Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Şofer începător? Alege ca prima mașină să fie una second handDacă ţi-ai luat carnetul de șofer de câteva luni și ești interesat în a conduce propria ta mașină, poate că a începe prin a conduce o mașină second hand este cea mai bună alegere. Există numeroase argumente care susţin o astfel de alegere, iar cele mai importante argumente fac referire la faptul că astfel ai putea să îţi achiziţionezi mașina la un preţ mult mai accesibil, cu atât mai mult dacă îţi dorești o mașină fiabilă, poţi să câștigi experienţă în șoferie utilizând o mașină deja rulată și în cazul în care datorită lipsei de experienţă ca șofer începător se întâmplă să îţi lovești mașina, provocând daune minore sau daune mai importante, regretul că acest lucru se întâmplă poate fi mult mai mic pentru o mașină second hand.

Faptul că vei conduce o mașină second hand la început nu înseamnă că vei conduce o rablă de pe care cade tabla. Nicidecum! Poţi să îţi alegi mașina second hand pe care o dorești, în funcţie de buget și de preferinţe, și vei fi plăcut surprins să găsești la Auto Rulate București o mulţime de variante de mașini second hand de foarte bună calitate. Fiind la început de drum în domeniul șoferiei, dacă nu ai nici un prieten care să te ajute în a alege mașina pe care dorești să o cumperi, poţi să apelezi cu încredere la specialiștii ce lucrează la noi. Tot ce trebuie să știi este de bugetul alocat pentru mașina pe care o dorești și marca. Iar specialiștii de la Auto Rulate București sunt bucuroși să te ajute în a alege mașina care ţi se potrivește cel mai bine ca șofer începător.

În cazul în care încă nu ai reușit să strângi întreaga sumă pentru a-ţi cumpăra chiar și o mașină second hand, dar nu ai vrea să treacă ani de zile până să conduci mașina personală pentru a nu pierde îndemânarea de a conduce o mașină, trebuie să știi că poţi beneficia de avantajul de cumpăra masini second hand in rate fara dobanda. Deși poate părea de necrezut că ai șansa de a achiziţiona o mașină second hand fără a fi nevoit să plătești întreaga sumă dintr-un foc și fără a plăti vreo dobândă în timp, ei bine acest lucru este absolut adevărat dacă apelezi la Auto Rulate București.

Parcul nostru auto este foarte divers și numeros, punând la dispoziţia clienţilor noștri o mulţime de masini second hand in rate fara dobanda. Poţi alege un BMW, Audi, Citroen, Ford, Jeep și multe alte mărci de renume din domeniul auto. Totuși, dacă în parcul nostru auto nu găsești acea mașină pe care ţi-ai dori-o, poţi să dai comandă, iar noi îţi vom găsi exact mașina dorită. Dacă nu prea ai încredere în ceea ce înseamnă o mașină second hand, trebuie să știi că noi îţi oferim o garanţie de 12 luni de la momentul achiziţionării. Mai mult decât atât, atunci când decizi să apelezi la noi, vei afla întreg istoricul privind service-ul mașinii și vei știi cu siguranţă câţi kilometri are deja parcurși mașina care te interesează. La momentul la care am bătut palma și ne-am înţeles cu privire la achiziţionarea unei masini second hand in rate fara dobanda, vei primi un contract de garanţie unde vor fi menţionate istoricul de service al mașinii, dar și kilometrajul exact.

Cu siguranţă că vei găsi oportună această șansă de achiziţionare a unei masini second hand in rate fara dobanda. Astfel, vei putea să beneficiezi de mașina mult visată fără a fi nevoit să aștepţi ani de zile până să strângi banii necesari pentru preţul total al mașinii și în timp ce folosești mașina ta personală să achiţi lună de lună câte o rată fixă. Pentru un șofer începător, această inovativă variantă de a-ţi cumpăra o mașină second hand este extrem de binevenită. Astfel, odată obţinut permisul de conducere, poţi deja să demarezi procedurile de achiziţionare a unei mașini second hand de la Auto Rulate București și imediat să te bucuri de a fi șofer pe propria mașină.

Nu rata această oportunitate de a cumpăra o mașină second hand de foarte bună calitate plătind în rate fără dobândă. Auto Rulate București este cel mai bun dealer de mașini second hand, oferind garanţia informaţiilor complete privind aceste mașini.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne