Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Semne de fraudă la cumpărarea unui mașini second handCumpărarea unei mașini second handare riscurile sale, deoarece există oameni lipsiți de scrupule care nu vor altceva decât să-i înșele pe eventualii cumpărători, oferindu-le mașini de proastă calitate. Trebuie să fiți foarte atenți la acest tip de persoane care nu doresc decât să obțină niște bani sau să scape de o mașină în stare proastă sau a cărei origine este îndoielnică. 

Când vine vorba de îndeplinirea visului de a intra în posesia unei mașini, nu  se observă niciodată lucrurile de dincolo de dorința de cumpăra o mașină, cum ar fi economiile și sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Pe piața auto, cei ce fac escrocherii nu se gândesc la asta și încearcă să înșele prima persoană care le iese în cale. 

În acest articol veți afla de la prețul atractiv al unei mașini rulate, la vânzătorii care solicită o plată în avans. Datorită sfaturilor noastre veți ști cum să identificați aceste semnele de fraudă atunci când cumpărați un vehicul rulat și cum să evitați să deveniți prada unor escroci.

Cel mai important lucru când identificați aceste semne de fraudă atunci când cumpărați o mașină rulată este să fiți calmi și să nu vă entuziasmați tare când constatați că mașina viselor voastre are un preț foarte scăzut.

Prețul

Când căutați o mașină rulată pe Internet, trebuie să luați în considerare valoarea de vânzare a mașinii. Uneori puteți găsi vehicule la prețuri foarte atractive, care se deosebesc de restul vehiculelor oferite. Deși prețul este atractiv, un automobil cu o valoare apropiată de 60% din valoarea de piață poate fi o fraudă.

Verificați prețurile modelului mașinii voastre. Comparați prețul oferit cu listele actuale de prețuri de pe diferite pagini și reviste. Nu trebuie să aveți încredere în prețurile extrem de mici care apar în anunțurile de pe internet. 

2. Istoricul vehiculului

Înainte de a efectua orice tranzacție, examinați în detaliu automobilul. Acest lucru presupune să efectuați o examinare exhaustivă a stării fizice și mecanice a vehiculului. Dacă este posibil, cereți vânzătorului istoricul cu reviziile făcute mașinii. Cereți rapoartele privind diferitele probleme juridice pe care le-ar putea avea vehiculul. Dacă aveți posibilitatea, cereți vânzătorului să mergeți cu mașina la un centru de diagnosticări auto pentru a i se face o revizie. 

Plăți în avans

Unul dintre trucurile cele mai folosite de escroci în vânzarea de autoturisme rulate este binecunoscutul “avans pentru asigurarea vânzării”. Acesta poate fi semnul unei eventuale fraude atunci când cumpărați o mașină second hand. Acest lucru ar trebui să vă pună pe gânduri. Este posibil să pierdeți avansul dat, dacă dați peste niște escroci. 

Când are loc o vânzare sigură, nu vi se solicită niciun avans înainte de a vedea și verifica mașina. 

4. Informații false

Dacă aveți dubii cu privire la informațiile oferite despre mașină, încercați să verificați identitatea mașinii și să aflați cine este proprietarul ei. 

De asemenea, confirmați informațiile vânzătorului, cum ar fi e-mailul, adresa, numerele de telefon etc. Amintiți-vă că tranzacțiile se încheie față în față. Dacă acest lucru nu este posibil, îndreptați-vă atenția  către o altă mașină. Astfel veți evita o posibilă înșelătorie.

Acum că știți care sunt câteva din semnele de fraudă atunci când cumpărați o mașină rulată, încercați întotdeauna să analizați, să investigați și să fiți siguri când cumpărați o mașină. De asemenea, este important să aveți încredere în instinctul vostru și să nu vă lăsați înșelați de cei care nu vor altceva decât să obțină niște bani într-un mod necistit. 

 Pentru a evita o astfel de situație neplăcută cel mai bine este să apelați la noi, la echipa Auto Rulate București. Suntem dealer-ul expert de care aveți nevoie pentru a intra în posesia unei mașini de cea mai bună calitate și la un preț foarte bun. 

Pentru a fi mulțumiți de serviciile noastre ne vom pune în slujba voastră toată capacitatea de acțiune. Scopul nostru este acela ca voi să puteți intra în cel mai scurt în posesia unei mașini rulare mai noi și mai bune. 

Puteți achiziționa mașina dorită direct din parcul nostru auto, fie prin comandă. Alegerea vă aparține. Indiferent de varianta aleasă trebuie să știți că vă vom oferi cea mai bună calitate de mașini rulate.

De la noi puteți cumpăra cu toată încrederea, întrucât înainte de a fi puse la vânzare, mașinile sunt trecute printr-un control riguros realizat de experții noștri cu vastă experiență în acest domeniu. 

Suntem pe piață pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie, o mașină care nu vă va dezamăgi. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne