Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tot ce trebuie să știți înainte de a alege culoarea mașinii

Mazda CX5


Când ne cumpărăm mașina, nu este nimic mai interesant decât alegerea modelului și a culorii. Înainte de a face asta, ne-am imaginat cum ne dorim să fie următorul nostru vehicul și cum am apărea în el.

Pe lângă faptul că reflectă anumite tendințe legate de modă, caracter sau aspirații, există câțiva factori care trebuie luați în considerare dacă doriți să vă mențineți mașina într-o stare mai bună pentru a o revinde mai târziu.

În multe situații, deciziile noastre sunt luate în funcție de gusturile și personalitatea noastră, astfel încât culoarea mașinii poate spune multe despre noi. Există culori care pot fi mai periculoase din cauza nuanțelor pe care le capătă în funcție de soare și există altele care nu ar trebui să fie printre opțiunile dvs. pentru niciun motiv.

Dacă sunteți pe punctul de a cumpăra o mașină și încă nu știți argumentele pro și contra culorii dvs. preferate,  vă invităm să citiți acest articol pentru a ști cum să alegeți cea mai potrivită mașină.

Sfaturi pentru a alege culoarea mașinii următoare

Culori luminoase pentru a oferi o imagine mai curată

Dacă doriți să oferiți o imagine mai curată, în ciuda faptului că nu ați spălat mașina timp de 3 zile, atunci va trebui să alegeți nuanțe argintii, gri sau alb. Potrivit experților, aceste culori sunt cele mai revândute mașini. În plus, un studiu realizat în Australia a demonstrat că autovehiculele de culoare albă suferă mai puține accidente rutiere.

Culorile închise scot în evidență statutul

Vehiculele neagre sau culorile întunecate reflectă statutul și puterea. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că acestea sunt cele care suferă mai multe accidente din cauza problemelor de vizibilitate pe timp de noapte.

Dacă sunteți persoane care nu acordă atenție curățeniei, atunci este mai bine să alegeți o altă culoare. Nuanțele întunecate se mudăresc de obicei foarte repede și se deteriorează puțin mai mult. Cu toate acestea, mașinile de culoare neagră oferă o imagine mai bună.

Spuneți NU culorilor luminoase

Nu contează că portocaliul sau galbenul sunt la modă în cazul unor modele, gândiți-vă la viitorul mașinii. Publicitatea este una dintre cele mai puternice arme care influențează decizia dvs. și nu este întotdeauna cea mai bună. Gândiți-vă la orice înainte de a alege o culoare care sare în ochi și care face mașina dificil de revândut.

Roșu și albastru oferă o imagine tinerească

 Dacă sunteți în căutarea unei imagini mai dinamice, mai tinerești și mai energice, atunci o mașină albastră sau roșie este cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, trebuie să spunem că aceste nuanțe sunt cele mai dificil de revândut și au, de asemenea, un procent ridicat în furtul pieselor auto. Din anumite motive, hoții se simt identificați cu culoarea roșie.

Nu se recomandă combinațiile

Cu toții avem libertatea de a alege ceea ce ne place cel mai mult. Dar dacă vă gândiți să creați imagine serioasă și de încredere și să arăți bine într-o mașină de mai bine de 3 ani, atunci optați pentru mai multe culori clasice și spuneți NU combinațiilor extreme.

Vreți să vă cumpărați o mașină pe care să vindeți ușor? Intrați în parcul auto online de mașini second hand pe care Auto Rulate București vi-l pune la dispoziție.

Vreți să aflați și care sunt culorile care îngreunează vânzarea unei mașini? Vi le vom dezvălui în cele ce urmează.

Chiar dacă nu vă dați seama de acest lucru, culoarea mașinii este la fel de importantă ca și modelul și specificațiile sale. Vânzarea ulterioară a mașinii va depinde de aceste elemente. Iată culorile de care aproape nimeni nu se interesează.

Alb este culoarea pe care majoritatea oamenilor o caută atunci când doresc să cumpere o mașină second hand. Potrivit cercetărilor realizate se pare că această culoare este favorită atunci când vorbim de vânzarea de mașini second-hand.

Culoarea neagră este a doua culoarea cea mai de succes pentru autoturisme. În timp ce gri-ul se află pe locul al treilea.

Cu toate acestea, deși noi nu credem acest lucru, culoarea roșie este una dintre cele mai puțin vândute în cazul mașinilor rulate. În cele din urmă, nuanțele de albastru, galben și verde sunt cele mai neapreciate culori.

Voi ce culoare preferați? Ce culoare v-ați dori să aibă mașina? Echipa noastră vă pune la dispoziție în parcul auto online o gamă variată de mașini de culori diferite. Intrați și căutați-vă mașina potrivită.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne