Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Mașină nouă sau second hand? Care merită cumpărată?Vrei să-ți cumperi o mașină, dar nu știi dacă să alegi o mașină second-hand sau una nouă? Te înțelegem. Foarte multe persoane care vor să-și cumpere o mașină au o asemenea dilemă.

Există întotdeauna un moment în viața fiecărui șofer în care decizia de cumpărare a unei mașini este destul de dificilă. În general, este greu de descoperit care achiziție este mai profitabilă.

Dacă plănuiești să-ți cumperi în viitor o mașină și nu știi de care să-ți cumperi, vom încerca să te ajutăm să iei cea mai bună decizie în funcție de  nevoilor tale curente.

Achiziționarea unei mașini noi

În general, o mașină este un bun care se devalorizează rapid (20% în primul său an). Când mașina are 5 ani, va putea fi vândută la aproape jumătate din prețul de achiziție. La vârsta de 10 ani, valoarea sa reală ar putea să ajungă la 15% din noul său preț. În plus, înregistrarea unei mașini noi costă întotdeauna.

Pe de altă parte, există persoane care nu au timp sau nu doresc să cumpere o mașină nouă, și optează pentru o mașină care are deja kilometri la bord. Dacă cumperi o mașină nouă, trebuie să cumperi o mașină pe gustul tău și, mai presus de toate, să dai comandă și să aștepți să-ți vină din fabrică, dacă nu există mașini pe stoc. Cumpărarea unei mașini noi nu este ceva simplu.

Cu toate acestea, ai de câștigat din toate acestea, deoarece din punct de vedere economic, este avantajos să cumperi o mașină nouă dacă intenționezi să o folosești pentru o perioadă lungă de timp. De fapt, experții subliniază că timpul mediu este mai mare de 12 ani. În prezent, ofertele de mașini noi sunt destul de interesante.

Atunci când achiziționezi o mașină nouă, ai avantajul de a o achiziționa după preferințele tale, poți să alegi culoarea și dotările dorite. Garanția extinsă a unui vehicul este un alt factor de luat în considerare, beneficiind de reparații în perioada de garanție, în primii ani de viață ai vehiculului.

Când să cumperi o mașină nouă?

Când intenționezi să o folosești  mașina o perioadă mai lungă de timp.

Când este un model anume care are o ofertă bună și care poate fi revândut la un preț bun.

Dacă vrei să-ți cumperi mașina care îți place sau un anumit model.

Dacă pui preț pe cele mai recente tehnologii.

Achiziționarea unei mașini second hand

Așa cum am spus, este de obicei o alternativă foarte bună pentru șoferii mai tineri care doresc să-și cumpere prima mașină sau chiar pentru cei care doresc o mașină de ocazie la un preț potrivit buzunarului lor. Printre cele mai interesante mașini second-hand se află mașinile sport.

Mașinile second hand au, în general, un preț mult mai avantajos decât cel al mașinilor noi. Deși mașina second hand poate fi un model mai vechi, care poate să nu mai fie la modă, ea îți va permite să economisești destui bani în raport cu una nouă.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care vânzările de mașini second hand au crescut în ultimii ani. Din punct de vedere economic, acestea sunt mult mai profitabile, mai ales dacă vrei să o folosești pentru a căpăta experiență în condus. Astfel, eviți reparațiile scumpe ale caroseriei.

Însă este important ca înainte de achiziționarea unei mașini second hand să se efectueze inspecție preliminară. Din acest motiv, cea mai bună opțiune pentru tine este să apelezi la noi, la echipa Auto Rulate București.

În parcul nostru auto online îți punem la dispoziție o gamă variată de mașini rulate care, înainte de a fi puse spre vânzare, sunt verificate riguros de specialiștii noștri. Prin urmare, dacă vei achiziționa una de la noi, vei avea siguranța că vei intra în posesia unei mașini de cea mai bună calitate.

Când să cumperi o mașină rulată?

Când ai un buget limitat.

Este un model pe care foarte puțini oameni îl caută.

Modelul dorit nu se mai fabrică.

Când prețul mașinii rulate este mult mai convenabil decât cel al unei mașini noi.

Atunci când costul finanțării mașinii face diferența dintre cea nouă și rulată, adică îți permiți să îți cumperi o mașină second hand fără finanțare.

Abia ți-ai luat carnet de conducere și cauți o mașină cu ajutorul căreia să capeți experiență fără prea multe costuri asociate.

Ai nevoie de o mașină urgentă.

Dacă ești de acord cu ultimele argumente este clar că ai nevoie de o mașină second hand, iar noi ți-o putem oferi. Caut-o în parcul nostru auto și cu siguranță o vei găsi.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne