Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Mașină second hand diesel sau pe benzină? Care merită cumpărată?Mașină second hand diesel sau pe benzină? Care merită cumpărată?

Ce mașină second-hand merită să-ți cumperi?

Mașină cu motor pe motorină sau benzină? Totul trebuie luat în considerare atunci când cumperi o mașină second-hand. Te-ai gândit la motorul său? Continuă să citești acest articol! Poate faptul că mașina are motor pe benzină sau diesel este factorul decisiv pentru a opta pentru un model sau altul. În continuare, îți vom dezvălui avantajele fiecăruia. Ca întotdeauna, Auto Rulate București îți oferă cele mai utile informații.

Ce avantaje are un motor diesel?

Ai putea crede orbește în acest tip de motoare. De ce? Pentru că sunt foarte simple. Au foarte puține piese! Dar cele câteva piese pe care le au sunt cele mai importante și asigură încrederea șoferului.

Vei conduce cu plăcere o mașină cu motor diesel. Datorită motorului diesel vei simți mai multă forță încă de la început atunci când vei apasă pe accelerație, datorită cuplului său mare.

Vei face economie! Motorul diesel îți va permite  să-ți menții buzunarele în siguranță. Reține că, datorită modului unic în care funcționează, vei face economie de consum, ceea ce-ți va permite să conduci mulți km.

Longevitate. Procesul de ardere al unui motor diesel se realizează prin comprimarea aerului. Ce înseamnă asta? Asta face ca piesele sale să se deterioreze mult mai puțin. Aceasta este una dintre cele mai relevante caracteristici ale motoarelor diesel.

Motoarele diesel au suferit o mare evoluție în cei 121 de ani de rodaj. Începuturile datează din 1897, când Rudolf Diesel a reușit ca primul său motor diesel să funcționeze perfect. Care a fost secretul său? Conversia căldurii în acțiune, reușind ca acest tip motoare să funcționeze sub presiune. Motorul diesel nu numai că a făcut posibilă mișcarea navelor și a altor tipuri de mașini grele, ci a reunit și lumea, făcând posibilă crearea camioanelor de marfă.

Motorul diesel a fost modernizat odată cu apariția diferitelor tehnologii, progresând și adaptându-se la noile vremuri. Se remarcă evoluțiasupraalimentării turbo, pompa de distribuție radială a pistonului, sistemul Common Rail și tehnologia injectorului. Crearea injecției directe a reprezentat o evoluție importantă pentru motoarele diesel, deoarece a făcut posibilă scăderea consumului, reducerea raportului de compresie și controlul electronic al injecției. Un motor diesel este unul care se luptă constant pentru a ne oferi tehnologii de eficiență maximă.

Care sunt avantajele unui motor pe benzină?

Este economic. Dacă ceea ce cauți la mașina second hand este un preț accesibil pentru buzunarul tău, îl vei găsi la o mașină cu acest tip de motor. Și nu numai când vine vorba de conducerea ei! Întreținerea sa va fi, de asemenea, economică.

Motorul pe benzină este, de obicei, mai silențios, îți va permite să circuli în liniște pentru că nu va trebui să suporți zgomotul și vibrațiile.

Vei avea parte de mai puține defecțiuni. Vei vizita mai puțin atelierul mecanic și vei avea o experiență plăcută cât timp te vei afla la volan, căci nu vor exista evenimente neprevăzute.

Motoarele pe benzină au fost, de asemenea, modernizate de-a lungul anilor. Au reușit să-și regleze funcționarea, iar motoarele mici, care dispun de supraalimentare, turbocompresoare de dimensiune mică și injecție directă, au o putere bună și un consum mai redus decât motoarele pe benzină distilată atmosferic cu cilindri mai mulți. Motoarele pe benzină fac condusul mai plăcut. Sunt motoare silențioase, de aceea o mașină pe benzină, de ultimă generație, este o opțiune foarte bună.

Acestea sunt câteva dintre avantajele mașinilor cu motor diesel sau pe benzină. Sperăm că te-am ajutat să iei cea mai bună decizie. Și dacă citind acest articol, deja ai luat-o, te sfătuim să arunci o privire în parcul nostru auto online și să alegi mașina care îți place cel mai mult.

Îți punem la dispoziție o gamă variată de mașini second hand,  atent verificate din punct de vedere tehnic de către specialiștii noștri înainte de a le pune în vânzare. Așadar, uită-te cu atenție la mașinile puse în vânzare. În parcul nostru auto vei descoperi  multe autoturisme diesel și pe benzină care așteaptă să-și găsească noi proprietari.

Și dacă nu știi ce model de mașină să îți alegi, specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi în ceea ce privește alegerea modelului potrivit.

Auto Rulate București este soluția perfectă pentru o mașină de cea mai bună calitate, la un preț care nu îți golește portofelul.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne