Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Tipuri de mașini ce pot fi conduse pe zăpadă fără a patinaCând începe sezonul de schi, puțini rezistă să nu meargă într-o stațiune pentru a schia. În acest articol vă vom prezenta câteva modele cu care veți putea circula în ciuda vremii nefavorabile. Nu uitați că, de asemenea, ar trebui să aveți lanțuri în mașină și, bineînțeles, să învățați să le puneți.

Audi Q7

Marca germană poate fi considerată o autoritate pe zăpadă datorită tracțiunii sale „4×4”, deoarece ea a fost pionier în popularizarea sistemelor de tracțiune integrală. Acest sistem „4×4” oferă tuturor vehiculelor sale o versiune cu tracțiune pe patru roți, iar Audi Q7 este cel mai mare exponent al său: un SUV cu proporții foarte bune, cu cele mai noi tehnologii și un vehicul multifuncțional care circulă fără probleme pe drum neasfaltat, cu o versiune diesel hibridă plug-in, numită e-tron, ideală pentru oraș, pentru distanțe lungi și pentru zonele montane pline de zăpadă.

BMW X5

Producătorul german a introdus primul său vehicul 4×4 cu tracțiune integrală, un Allrad 325i, în 1986. Au trecut mai bine de trei decenii de când BMW a introdus tracțiunea integrală, o tehnologie concepută pentru a obține un răspuns optim în situații cu o aderență redusă, precum drumuri înzăpezite sau drumuri noroioase. Unul dintre cei mai mari exponenți ai săi este X5, un model care a transformat BMW într-o referință pentru acest tip de vehicul. Funcțional, cu un habitaclu deosebit și un comportament dinamic, este o mașină perfectă pentru a merge cu toată familia la schi. Veți avea parte de siguranță totală.

Dacia Duster

Probabil mulți vor fi surprinși să o vadă în selecția noastră, dar Dacia Duster are argumente bune pentru a fi eficientă pe zăpadă. Desigur, nu căutați finisaje premium sau detalii foarte atente: este un model de bază. Are un comportament care surprinde atunci când lucrurile se îngreunează, este echipată cu anvelope de iarnă, putând circula pe un drum dificil. Compactă, ușoară, cu anvelope mici și tracțiune 4×4. Nu este de mirare că Duster-ul devine un bestseller în multe zone montane.

Jaguar E-Pace

Electricul E-Pace s-a alăturat echipei F-Pace din gama SUV a mărcii feline cu doar un an în urmă, iar primirea sa nu a putut fi mai pozitivă. Este o mașină eficientă și fabuloasă, concepută special pentru a oferi performanțe maxime în cele mai dure medii. Pentru a face acest lucru, înainte de a fi pus în vânzare, a fost testat în cele mai nefavorabile condiții pe care un șofer le-ar putea găsi pe întreaga planetă, de la căldura intensă a Dubaiului, până la frigul Cercului Arctic, unde abundă zăpada și gheața pe toată suprafața sa.

Jeep Compass

Compass este o mașină perfectă pentru utilizarea off-road și, bineînțeles, pe teren cu zăpadă, datorită experienței vaste a brandului grupului FCA în sectorul vehiculelor off-road. În plus, Compass include selectorul de moduri „Selec-Terrain”, care oferă o opțiune specifică pentru zăpadă, care va ajusta distribuția cuplului, astfel încât să puteți ieși din orice situație complicată. În plus, caracteristicile sale off-road includ o serie de plăci de protecție inferioară, precum și unghiuri de intrare și ieșire ventrale considerabile, cea mai bună înălțime față de sol a segmentului său, controlul coborârii și anvelope off-road de 17 “.

Land Rover Discovery

Puține mărci au mai mult prestigiu în domeniul SUV-urilor ca Land Rover, iar Discovery este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune modele disponibile ale mărcii. Dispune de sistemul T errain Response 2, care acționează asupra accelerației, frânării, direcției, suspensiei și controlului tracțiunii prin calcularea oscilațiilor terenului și efectuarea a 100 de citiri pe secundă. Acest sistem adaptează forța și tracțiunea la nevoile fiecărei situații, astfel încât să nu-i reziste niciun teren, oricât de complicat ar fi, cum ar fi zăpada.

Mercedes Clasa G

După actualizarea sa de anul trecut, își păstrează esența și își îmbunătățește multe elemente cheie pentru a fi considerat un adevărat SUV de lux. Fără îndoială, este cea mai bună opțiune dacă aveți un buget foarte generos, iar ceea ce căutați este o mașină de înaltă calitate, cu care să vă deplasați pe zăpadă. Indiferent de actualizarea sa, menține reductorul sau blocarea celor trei diferențiale. Un SUV emblematic, robust și practic indestructibil în care ies în evidență caracteristici precum adâncimea vad, poziția sa înclinată, capacitatea ascendentă, unghiul de rampă, unghiul de ieșire și înălțimea.

După cum puteți observa, există soluții și pentru drumurile cu zăpadă, bani să fie. Dacă nu vă place să cheltuiți bani fără rost, dar vă place calitatea, Auto Rulate București vă oferă șansa să intrați în posesia unei mașini de calitate, la un preț foarte bun. În parcul nostru auto există mașini rulate, atent verificate înainte de a fi puse în vânzare, care vă permit să vă îndepliniți dorința și să faceți economie de bani, dar și de timp.

Așadar, contactați-ne pentru a intra în posesia unei mașini cu km garantați 100%, cu verificare la livrare, cu service post-vânzare etc. Nu veți regreta!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne