Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Mașini drăguțe pentru șoferii adolescențiCând vine timpul să achiziționați prima mașină pentru copilul ajuns la vârsta adolescenței, aveți emoții. Adolescenții vor un lucru și deseori  părinții își doresc altceva pentru ei. Acesta este motivul pentru care am creat o listă cu câteva mașini drăguțe pentru a-i face fericiți. Sunt mașini apropiate de stilul pe care și-l doresc, dar care le oferă siguranță în același timp.

Vehiculele de pe această listă nu sunt doar mașini drăguțe, ci sunt și mașini bune pentru șoferii adolescenți în general.

Dacă doriți să găsiți o mașină ușor, sigur și distractiv de condus, atunci luați în considerare câteva dintre aceste mici sugestii auto. Chiar dacă copilul vostru și-ar dori o mașină sport, ce ziceți de unele dintre aceste mașini mici și drăguțe?

Toyota Yaris 2017

Nimeni nu neagă că Yaris este o mașină drăguță. Este stilul perfect pentru șoferii adolescenți. Nu numai că este drăguță, dar este și distractiv de condus. Designul său este diferit și unic, așa că iese în evidență printre prietenii adolescenților.

Au existat două variante pentru modelul anului: transmisia manuală cu cinci trepte și una automată cu patru trepte. De asemenea, a fost lansat modelul standard cu un motor V4 de 1,5 litri și 106 cai putere, așa că puteți fi siguri că nu vor merge nicăieri cu viteză mare. Având în vedere că adolescentul vostru trebuie să conducă responsabil, această mașină drăguță devine și mai bună.

VW Beetle 2016

Fără îndoială că această versiune modernă este și una dintre cele mai drăguțe mașini. Are un aspect funky și are un stil retro. Atât băieții, cât și fetele arată bine la volanul acestei mașini frumoase.

În 2016, Beetle 1.8T a apărut destul de bine echipat, deși era un model standard. Avea un motor turbo cu 1,8 litri cu patru cilindri și 170 de cai putere. Acest lucru a dus ​​la un consum de 11,3/8,3 litri/100km prin oraș / autostradă. De asemenea, a obținut calificativul „Bun” în multe dintre testele la accidentele IIHS și a obținut cinci stele de la NHTSA.

Nu există o mulțime de culori din care să alegeți, ceea ce este dificil dacă aveți un adolescent elegant. Pe de altă parte, se poate transforma într-un Beetle convertibil – mașina potrivită pentru adolescenți într-o zi însorită. Acest model îi asigură că sigur vor deveni populari printre prietenii lor.

Honda Fit 2016

Honda Fit este una dintre cele mai mașini drăguțe. Chiar dacă cumpărați un model cu câțiva ani vechime, copilul vostru va conduce unul dintre cele mai sigure vehicule. Acest subcompact dispune chiar și de o cameră retrovizoare ca echipament standard, astfel încât șoferul să poată vedea în jurul său.

Există chiar și un sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, astfel încât puteți fi siguri că va ajunge acasă în siguranță. Cu ajutorul asistenței de stabilitate a vehiculului și al controlului tracțiunii, frâna și presiunea motorului se ajustează automat dacă apare o situație de subvirare sau de supravirare.

Ceea ce este cel mai surprinzător pentru această mașină drăguță este spațiul din interior. Este mult mai încăpătoare decât credeți. Acest lucru se datorează faptului că are scaune adaptabile, versatile. Pe lângă faptul că este una dintre mașinile spațioase și drăguțe preferate de pe piață, aceasta dispune de elemente distractive. Are parte de recenzii favorabile, are o viteză maximă acceptabilă, dar responsabilă și este incredibil de fiabilă. Această mașină este perfectă și este o alegere înțeleaptă.

Smart ForTwo 2017

Dacă doriți ca adolescenții voștri să conducă una dintre cele mai drăguțe mașini din ultimii ani, acest ForTwo este mașina potrivită. Este  un model minuscul, compact și excelent pentru situațiile urbane. Nimeni nu poate nega faptul că respectă toate regulile de siguranță și oferă multe opțiuni pentru a vă menține copilul în siguranță.

Un lucru de care nu va trebui să vă faceți griji este în privința parcării. Datorită dimensiunilor mici ale acestei mașini, se parchează ușor, oriunde. Imaginați-vă că conduc această mașină prin campus. Cu un motor cu trei cilindri care produce 89 de cai putere, nu vor participa la curse.

De fapt, ajunge de la 0 la 60 km / h în 10,8 secunde, dar aceasta nu este o listă cu cele mai rapide mașini, nu?

Cu toate acestea, această mașină inteligentă consumă 6 litri/100 km pe autostradă. Asta vă va ajuta să economisiți bani și atunci când copilul va merge la benzinărie. Este una dintre cele mai bune mașini pentru adolescenți pe care vi le puteți permite astăzi.

Vă doriți o astfel de mașină pentru copilul vostru? Auto Rulate București vă pune la dispoziție în parcul său o gamă variată de mașini rulate. Explorați parcul nostru auto online pentru a găsi mașina potrivită pentru copilul vostru.

 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne