Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Strategii în achiziţionarea unei mașini second handExistă sute, mii, chiar zeci de mii de mașini second hand oferite spre vânzare în toate colţurile ţării. Dar pe tine te interesează doar una dintre aceste mașini. Adevărata provocare pentru tine este tocmai în a găsi acea mașină second hand. Adoptând anumite strategii în căutarea mașinii perfecte pentru tine, poţi găsi destul de repede și fără prea mare bătaie de cap exact mașina second hand dorită.

Pentru că oferta este foarte vastă, trebuie să te gândești bine la ce model de mașină te-ar interesa. Pornește tot timpul de la ce ai vrea să conduci și evită să pornești de la ce mașină nu te interesează, care sunt modelele pe care ai vrea să le eviţi sau care sunt acele accesorii ale unei mașini care nu îţi plac deloc. Prima abordare este aceea de a găsi acele mărci și modele de mașini care te incită cu adevărat atunci când te imaginezi la volanul uneia dintre acestea. Mașina second hand care bifează cele mai multe puncte pe lista ta de aștepări și care evident se încadrează în bugetul stabilit este cea asupra căreia să te oprești.

Odată rezolvată partea cu identificarea acelor mașini de care ești interesat, treci la următoarea strategie, și anume modul în care vei plăti mașina second hand. Înainte de a merge la dealer-ul de mașini second hand, analizează cu atenţie contul din bancă și decide-te dacă plătești tot într-o singură tranșă sau dacă vrei să plătești în rate. Iar dacă optezi pentru varianta în rate trebuie să calculezi pentru cât timp vei plăti ratele la mașină. Acum, pentru că a venit vorba de rate pentru achitarea mașinii, trebuie spus că este foarte important să îţi faci și aici o strategie prin care să te asiguri că vei putea plăti ratele respective. De aceea, alegerea unui dealer profesionist care să te sprijine și prin diverse metode de plată a mașinii pe care o cumperi este extrem de importantă. Cei de la Auto Rulate București dispun de cea mai complexă ofertă de metode de achitare a mașinii second hand, și anume plata printr-un credit bancar, plata printr-un credit oferit de către o instituţie financiară nebancară, dar și plata în rate fără dobândă. Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta care ţi se potrivește cel mai bine și să discuţi cu experţii contabili de la Auto Rulate București.

Dacă ai avut ghinionul să ajungi la dealer-ul de mașini second hand tocmai după ce mașina pe care doreai să o cumperi s-a vândut, nu trebuie să te enervezi sau să îţi pierzi răbdarea. Piaţa de mașini second hand este în continuă schimbare, iar o mașină la fel sau foarte asemănătoare cu cea pe care erai la un pas de a o achita va apărea din nou în oferta dealer-ului autorizat. Ce poţi face în schimb este să stabilești o relaţie de colaborare cu dealer-ul profesionist, iar acesta te poate anunţa imediat ce apare o nouă oportunitate pentru o nouă mașină ce se încadrează în cerinţele tale și în buget. La Auto Rulate București vei găsi cea mai variată ofertă de mașini second hand din România, la preţuri pentru toate buzunarele. Întreaga echipă de la Auto Rulate București este formată din profesioniști care sunt gata să îţi ofere cele mai bune standarde în toate serviciile prestate, de la service-ul și mentenanţa mașinii, la servicii de finanţare sau consultanţă în domeniul auto.

O altă etapă în strategia de achiziţionare a unei mașini second hand este solicitarea de garanţii pentru mașina respectivă, dar și documente care să ateste istoricul acesteia. Astfel, vei avea siguranţa că vei evita numeroase probleme pe viitor și că mașina cumpărată este conformă și oferă elemente de siguranţă. Veste bună este că la Auto Rulate București orice mașină second hand vândută este însoţită de acte doveditoare privind istoricul mașinii și de o garanţie de 1 an de zile.

Pune la punct strategia pentru a-ţi cumpăra o mașină second hand și vino la Auto Rulate București pentru a-ţi pune în aplicare strategia ta. Având o mulţime de modele de mașini second hand în ofertă, cele mai diverse metode de plată și oferind garanţii pentru mașinile vândute, Auto Rulate București este dealer-ul perfect pentru a nu întâmpina probleme în achiziţionarea unei mașini second hand.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne