Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

SUV-urile second-hand sunt din ce în ce mai căutatePoate vreţi să treceţi de la actuala Dumneavoastră maşină la un SUV second-hand. În acest caz nu căutaţi prea departe modelul de maşină accesibilă, cea care este potrivită bugetului Dumneavoastră modest şi cu care să evitaţi facturile uriaşe de combustibil şi de service. Poate fi foarte aproape de Dumneavoastră, în gama de maşini din parcul unui dealer autorizat.

Acest articol este dedicat prezentării pe scurt a unora dintre SUV-urile cele mai noi şi căutate, căci, mai ales în ultimii doi ani, aceste tipuri de maşini adaptate unor cerinţe familiale sporite, au fost şi sunt căutate din ce în ce mai mult de şoferi.

Nu aveți nevoie să fiți un specialist în maşini pentru a aprecia un SUV bun. Familiile în creștere din zonele urbane le găsesc mai spațioase și mai versatile decât un sedan, oferind un nivel de robustețe care permite mai multă aventură și distracție în familie.

Pentru majoritatea dintre noi, principalul obstacol în calea achiziționării unui SUV nou este prețul. Dacă sufletul Dumneavoastră tinde către unul dintre modelele mai mari (Land Cruiser, Pajero, Patrol etc.), cu toate dotările, balanța Dumneavoastră financiară trebuie să fie pregătită pentru o adaptare la un preţ mai mare.

De aceea, din ce în ce mai mulți oameni preferă să apeleze la un dealer pentru a găsi un SUV second-hand bun.

Într-un sondaj de peste 700 de cumpărători de autoturisme second-hand, 86% au încercat să finalizeze mai bine afacerea la momentul cumpărării, iar 90% dintre aceștia au avut succes.

Doar puțin peste jumătate (57%) au obținut reducerea completă pe care o cereau, totuși. Peste jumătate dintre cumpărătorii care au cumpărat un SUV second-hand de la un distribuitor au făcut acest lucru în timpul unei campanii de vânzare.

Sunt interesante şi aceste date.

Dar hai să vedem şi maşinile:

• Toyota RAV 4 (a treia generație, XA30: 2006-2012)

Cele mai bun-second-hand SUV Toyota RAV4

Cel mai mic off-roader al lui Toyota vine cu un motor de 2,4l cu doi cilindri, motor cu 4 cilindri, cu o putere de vârf de 125 kW la 6000 de turații, deci care are nevoie de rulare intensă pentru aventuri la drum.

Dotările standard includ jante din aliaj de 17 inch, volan înclinat și înclinat, ABS, frâne anti-alunecare, sunet CD, suporturi pentru pahare și multe compartimente de depozitare la îndemâna pasagerilor.

RAV 4 are o bună reputație pentru fiabilitate. Dacă aveți familie și vă place să ieșiți pe plajă sau prin pădure, RAV 4 va face cea mai mare parte din ceea ce îi cereți fără a se plȃnge – este o maşină competentă, cu mult spațiu de încărcare și cu o manevrabilitate plăcută.

Pro:

Interiorul spațios pentru o familie în creștere și călătorii de camping, construcție mecanică de calitate, bună economie de combustibil în patru cilindri, clasă de siguranță solidă.

Contra:

Unele zgomote pe șosea la viteze mai mari, o capacitate minimă de remorcare.

• Mazda CX-5 (primul model, KE: 2012-2017)

Cele mai bun-second-hand SUV-Mazda CX5

Când vine vorba de SUV-uri de dimensiuni medii, CX-5 este chiar acolo sus, la acelaşi nivel cu cele mai bune. Dispune de un sistem excelent de control al climei și a fost primul vehicul din clasa sa care a inclus avertizarea de plecare a benzilor de circulație și controlul fasciculului.

Fiecare model din gamă vine cu o gamă largă de caracteristici de siguranță, inclusiv control dinamic al stabilității, frâne ABS, 6 airbaguri, asistență la frânarea de urgență și distribuție electronică a forței de frânare. Dacă vă place foarte mult spațiu, telefonul CX-5 răspunde la apel. Scaunele sunt rabatabile, deschiderea portbagajului este mare.

Pro:

Transmisie uşoară, tehnică superioară, fiabilitate dovedită, sistem de infotainment de înaltă calitate, o gamă excelentă de caracteristici de siguranță.

Contra:

Ar putea realiza ceva mai mult.

• Hyundai ix35 (al doilea model, 2010-2015)

Cel mai bun second-hand SUV Hyundai-ix35

Hyundai ix35 este un SUV tehnic, dar este adesea folosit mai mult ca vehicul de familie. Este mai probabil să vedeți că este folosit mai mult pentru mersul la supermarket, transportul la școală și, ocazional, excursii de camping decât pentru drumuri grele, pe teren dificil.

Întreaga gamă Hyundai a făcut pași importanți în ultimii ani. Modelul ix35 vine în modele Active, Elite și Highlander, cu o gamă de motoare pe benzină turbo-diesel de 2l sau 2,4l.

Highlander vine cu tot felul de accesorii speciale: tapițerie din piele, acoperiș din sticlă panoramică, control de croazieră, intrare fără cheie, aer condiționat în doi timpi și multe altele.

Pro:

Bine construit, motor excelent (în special versiunea diesel), o mulțime de spațiu pentru bagaj, piese de schimb uşor de obţinut, suspensie potrivită pentru mai multe zone ale ţării.

Contra:

Spațiul de umăr restrȃns pe bancheta din spate pentru 3 adulți.

• Nissan X-Trail (al doilea model, 2007-2013)

Cele mai bun-second-hand-SUV Nissan-Xtrail

Nissan-ul X-Trail nu este conceput pentru terenuri grele, dar are caracteristici bune pentru drumurile murdare și excursiile pe plajă. Este solid construit din punct de vedere al mecanicii și prezintă îmbunătățiri la motorul pe benzină de 2,5l faţă de modelele anterioare, include unele îmbunătățiri care favorizează economia de combustibil și reducerea zgomotului şi vibrațiilor.

Versiunea diesel de 2l vine cu un cuplu de torsiune redus pentru capacitatea de tractare solidă și oferă o manevrabilitate lină. Este de încredere și are un preţ bun.

Pro:

Economie bună de combustibil pentru un vehicul de asemenea dimensiuni, poziție ridicată de conducere, fiabilitate, călătorie extrem de confortabilă, spațioasă, performanță de remorcare excelentă în versiunea diesel.

Contra:

Forma nu este foarte elegantă

• Honda CRV (a treia generație, 2007-2011)

Cele mai bun-second-hand SUV-Honda CRV

Honda CRV este unul dintre favoriţii celor cărora le place să-şi poarte maşina prin rȃuri de munte, pe culmi de munţi sau pe plajele nisipoase.

Această maşină se vinde bine, deoarece clienţii sunt impresionați de aspectul său elegant, versatilitatea sa, de faptul ca este o maşină de familie foarte bună. Este un vehicul care şi-a găsit locul perfect pe piaţă.

Pro:

Interioare şi exterioare stilate, maşină de familie spaţioasă, versatilă, caracteristici de siguranţă solidă, inclusiv controlul electronic al stabilităţii, competitivitate la preţ, vizibilitate bună a şoferului.

Economia de combustibil este decentă.

SUV-urile noi sunt costisitoare. Deci, dacă vă doriţi o astfel de maşină este logic să căutați versiuni de calitate la mâna a doua. Dacă veţi putea obţine şi o reducere a preţului raporat la calitate, cu atȃt mai bine.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne