Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Se poate avea o singură mașină toată viața?Este un lucru obișnuit ca generațiile mai în vârstă să spună „pe vremea mea, lucrurile nu erau de unică folosință și durau pentru totdeauna”. Este adevărată această idee în ceea ce privește o mașină? Poate să dureze pentru totdeauna?

Ca în orice altă privință, nu există un răspuns generic. În cele din urmă, depinde de multe variabile, de la calitatea produsului, de modul în care conduceți, de întreținerea și investiția pe care o faceți.

Astăzi, există oameni care caută o mașină care să reziste ani buni. Mai exact, mai mult de zece sau cincisprezece ani.

Cu toate acestea, dacă planul unei persoane este durabilitatea mașinii sale, aceasta trebuie să înceapă cu siguranță să efectueze o investigație amănunțită a produsului pe care îl cumpără.

Cu siguranță, veți dori să evitați să investiți într-un motor nou mai târziu sau într-o nouă transmisie înainte de termen.

Viața medie

 Potrivit cercetărilor realizare de companii de profil, se pare că vârsta medie a unui vehicul modern este de 11,4 ani. În ciuda acestui fapt, timpul mediu pe care șoferii îl păstrează este de 71,4 luni (aproximativ 6 ani).

Cum se face că există mașini clasice care circulă în continuare?

 Pare magie, nu? Dar realitatea este că în spatele acestui fapt, care pare uimitor, există proprietari foarte atenți, care și-au dedicat viața și banii pentru îngrijirea mașinii lor. Este posibil să fi înlocuit deja multe importante, inclusiv motorul. Dar nu contează asta, ci faptul că ele circulă și pot fi admirate în continuare pe șosele.

Deci, dacă media este de 11 ani, faceți calculele pentru a afla suma pe care va trebui să o investiți pentru ca mașina să reziste mai mult.

Deși, cu siguranță, cunoașteți modele de mașini care sunt în stare perfectă de mai bine de douăzeci de ani, fără a investi nimic față de ce este necesar.

Dacă se întâmplă asta, înseamnă că toți factorii sunt combinați: calitatea produsului, întreținerea, îngrijirea bună și circulatul cu prudență.

Standarde de securitate, reglementări de mediu și tehnologie

Unele mașini au ieșit de pe piață, în ciuda faptului că au avut succes, acest lucru are legătură cu reglementările de siguranță.

Acestea sunt actualizate în timp. Așadar, vine momentul în care mașinile noi trebuie să integreze noile standarde, cum ar fi cazul airbag-urilor și frânelor ABS.

În plus, interdicția mondială a motoriei este deja o realitate. În același mod, nu vă îndoiați că peste câțiva ani, interdicția motoarelor pe benzină se va întări în aceeași proporție.

 Nu în ultimul rând, trebuie să luăm în considerare că trăim o revoluție tehnologică care va transforma nu doar aspectul economic, ci și pe cel social.

Deși acum trebuie vă asigurați că puteți renunța la ultimul sistem de navigație din mașina dvs., în câțiva ani, acest lucru va fi din ce în ce mai dificil.

Imaginați-vă când sosesc mașinile cu conducere autonomă. Cu siguranță, veți dori, de asemenea, să beneficiați de alte activități în timpul traficului, în loc să conduceți.

În ciuda tuturor celor de mai sus, atunci când cumpărați o mașină, trebuie să țineți cont că trebuie să aveți grijă de ea cât mai bine posibil. 

În această perioadă în continuă mișcare, mașina este de real ajutor. În plus, merită să aveți o mașină pe care să o puteți vinde la un preț bun când vă doriți să o înlocuiți cu alta mai nouă. 

Nu aveți încă o mașină? Atunci a sosit timpul să faceți o investiție pentru o perioadă lungă de timp sau, de ce nu, pentru toată viața. 

Pentru a face această investiție vă punem la dispoziție parcul auto online al Auto Rulate București.În parcul nostru veți găsi mașini second hand foarte bine întreținute.

De altfel, ne mândrim cu faptul că suntem dealerul autorizat care deține cea mai bună calitate de mașini rulate de pe piață.

Contactându-ne vă putem ajuta să alegeți un autoturism care să fie partenerul vostru de călătorii de acum încolo. 

De asemenea, vă putem oferi avantaje de care nu veți beneficia dacă vă îndreptați atenția spre un particular. O persoană privată nu vă poate oferi o mașină în aceleași condiții ca și un dealer autorizat. Așadar, sunați-ne, vă vom furniza toate informațiile necesare despre ceea ce vă putem oferi pentru ca voi să fiți în avantaj. 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne