Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Printre aceste șapte vehicule se află mașina anului 2020 în EuropaEste o tradiție ca în această perioadă să fie anunțați finaliștii unuia dintre cele mai populare evenimente din lumea automobilelor. Numele Mașinii Anului 2020 în Europa  este dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva, care se desfășoară de obicei în martie, dar înainte de asta putem începe să speculăm cele șapte vehicule cărora li s-ar putea oferi acest prețios titlu. În această ediție, există varietate, deoarece avem doi candidați din segmentul utilitar, alți doi din segmentul compact, un SUV și două modele electrice (bine diferențiate).

Seria BMW 1

BMW Seria 1 2020 este o mare revoluție în cadrul mărcii. Deschide o nouă platformă cu tracțiune față și motor în poziție transversală, lăsând în urmă epoca propulsiei și motorul longitudinal. Cu toate acestea, se îmbunătățește la nivel de tehnologie și continuă să ofere o gamă largă de componente mecanice de ultimă generație. De asemenea, un comportament dinamic foarte reușit, astfel încât se pare că acesta rămâne unul dintre referenții segmentului.

Ford Puma

Ford Puma 2020 a fost una dintre lansările despre care s-a vorbit cel mai mult în ultimele luni. Brandul cu siglă ovală a reutilizat acea denumire mitică a micului coupé de la sfârșitul anilor 90, pentru a da numele unui SUV mic, destul de izbitor. Designul său nu lasă pe nimeni diferit și are soluții interesante în interiorul și în portbagajul său (cum ar fi Ford MegaBox). În plus, noile motoare microhidre hibrid EcoBoost fac parte din gama sa de componente mecanice.

Peugeot 208

Peugeot 208 2019 continuă să îndeplinească așteptările ca și atunci când a fost prezentat la ultimul Salon Auto de la Geneva. Noua generație se bazează pe platforma CMP a grupului PSA,  care și-a mărit dimensiunile și, în același timp, este mai ușoară. De asemenea, permite montarea de sisteme alternative de propulsie. Prin urmare, noua generație a devenit electrică pentru prima dată cu Peugeot e-208.

Porsche Taycan

Despre Porsche Taycan 2020 se vorbește de ani buni, detaliile sale nefiind surprinse în reclame și în imaginile camuflate. Acum că a fost deja prezentat, este cu siguranță postulat ca fiind cea mai dorită mașină electrică, un sedan cu patru uși cu funcții de infarct în versiunile sale de vârf. Există Taycan 4S, Taycan Turbo și Taycan Turbo S, care depășesc 600 CP și accelerează de la 0 la 100 km / h în mai puțin de 3 secunde. La asta trebuie să adăugăm o tehnologie uimitoare într-un interior destul de futurist.

Renault Clio

Renault Clio 2019 părea, la prima vedere, o actualizare mai mult decât  o nouă generație. Deși asta este doar la nivel estetic, pentru că ulterior s-a constatat saltul extraordinar făcut. Așezat pe platforma CMF-B, este mai lat decât predecesorul său, iar portbagajul său crește până la 391 litri. Nu mai vorbim de o tehnologie actualizată, echipamente complete și o gamă extinsă de motoare, existând chiar o opțiune și pentru GPL.

Modelul Tesla 3

Modelul Tesla 3 2019 nu este la fel de nou ca celelalte modele din această listă. Dar trebuie să reținem că, deși a fost prezentat în 2017, anul acesta a ajuns pe piețele europene. Și a intrat în forță pe piață, devenind unul dintre cele mai bine vândute. Nu este nimic surprinzător, deoarece raportul calitate/ tehnologie este unul foarte bun, ca să nu mai vorbim de un comportament dinamic remarcabil și o autonomie foarte utilă.

Toyota Corolla

Toyota Corolla 2019 a recuperat acel nume istoric al mărcii japoneze și este mașina care într-adevăr merită să-l poarte. Pentru că acum modularitatea sa se îmbunătățește și este oferită cu o caroserie compactă, cu una pentru familie și una sedan. Întotdeauna în format hibrid, acest model are un nou sistem de propulsie mai puternic.

Care va fi mașina anului 2020 dintre aceste 7 modele, vom trăi și vom vedea. Dacă nu vă permiteți să vă achiziționați o astfel de mașină, nu vă faceți probleme. Vă puteți achiziționa o mașină de calitate și la un preț foarte bun, dacă ne contactați pe noi, cei de la Auto Rulate București.

În parcul nostru auto online vă punem la dispoziție o gamă variată de mașini rulate, de foarte bună calitate, care vă vor depăși toate așteptările. Suntem delearul expert de care aveți nevoie pentru a cumpăra o mașină cu care să vă mândriți.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne