Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tipuri de mașini potrivite pentru femeile cărora le place să se plimbe prin orașÎn prezent, mașinile nu sunt un simplu instrument de transport, designul lor elaborat și versiunile care circulă pe piață, alcătuiesc o ofertă personalizată pentru consumatori. Cu câțiva ani în urmă, era de neimaginat să găsești un vehicul conceput special pentru gusturile feminine, astăzi majoritatea mărcilor au o versiune pentru ele.

Detaliile, ca și viața în sine, sunt foarte importante, de aceea producătorii de mașini răsfăță modelele lor și adaugă elemente estetice în funcție de gusturile cumpărătorilor. La următoarele mașini pe care vi le vom prezenta, aceste detalii sunt clar orientate către publicul feminin. Sunt vehicule cu un finisaj „șic”, ideal pentru a vă pierde prin jungla urbană.

Fiat 500

Începem cu un vehicul care cucerește orașele, Fiat 500. Acest model creat pentru a fi folosit prin oraș, este foarte apreciat de femei.

Forma sa, designul elaborat, finisajul său clasic, șic și dimensiunile mici, fac din această mașină italiană una dintre preferatele femeilor. De asemenea, există numeroase versiuni destinate femeilor, una dintre cele mai cunoscute fiind ediția limitată Fiat 500 Barbie, o mașină în stil glam, specific păpușilor Barbie.

Actualul Fiat 500 are un design bazat pe vehiculul lansat de producătorul din Torino acum 60 de ani. O mașină iconică folosită de populația italiană, pe lângă miticul model Vespa. Fiat, cu o mișcare strategică foarte inteligentă, a readus la viață această mașină iconică cu cele mai noi progrese tehnologice.

Mini

Actuala marcă Mini, de asemenea, se axează clar pe sectorul feminin. Interiorul atent și elaborat are o multitudine de gadgeturi și designul său ne face să călătorim în timp până la clasicele modele Mini din 1959. Actuala gamă Mini are o multitudine de variante, de la Mini cu 3 uși la Mini Countryman, un model cu o abordare clară a SUV-ului, cu un interior mare și posibilitate de tracțiune pe patru roți.

Mini este, de asemenea, foarte apreciat de femei datorită elementelor personalizate oferite de brand. Puteți transforma Mini-ul dvs. într-un vehicul unic, datorită facilităților oferite de producătorul englez care nu a renunțat niciodată la designul original al Mini.

DS 3

Producătorul francez premium DS are în catalog un model cu accent feminin clar. Acesta este DS 3, un vehicul din segmentul B, cu un design elaborat și multe detalii interioare de înaltă calitate. În catalogul său putem găsi o multitudine de culori care se combină cu partea superioară și inferioară a caroseriei și cu interiorul. Un afișaj de culori proaspete și atractive care fac din acest DS 3 un model foarte interesant și original.

Au existat, de asemenea, multe versiuni speciale ale acestui model, inspirate de marea pasarelă, precum versiunea „Inès de la Fressange”, o strânsă colaborare cu prestigioasa firmă franceză de modă.

Alfa Romeo Mito

Un alt model italian care intră pe această listă. Și nu este pentru mai puțin. Alfa Romeo Mito este unul dintre acele modele care s-au născut cu o aură specială. Datorită design-ului, eleganței și prestigiului, acest mic model al producătorului milanez a fost întotdeauna bine primit de către cumpărători. Fiind un vehicul italian bun, designul său este foarte elaborat și ne amintește de modelele sport de ultimă generație.

Alfa Romeo Mito a fost, de asemenea, creat în versiuni speciale mai concentrate pe sectorul feminin, care au avut succes pe piață.

Audi A1

Deși nu a fost un model creat special pentru sectorul feminin, a câștigat treptat admirația femeilor datorită dimensiuni reduse și designul său cochet.

Mulți îl numesc A3 mic și se potrivește perfect cu nevoile unei femei din mediul urban. Acest model german are o calitate interioară deosebită, un tabloul de bord cu design sport și caracteristici exterioare care ne amintesc de gama Audi.

După restyling-ul primit de acest model, a fost personalizat mai mult atât în ​​interior, cât și în exterior, devenind un A1 practic, unic și diferențial.

Acum că ați aflat cu ce mașini se pot plimba femeile prin oraș, vă recomandăm să apelați la Auto Rulate București, întrucât echipa noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de mașini rulate, de cea mai bună calitate.

Din parcul nostru auto online aveți ocazia să alegeți mașina cea mai potrivită pentru voi, economisând bani și timp. Spor la cumpărături, dragi femei!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne