Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Mașini ideale pentru orașDacă faceți parte dintre acele persoane care petrec mai mult timp prinse în trafic decât ​a​casă sau la birou, știți că aveți nevoie de o mașină care oferă calitate, are o eficiență bună a combustibilului și dispune de tehnologia de care aveți nevoie pentru a face față fiecărei zile.

Multe dintre cele mai cunoscute branduri de automobile oferă o gamă completă de modele ecologice, cu o eficiență bună a combustibilului și tehnologia necesară pentru a urmări drumul.

Obiectivul acestui articol este de a vă ajuta să luați o decizie mult mai informată. Toate opțiunile pe care vi le vom prezenta sunt bune, tot ce trebuie să faceți este să acordați atenție modelului pe care intenționați să-l alegeți, gândindu-vă la nevoile dvs. și la cele ale partenerilor dvs. de călătorie.

Rețineți că modelul pe care îl alegeți trebuie să aibă o relație preț, calitate și tehnologie, care vă indică că faceți o investiție excelentă atunci când îl achiziționați.

În primul rând, dorim să menționăm care sunt factorii pe care trebuie să îi aveți în vedere, astfel încât să puteți alege o mașină bună fără a trebui să plătiți o avere.

Eficiența combustibilului. Această caracteristică nu este o noutate. Costul combustibilului poate fi ridicat, deci alegerea dvs. ar trebui să fie o mașină care consumă puțin combustibil. Performanța unui vehicul este legată de capacitatea motorului și de deplasare.

Pentru a cuantifica cât de mult combustibil sau nu consumă mașina dvs. uitați-vă la câți kilometri consumă per litru, atât în ​​oraș, cât și la drum lung. Comparați vehiculele pe care intenționați să le cumpărați, ținând cont de aceste date, pentru a afla care dintre acestea consumă mai mult sau mai puțin combustibil.

Pentru a vă ajuta să alegeți, am făcut o listă  a mașinilor care sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Comoditate interioară. Sacrificarea spațiului exterior nu înseamnă eliminarea confortului interior. Mașina ideală pentru oraș ar trebui să fie confortabilă pentru ca șoferul să poată conduce pe distanțe lungi.

Tehnologie. În prezent, majoritatea mașinilor au gadget-uri speciale pentru manipularea dispozitivelor mobile de la consola de control a vehiculului. Cu aceasta, veți evita distragerea atenției când luați smartphone-ul pentru a vedea mesajele sau pentru a schimba piesa pe care o ascultați.

În plus, vehiculul are un sistem GPS care vă va ajuta să găsiți rute alternative pentru a evita puțin traficul.

Dați dovadă de responsabilitate în timpul utilizării. Conducerea unui vehicul care vă oferă posibilitatea de a rămâne conectați la rețelele de socializare, muzica și mesaje nu înseamnă că ar trebui să vă luați ochii de la drum.

Sisteme de securitate. Este una dintre principalele caracteristici pe care trebuie să le îndeplinească orice vehicul. Airbagurile, sistemele antiblocare (ABS) și alarma anti-furt sunt unele dintre caracteristicile minime pe care ar trebui să le căutați la un vehicul.

Dimensiunile fizice. Cu străzi din ce în ce mai mici, este dificil să găsiți spații de parcare. Aceasta este de obicei o problemă mare dacă nu aveți propria dvs. parcare acasă sau  la locul de muncă și trebuie să alocați o parte din bugetul dvs. pentru a plăti parcarea privată. De aceea, cele mai bune mașini pentru oraș sunt de obicei compacte și subcompacte, deoarece ocupă mai puțin spațiu.

Grijă pentru mediul înconjurător. Asigurați-vă că vehiculul pe care îl alegeți este unul dintre cele mai puțin poluante, este o idee grozavă nu numai  să aveți grijă de mediul înconjurător, ci să și evitați problemele legate de verificarea vehiculului.

Din fericire, există vehicule concepute special pentru îngrijirea mediului, deoarece au o propulsie alternativă, vorbim despre autovehicule hibride și electrice.

Nevoile personale. Pe lângă luarea în considerare a punctelor anterioare, trebuie luate în considerare și alte necesități, cum ar fi numărul de persoane care călătoresc cu dvs. în mod regulat, spațiul garajului dvs. etc.

Având în vedere aceste șase caracteristici, iată o listă mașinile care se adaptează cel mai bine la oraș:

-Chevrolet Spark

-Fiat 500L

-Honda Fit

-Hyundai i10

-Mazda 2

-Mini Cooper

-Nissan March

-Seat Ibiza

-Smart fortwo

-Volkswagen Golf

Vreți să vă cumpărați un autoturism? Parcul auto online al Auto Rulate București vă stă la dispoziție.

Aici veți găsi o gamă variată de mașini second handde cea mai bună calitate și prețuri extrem de avantajoase. Suntem soluția perfectă pentru o achiziție de succes!

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne