Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Sfaturi privind creșterea valorii unei mașini second handDacă v-ați gândit să vă vindeți mașina rulată, urmați aceste sfaturi simple pentru a îi îmbunătăți starea și aspectul. Veți obține un preț mai bun dacă faceți asta.

Nu va fi necesar să cheltuiți foarte mulți bani, astfel încât mașina dvs. second-hand să se îmbunătățească în toate sensurile. În acest fel, la momentul punerii sale în vânzare, nu numai că noul cumpărător va fi mult mai mulțumit, dar mașinii îi va crește valoarea, ceea ce vă va afecta în mod pozitiv buzunarul.

Spălați mașina cu simț de răspundere

Dacă vreți o puteți face manual, important este să o spălați cât mai bine posibil. Nu vă mulțumiți cu  spălarea cu peria. Curățați întreaga suprafață cu o cârpă din microfibră. Nu uitați să curățați cadrul ușii, inclusiv zona balamalei. Există impresia că nimeni nu o observă, dar odată curățată, se vede diferența. De asemenea, curățați anvelopele – există produse specifice pentru acestea – și aruncați o privire asupra roților, asupra ambelor părți și a benzii de rulare.

Curățați interiorul mașinii

Dacă este impecabil atunci când o prezentați noului cumpărător, veți avea mult de câștigat. Un aspirator, un detergent special pentru sticlă, un produs pentru materiale plastice, timp și câteva cârpe este tot ce aveți nevoie pentru această sarcină. Aveți răbdare și curățați temeinic, inclusiv portbagajul. Și nu uitați să curățați materialele plastice: există produse cu coloranți care le curăță în profunzime, lăsându-le ca noi. Această activitate trebuie să includă și tapițeria: o lavetă și o spumă uscată vor face minuni. Dacă tapițeria este din piele, frecați-o cu săpun neutru.

Începeți mini-reparațiile

În primul rând, coroseria. Este posibil să fie nevoie de intervenția unui tinichigiu profesionist, care vă va cere mai mulți bani pentru o face ca nouă, dar este posibil să găsiți doar câteva zgârieturi pe barele de protecție, pe portiere sau închizători. Poate fi chiar și vopseaua sărită puțin pe marginea portierelor. Ei bine, nu disperați. Începeți cu o sticlă de polish, o soluție rapidă, ieftină și aproape miraculoasă, care acoperă urmele mici. Dacă nu este suficient, căutați vopsea potrivită pentru mașina voastră sau cumpărați o perie de retușare. Este important să fie exact de aceeași culoare, oricât de ștearsă este caroseria. De asemenea, cumpărați și lac, altfel vopseaua va dura până când o spălați din nou.

Atenție la portbagajul mașinii

Toți am crezut de multe ori că spațiul portbagajului ar putea oferi mai mult de la sine și am încercat să profităm la maxim de spațiul său. Fiți atenți la starea covorașelor și plafonului, deoarece orice imperfecțiune descoperită oferă posibilitatea cumpărătorului de a negocia prețul.

Detaliul face diferența în cazul fiecărei mașini second hand 

Există elemente uzate derivate din utilizarea în sine pe care nu o putem controla, cum ar fi volanul sau schimbătorul de viteze, dar puteți avea grijă de unele detalii pentru a nu devaloriza mașina excesiv. De câte ori ați folosit dopul brichetei pentru a reîncărca telefonul sau a reda muzică? Cu siguranță de multe, până la punctul de a pierde bricheta… 

Vă sfătuim că, dacă volanul este din piele și s-a uzat, să-l retapițați, să înlocuiți cauciucul de la pedale, căci schimbarea va avea un rezultat spectaculos, chiar dacă pare că nu vede. De asemenea, piciorul va aluneca mai puțin. Nu uitați să cumpărați și niște covorașe noi. 

Feriți-vă, bineînțeles, de fumatul în mașină, nu numai pentru că veți avea mai puține șanse să o vindeți, ci pentru că puteți deteriora tapițeria, cauzând scăderea drastică a valorii acesteia. 

Schimbați lamelele ștergătoarelor de parbriz ale mașinii

Înlocuiți lamelele ștergătoarelor și verificați dacă ejectorii funcționează așa cum ar trebui – un ac vă va ajuta să le eliberați de mici obstacole și, de asemenea, să le redirecționați. Faceți asta pentru siguranța dvs. După ce veți curăța în jurul portierelor, veți putea vedea starea chederelor. Dacă sunt rupte, înlocuiți-le. Acestea nu sunt scumpe, sunt și ușor de dezasamblat și asamblat și vor evita zgomotele aerodinamice. 

Nu uitați să vă ocupați și de oglinzi,  de roți, de centurile siguranță, de documentația vehicului. În momentul vânzării toate aceste elemente contează. 

De asemenea, o altă idee bună de a vinde mașina la un preț bun, este să o vindeți prin intermediul Auto Rulate București.În plus, dacă vreți să vă cumpărați alta, vă puteți vinde mașina prin sistemul Buy Back. 

În parcul nostru auto online veți găsi mașini second hand de cea mai bună calitate, cu kilometri garantați 100%, 12 luni garanție etc.  

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne