Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Pune mâna pe mașina mult visată în 3 pași simpliiParcursul tinerilor din anul de grație 2018 este unul clar. Ajung la vârsta de 18 ani și imediat se apucă de școala de șoferi. Și nu este nimic de condamnat în asta. Este chiar de apreciat faptul că mulți dintre ei au ambiția necesară pentru a-și lua permisul. Până la urmă o mașină nu mai este un moft în 2018, este o adevărată necesitate. Bine, asta depinde foarte mult și de ce oraș stai, dar în general niciodată nu strică o mașină pe care să te poți baza la nevoie.

Dar să revenim la ideea inițială. La 18 ani se apucă de carnetul de conducere, iar apoi normal că orice tânăr are o mașină la care visează. Sau cel puțin o marcă preferată. Majoritatea în țara noastră preferă BMW sau Audi ca primă mașină la 18 ani. Este pe bună dreptate luat în considerare faptul că la vârsta respectivă nu ai destulă experiență pentru a avea o mașină precum Mercedes-Benz spre exemplu. Mercedes pare genul ăla de mașină ”grea” făcută pentru oameni ocupați și serioși. Iar la 18 ani daor de asemenea chestiuni nu ai timp și chef. Știu cum e.

Și nu sună bine? Să poți să ai mașina mult visată în 3 pași simplii? Iar partea excelentă este că nu e vreun click-bait de zile mari. Nu, e o afirmație corectă pe care o să o argumentez în cele ce urmează.

Ai văzut mașini second hand pe o mulțime de site-uri și n-ai rămas foarte impresionat. Dar partea interesantă doar acum urmează. Pe site-ul lor poți cumpăra mașini second hand în rate cu 0% dobândă. Bum, ce tare a venit asta că nici n-ai apucat să o simți. Știu, am pățit același lucru când am intrat pe site-ul lor și am citit despre acest lucru. E incredibil. Adio bănci, adio cozi infernale, adio birocrație într-o țară care se vrea europeană. Acum e mult mai simplu și o să-ți spun cei 3 pași prin care poți obține creditul.

  1. Completează un acord de verificare ANAF pentru confirmarea salariului net
  2. Completează un acord de verificare la Biroul de credit pentru verificare istoricului tău de creditare.
  3. Trimite-le aceste informații alături de o copie după buletin celor de la autorulatebucuresti.ro pe whatsApp la numărul de telefon 0749.91.16.16 sau pe adresa de mail pe care o găsești pe site.

Ai văzut ce simplu este? Iar sistemul de creditare este unul clar. Să zicem că ai găsit o mașină care îți place, iar prețul acesteia este de 6.000 de Euro. Așadar accesezi un credit de această valoare pe care să-l plătești în 24 de luni. Vei avea de plătit lunar suma de 250 de Euro. (6000 : 24 = 250) DOBÂNDĂ 0%!

Perfect, toate aceste find stabilite rămâne doar să-ți alegi mașina perfectă pentru tine și să ai grijă cum conduci. Că probabil nu ai vrea să o schimbi anual. Am observat că achiziționarea mașinilor second-hand este în creștere în România, iar odată cu implementarea acestei opțiuni la autorulatebucurești.ro lucrurile se vor dezvolta și mai mult. E un imbold foarte important pentru tineri și nu numai. Nu înseamnă că dacă ești trecut de 30 de ani ai neapărat bani de o mașină nouă. Sunt sigur că o asemenea opțiune de creditare este folositoare pentru toată lumea și chiar așteptam să văd când o să apară așa ceva și în domeniul auto după ce la începutul anilor 2000 ceva asemănător a fost implementat într-un lanț important de magazine din țara noastră. Iată că modelul respectiv funcționează perfect și după aproape 20 de ani.

Pregătește cât mai rapid actele necesare pentru creditare și intră pe site pentru a-ți alege o mașină pe placul tău. De exemplu eu prefer mașinile germane care au cutie automată. Și am văzut pe site o mulțime de modele care de care mai interesante. Dar poate ție îți place un hibrid asiatic, caută bine pe site că sigur găsești ceva pe placul tău. Nimeni nu pleacă nemulțumit după o vizită pe autorulatebucuresti.ro Și opțiunea despre care ți-am vorbit mai pe larg în acest articol este ceva de genul ”cireașa de pe tort”.

 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne