Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tipuri de mașini ușor de condus prin orașDacă vă gândiți să vă cumpărați o mașină pentru a o folosi în principal prin oraș, parcurgeți această listă pe care am pregătit-o pentru voi. Datorită acestor modele veți fi mai puțini stresați și veți trece cu bine de blocajele din trafic… dacă acest lucru este posibil.

Există șoferi care nu se simt deloc bine pe șosea, mai ales când au parte de blocaje și trafic intens. S-a demonstrat că mașinile cu transmisie automată reduc semnificativ stresul șoferului, în special în condiții de trafic intens. Prin urmare, o mașină în care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cutia de viteze este ideală pentru oraș.

Desigur, există și berline și SUV-uri automate care sunt foarte ușor de condus, dar dimensiunea lor complică lucrurile când vine vorba de deplasarea în oraș, așa că le-am exclus din cauza dificultății lor de a parca și de a le manevra în traficul urban.

Să vedem care sunt cele mai ușoare mașini de utilizat în oraș. Veți vedea că nu sunt doar cele automate, ci și cele electrice, care sunt chiar mai ușor de condus, deoarece le lipsește cutia de viteze propriu zisă.

Renault Zoe

De doar 4 metri, oferă un interior spațios, o autonomie bună. Posibilitatea de a vă închiria bateriile în loc să le cumpărați vă permite să scăpați de cea mai mare problemă a mașinilor electrice. Conducerea acesteia este la fel de simplă ca și statul în ea, fixarea centurii de siguranță și apăsarea unui buton. Nu face zgomot în niciun moment și plecarea de la semafor este la fel de ușoară ca eliberarea frânei. O încântare.

Toyota Yaris HSD

Este singura mașină hibridă în format mic. Ideală pentru utilizare intensivă în oraș. Posibilitatea sa de a porni la fiecare semafor, ca și cum ar fi o mașină electrică, iar transmisia automată a acesteia o face foarte ușor de condus și nu există o perioadă de adaptare la aceasta.

Nissan Leaf

Noua generație își depășește predecesoarea în orice și asta spune multe și bune despre asta, deoarece Leaf este cea mai vândută mașină electrică din lume. Este la fel de ușor de condus ca Zoe și, dacă nu este prima pe listă, se datorează faptului că dimensiunile sale sunt ceva mai mari decât cele ale unui Renault.

Citroën C3 EAT6

Păcat ca Citroën nu dispune de transmisie automată pentru versiunilor sale pe GPL și benzină. Aceasta ar putea combina ușurința de utilizare a transmisiei sale automate cu 6 trepte cu economia de gaz. Deși nu este un SUV, este destul un model destul de înalt și este foarte ușor de intrat și de ieșit din această mașină, are o vizibilitate bună, iar transmisia automată vă va ușura plimbarea prin oraș.

Kia Soul electric

Un alt model electric pe listă. Formele sale particulare cubice vă permit să urcați și să coborâți ușor din mașină. Nu există multe puncte oarbe pe caroseria sa. O altă mașină fără cutie de viteze în care trebuie doar să apăsați un buton pentru a înainta.

Lexus CT 200h

Este unul dintre cele mai mari și mai luxoase pe care le veți vedea pe această listă, dar merită să apară pe ea, deoarece poate fi condusă ușor și se adaptează bine traficului urban. De asemenea, oferă un nivel ridicat de confort, are loc pentru 5 adulți.

Mazda2 automată

Deoarece cutiile de viteze automate înseamnă o creștere a prețurilor, multe mărci nu le utilizează la modelele lor mai mici și, atunci când se întâmplă, le au disponibile doar în versiunile de top ale gamei, ca și în cazul Seat Ibiza. În cazul Mazda2 puteți opta pentru schimbarea automată fără a fi necesar să vă uitați în partea de sus a listei.

Smart ForTwo

Are, de asemenea, 4 uși, dar este foarte ușor de condus în oraș, deoarece este capabil să se rotească la 180 ° într-un spațiu minim. Este modelul cel mai scurt de pe piață. Dimensiunile sale îl fac ideal pentru parcarea în orașele aglomerate și face, de asemenea, ca parcările să pară minunate.

V-ar plăcea o astfel de mașină, nu-i așa? Dacă nu v-o permiteți datorită bugetului limitat, Auto Rulate București vă pune la dispoziție diverse modele de mașini second hand. Sunt mașinile rulate, perfecte pentru bugetul oricui. În plus, sunt de cea mai bună calitate. Contactați-ne pentru a vă ajuta să vă alegeți mașina cea mai potrivită pentru voi.

Dacă nu avem în parcul nostru auto online mașina pe care v-o doriți, v-o aducem pe comandă. Sunați-ne! Suntem pregătiți să vă găsim mașina potrivită.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne