Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tipuri de mașini potrivite pentru tăticiDa, mașini ale tăticilor, mașini de tip van sau SUV concepute pentru familie, pentru a fi practice, de încredere și sigure.

Acest articol ar putea fi denumit, în mod alternativ „cele mai bune mașini sleeper pentru tătici”. Având în vedere acest lucru, înainte de a prezenta mașinile, este bine să definim ce este exact o mașină sleeper. Sleeper este o mașină care, în primul rând, este extrem de rapidă și orientată spre performanță, totuși, la fel de vitală. Interiorul nu se remarcă în vreun fel.

Având în vedere această definiție, există multe tipuri de astfel de mașini. Aceasta poate fi cea mai cuprinzătoare definiție a acestui tip de mașină, dar are aplicații diferite în lumea largă a automobilismului. Aceste tipuri de autoturisme pot fi complet echipate cu o putere incredibilă din depozit sau pot fi puternic modificate, li se poate restructura motorul, care poate avea mai mulți cai putere. Astfel, pot crea doar impresia falsă că sunt lente și plictisitoare.

Aceste mașini pot fi de orice tip sau model, de la mașini obișnuite, până la SUV-uri care au performanțe scăzute, chiar și mașini precum minivan-uri sau mașini potrivite pentru tătici.

Da, mașini pentru tătici, acel gen de mașini, autoutilitare sau SUV-uri, concepute pentru familie, pentru a fi practice, de încredere și sigure. Cu alte cuvinte, plictisitoare. Cu toate acestea, nu toate „mașinile pentru tătici” sunt făcute la fel și, cu siguranță, variază în ceea ce privește puterea, uneori semnificativ. Cu asta în minte, să aruncăm o privire la câteva astfel de mașini care par blânde pe dinafară, dar fiare totale dedesubt.

Honda Civic Type R

Prima noastră mașină pentru un tată, de pe listă, este un Honda Civic. Acest nume ar trebui să creeze senzația că este copleșitor de plictisitoare și asta face. Dar tipul R este versiunea sport a modelului Civic. Cu toate că arată destul de sport astăzi, nu arată atât de diferit față de versiunea normală, mai ales dacă o cumpărați pe negru sau albastru.

Cu toate acestea, tipul R are un motor economic de 2,0 litri, cu patru cilindri, cu 306 cai putere. Nu puteți da greș cu această mașină pentru că este o mașină cu adevărat potrivită pentru un tată, la suprafață, dar o fiară pe dedesubt.

BMW M5

Cea mai bună parte a achiziționării unui sedan de lux european este că, în timp ce puteți plăti un pic mai mult pentru ea, merită achiziția. Este spațioasă pentru familie și este foarte sigură. Este de încredere și rezistentă în timp.

Cu un BMW M5 obțineți performanțe incredibile de la un V8 de 6,6 litri cu 600 de cai putere, iar dacă asta nu este o fiară care se ascunde sub masca unei mașini pentru un tată, nu mai avem nimic de comentat. Cea mai bună parte a sedanurilor din Europa este că tind să se deprecieze rapid, astfel încât să puteți obține o versiune aproape nouă la un preț rezonabil.

Range Rover Sport SVR

Cumpărarea unui SUV pentru familie este un lucru cu care aproape fiecare persoană va fi de acord. Este o mașină practică. Mai ales un Range Rover, deoarece este confortabil, luxos și foarte sigur.

Cu toate acestea, Range Rover Sport SVR ascunde un secret. Sub pretextul unei mașini pentru tătici se află un V8 de 5 litri, cu 575 cai putere. Da, această mașină, cu copii, scaune auto și alimente în portbagaj, vă ajunge la 60 de mile pe oră în mai puțin de 4.5 secunde.

Porsche Cayenne Turbo S

Porsche Cayenne este un SUV mare, de lux, realizat de Porsche. Este fantezist, bine făcut și perfect pentru o familie. Faptul că acesta este un Porsche nu îl face să pară mai puțin o mașină pentru tătici, ci foarte potrivită pentru ei, mai ales că orice bărbat Porsche va cumpăra un 911, doar un tată ar cumpăra SUV-ul.

La Porsche totul este despre performanță, așa că puteți, desigur, să vă cumpărați o mașină modernizată ca versiunea Turbo S, care are o putere mare. O fiară ascunsă, cu 570 de cai putere.

Volkswagen Golf SportWagen TSI

Volkswagen a extins recent denumirea Golf pentru a include modele din clasa station wagon , în loc de hatchback-uri compacte. Deși nu înțelegem foarte bine de ce ar face ceva de genul acesta, având în vedere că există modelul Passat station wagon și Jetta station wagon disponibile, cert este că aceasta este o mașină practică pentru familie.

STI SportWagen are 170 de cai putere, ceea ce nu pare mult, dar și un turbocompresor. Aceasta înseamnă că are un cuplu de 184 ft. Nu există nicio îndoială că este o mașină bună.

Și lista poate continua cu un Ford Focus RS, Volkswagen Golf GTI, Hyundai Genesis 5.0 V8, printre altele. Există numeroase mașini potrivite pentru tătici, dar și foarte mulți tătici cu gusturi diferite. De aceea, noi, cei de la Auto Rulate București, vă propunem să vizitați parcul nostru auto online de mașini rulate, pentru a vă alege de acolo mașina cea mai potrivită pentru voi.

Noi vă dăm șansa să intrați în posesia unei mașini de cea mai bună calitate fără să cheltuiți sume foarte mari de bani. Contactați-ne, nu veți regreta!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne