Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tipuri de mașini utilitare care merită cumpărate în 2020Mașinile utilitare sunt printre cele mai populare mașini. Considerate și mașini polivalente sau mașini din segmentul B, sunt una dintre cele mai raționale alegeri de pe piață.

Sunt excelente pentru deplasarea prin traficul urban, ca și microurbanele, dar spre deosebire de ele pot fi folosite în călătorii.

Adevărat, nu vor fi la fel de confortabile ca o berlină pentru o escapadă lungă, dar veți ajunge la destinație fără prea mult stres.

Avansul altor tipuri de vehicule (în special cel al SUV-urilor mici) a făcut ca vânzările să scadă considerabil în ultimii ani, în special din procentul total. Au depășit destul de bine criza, ceva logic, din moment ce mulți dintre clienți au optat pentru mașini mai ieftine atât din punct de vedere al costului de achiziție, cât și al întreținerii.

Dacia Sandero

Dacia Sandero 2017 este rezultatul actualizărului celei de-a doua generație a mașinii utilitare, Sandero 2013.

Spre deosebire de cel din 2013 s-a bucurat de schimbări la nivel estetic atât în ​​exterior, cât și în interior și de un motor  nou.

Are aceeași lungime 4,05 metri (dintre cele mai mari din categorie), faruri noi (în partea frontală poate avea până la patru LED-uri) și o nouă bară de protecție.

În habitaclu, care continuă să iasă în evidență pentru lățimea sa (este cea mai mare și cea mai înaltă mașină utilitară), există finisaje mai rafinate și un nou volan. Capacitatea de 320 litri a portbagajului a rămas neschimbată. Esteo cifră foarte bună pentru dimensiunile sale interioare. Finisajele nu sunt la fel de bune ca cele ale altor alternative.

Au fost făcute modificări și în ceea ce privește motorul. Ca opțiuni pe benzină, acest model poate fi ales cu un SCE cu capacitate cilindrică de 1 litru, cu 75 CP sau 0,9 TCE de 90 CP. Există o variantă a ultimei opțiuni, care poate funcționa cu GPL (gaz lichefiat de petrol), cu un preț ceva mai mare, încât trebuie parcurși mulți kilometri pentru a se amortiza.

În ceea ce privește motorul Diesel există ca primă opțiune variantele 1.5 dCi cu 75 CP și 90 CP. Acestea sunt asociate cu o cutie de viteze manuală, dar cele mai puternice versiuni pot fi alese cu cutie de viteze manuală pilotată, numită Easy R.

În ceea ce privește dotările, cea mai simplă versiune de bază are doar patru airbag-uri, ESP, ABS, servodirecție și senzor de presiune a pneului. Dacă doriți aer condiționat, anvelope, computer de bord sau Bluetooth, trebuie să apelați la versiunile Ambiance sau Laureate, care sunt ceva mai scumpe.

Ford Fiesta

Ford Fiesta din 2017 este unul dintre modelele utilitare cu multă istorie în spate. Au trecut mai mult de patru decenii de la lansarea sa și suntem deja în a opta generație a modelului. Acum, când Ford Ka + și-a mărit dimensiunile, Fiesta beneficiază de o abordare mai elaborată. Are linii mai fine și este mai mare decât predecesorul său. Principala noutate este că aspectul său se schimbă mult în funcție de finisaj.

În interiorul acestui model există, de asemenea, câteva modificări cheie pentru a-l menține în vârful clasamentului. Pe tabloul de bord iese în evidență un ecran tactil de 8 inci (6.5 inci ca standard), care este legat de sistemul multimedia SYNC 3. Calitatea se îmbunătățește ușor, iar spațiul interior rămâne practic neschimbat. Portbagajul  are acum o capacitate de 303 litri, în media segmentului.

Ford Fiesta poate fi ales cu mai multe finisaje și își va schimba aspectul exterior și dotările. Pe de o parte este Trend, versiunea standard cu un design mai sobru. Pe de altă pare se află Titanium, care se axează pe calitate și dă importanță secțiunii tehnologice. Vignale este cea mai luxoasă versiune care încearcă să se apropie de rivalii premium. ST-Line este cea mai sport opțiune.

Gama de motoare Fiesta dispune, de asemenea, de opțiuni actualizate. Cel pe benzină este binecunoscutul 1.0 EcoBoost,  cu trei cilindri, cu 100, 125 și 140 CP. În plus, dispune de transmisie manuală sau automată. Pe motorină există motorul de 1,5 TDCI cu 85 sau 120 CP. În curând, se va alătura gamei Fiesta ST cu motor de 1.5 EcoBoost cu 200 CP și deconectare de cilindri.

Acestea fiind zise, sperăm că prezentarea celor 2 modele de mașini utilitare v-a trezit dorința de a face o investiție inteligentă în 2020.

Pentru asta este suficient să luați legătura cu noi, cei de la Auto Rulate București, întrucât vă putem oferi cele mai bune sfaturi și cea mai bună ofertă de mașini rulate, astfel încât să faceți o investiție potrivită bugetului dvs.

Așadar, contactați-ne! Suntem dealerul expert de care aveți nevoie pentru o investiție fără regrete.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne