sacrificii majore, să pleci de lângă familie sau câte și mai câte. Așteptam de mult timp să vedem așa ceva și în domeniul auto de la noi din țară și chiar mă mira faptul că până acum nimeni nu s-a gândit la o asemenea opțiune. Este extrem de folositoare, iar efectele acesteia o să se vadă în următoarele luni când numărul de mașini second hand o să crească și mai mult.

Ți-am povestit mai devreme despre sacrificul pe care l-am făcut. Eu nu-l consider tocmai un sacrificiu, dar e cert că la vârsta respectivă puteam să folosesc acei bani pentru total alte lucruri. Alte persoane au făcut sacrificii mult mai mari, iar această opțiune pare să li se potrivească mănușă. Zero DOBÂNDĂ și Zero BIROCRAȚIE. Pentru că ne-am săturat cu toții de ore pierdute la cozi interminabile și zeci de semnături de adunat din toate colțurile pentru un simplu împrumut. Unde mai pun faptul că orice bancă are dobândă la împrumuturi. Nu același lucru putem spune și despre opțiunea celor de la Autorulate București. M-am uitat mult și bine pe site. Îmi plac o mulțime de mașini. Personal chiar nu știu ce să aleg. O să fie nevoie să vizitez de mai multe ori site-ul și să trag apoi concluzia finală. Să completez puținele acte de care am nevoie pentru a aplica pentru împrumut și apoi lucrurile merg de la sine. Că nah, după 3 ani parcă era și timpul să schimb mașina. Și dacă tot am această ocazie acum, profit din plin, lucru pe care te îndemn să-l faci și tu.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne