Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Sfaturi privind cumpărarea unei mașini second hand- Indicii privind suferirea unui accidentDacă aveți de gând să cumpărați o mașină rulată și vreți să vă dați seama dacă a suferit vreun accident, țineți cont de următoarele sfaturi:

Sfat 1: Verificați geamurile

Atunci când o mașină iese din fabrică, toate geamurile au imprimate sigla producătorului vehiculului. Când un geam se sparge, atelierele  mecanice îl înlocuiesc cu unul asemănător, dar deoarece nu este piesa de schimb originală, nu va mai fi imprimată marca producătorului.

Dacă geamul la mașină a fost schimbat nu înseamnă că mașina a avut un accident, dar este o pistă care trebuie luată în considerare. Vedeți dacă geamurile au fost schimbate, deoarece parbrizul diferă de lunetă sau de ferestrele laterale.

Sfat 2: Piese vopsite

Atunci când mașinile ies din fabrică, distanțele între diferitele părți care formează caroseria sunt aproximativ la fel. Atunci când se vopsește mașina, de obicei piesele ce trebuie vopsite se demontează  (de exemplu, bara de protecție, capota etc.) pentru a le picta separat de restul mașinii. La reasamblarea pieselor, există, de obicei, o distanță diferită între ele.

Dacă din contră, se vopsesc piesele fără demontarea mașinii, se protejează părțile care nu trebuie vopsite. Este posibil ca una dintre părți să nu fie întru totul protejată și să apară urme de vopsea pe ea. De exemplu, pot apărea urme pe chederele portierelor.

Dacă o anumită piesă a fost vopsită asta nu indică a mașina a suferit vreun accident, dar ar trebui să vă puneți semne de întrebare dacă acea zonă a tot fost vopsită.

Dacă descoperiți că anumite părți ale mașinii au fost vopsite, uitați-vă cu atenție dacă în acele zone nu există vreo deformare, ceea ce ar indica un eventual accident suferit.

Sfat 3: Structură și portiere

 Trebuie să vă uitați dacă portierele și portbagajul se deschid și se închid corect și dacă sunt perfect aliniate cu restul caroseriei. Verificați dacă există vreo portieră neechilibrată sau dacă balamalele sunt defecte.

În ceea ce privește structura vehicului, deschideți capota pentru a vedea eventualele probleme de la șasiu.

De asemenea, uitați-vă la panourile caroseriei (ușile, acoperișul, capota etc.), să vedeți dacă reflectă corect lumina. De aceea este bine să vedeți mașini în timpul zilei.

Piesele care alcătuiesc mașina au plăcuță care indică de obicei data de fabricație a acesteia, uneori foarte explicit. Aceasta poate indica luna și anul.

Dacă bănuiți că mașina a avut un accident, este bine să vă uitați în acea zonă și să vedeți dacă data fabricației este anterioară celei a vehicului. Dacă data este posterioară celei a vehicului, este clar că acea piesă a fost schimbată cu altă, dintr-un anumit motiv. În caz contrar, trebuie să continuați să investigați, deoarece piesele de schimb pot fi vechi.

Sfat 4: Încercați frâna

Circulați drept și puneți frână brusc. Mașina se va opri fără a avea tendința de a se duce într-o parte. Dacă trebuie să faceți corecții din volan pentru ca mașina să meargă drept, se datorează de cele mai multe ori faptului că vehiculul a suferit un accident.

Așadar,  aveți grijă înainte de a cumpăra o mașină. Verificați-o cu atenție. Și dacă vreți să scăpați de probleme, căutați mașina dorită în parcul nostru auto.

Pentru a vă scăpa de verificările stresante, mai ales dacă nu vă pricepeți la mașini, noi, cei de la Auto Rulate București,am adunat în jurul nostru doar oameni cu experiență în domeniul auto.

Experții noștri lucrează rapid și eficient, încercând să ofere satisfacție maximă. Aceștia stau mereu la dispoziția celor care vor să cumpere o mașină rulată, de cea mai bună calitate.

Pentru ca dvs. să aveți siguranța că achiziționați o mașină rulată care nu prezintă niciun fel de problemă, experții noștri trec fiecare mașină care se vinde în parcul nostru auto, printr-un control riguros. 

Astfel, oricine pășește în parcul nostru auto poate avea siguranța că va găsi aici doar mașini cu care vor putea circula mulți ani de acum înainte, fără a întâmpina niciun fel de probleme. 

Prin urmare, nu vă mai chinuiți să descoperiți indicii referitoare la mașina second hand pe care vreți să o achiziționați. Luați legătura cu echipa noastră pentru a vă prezenta oferta noastră de mașini second handfoarte bine întreținute.

Suntem aici pentru dumneavoastră și ne mândrim cu o ofertă de mașini extrem de variată. Spor la cumpărături vă dorim! 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne