Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Mașini preferate de femei

Mini Cooper


Femeile tind să pună mai mult accentul pe detalii decât bărbații, iar acest lucru influențează foarte mult achizițiile lor, mai ales dacă este vorba de ceva atât de prețios și valoros ca o mașină. Cele mai multe dintre ele se uită la cele mai mici detalii ale designului. De asemenea, vor să vadă dacă mașina are bluetooth pentru a asculta muzica preferată.

Din acest motiv, Auto Rulate București vrea să vă dezvăluie în acest articol care sunt mașinile cu caracteristicile preferate de majoritatea femeilor.

Vrei să cumpărați o mașină? Din parcul nostru auto online de mașini second hand puteți alege mașina potrivită pentru cea mai importantă femeie din viața voastră. 

Mini Cooper

Începem lista noastră de mașini ideale pentru femei cu Mini Cooper. Această mașină este preferată de femei deoarece păstrează încă acel stil clasic pe care îl simțim cu toții și, de asemenea, datorită dimensiunilor sale mici, care ușurează condusul și parcarea oriunde.

Emisiile reduse, dar cu performanțe ridicate la benzină, accelerează de la 0 la 100 km / h în numai 7,9 secunde și ating o viteză de 210 km / h cu puțin efort. Este o mașină ideală pentru oraș și drum lung, nu puteți cere mai mult.

Volvo V40

Volvo este cunoscut ca având cele mai sigure mașini de pe piață și un design mai conservator, dar elegant, în același timp, ceva ce o femeie caută la o mașină. Este perfect pentru viața de la oraș, fără a uita confortul în timpul călătoriilor lungi. Este și ușor de manevrat.

Volvo V40 are sistemul de frânare automată City Safety care funcționează cu ajutorul senzorilor laser care previne accidentele de la o viteză de 50 km / h.

Honda CRV

Este un model Honda care nu lasă nimic de dorit datorită designului și dimensiunilor sale bune. Are o capacitate de până la 5 pasageri, excelentă pentru tinerele femei cu copii.

Are o cameră DVR în spate, trapă, scaun șofer cu reglare electrică, consola centrală, unde puteți încărca telefonul mobil sau conecta la interfața audio pentru a reda muzică.

Această  mașină are și un sistem pentru a vorbi la telefon și în continuare atenți la șosea, ecran tactil de 6,1 inchi, care are DVD player, audio și video. De asemenea, permite conectarea iPhone-ului la ecran pentru a gestiona GPS-ul de aici.

Audi A1

Această mașină este perfectă pentru femei, deoarece este mică și păstrează clasa mașinilor Audi. De asemenea, are puterea necesară, are 7 viteze ajungând la 204 km / h. De asemenea, are un sistem de sunet Bose, sistem radio AM / FM cu CD player și capacitate de redare a ecranului pop-up, plus un sistem de asistență la parcare.

Mazda CX5

Cu transmisia automată și puterea sa a sosit să înlocuiască modelul CX7. Acest vehicul are un design mai compact și mai elegant.

Dispune de un motor cu 4 cilindri, spațiu pentru 5 pasageri, sistem Bluetooth, audio si croazieră cu comenzi montate pe volan, buton de pornire automată, aer condiționat cu control automat al temperaturii independent, cu două zone, un sistem auto investit, ecran tactil color de 7 inch și sistem de navigație.

Mercedes Clase GLA

Mercedes Benz este un brand excelent de mașini pentru femei. Lux, putere din plin și un confort incredibil în timpul conducerii oricărui model.

Modelul clasa GLA are un motor cu 4 cilindri, frâne ABS și atinge o viteză maximă de 230 km / h. Această mașină are în special un sistem numit 4MATIC care ajută conducătorul auto să conducă pe orice ce fel de teren. 

 Volkswagen Tiguan

Acest model Volkswagen captivează femeile care caută o mașină puțin mai mare, cu un design elegant care le face să arate bine.

Tiguan are un acoperiș panoramic, faruri cu halogen bifocal, iar în interior are un ecran tactil color, GPS, intrare auxiliară, CD player și multe altele. În ceea ce privește sistemul de securitate, acest model dispune de tot ceea ce este necesar pentru o călătorie sigură, cum ar fi airbag-uri, sisteme ABS, ASR, EDS, ESC.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune mașini pentru femei. Știm că gusturile diferă de la  persoană la persoană, de aceea în parcul nostru auto online există o gamă variată de mașini. Vizitați-l pentru a alege modelul preferat al femeii din viața voastră.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne