Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Maşina dumneavoastră second-hand începe să ruleze de la poarta online a AutoRulateBucuresti.ro.Sau de acolo va începe, cea actuală, să se odihnească.

În orice caz, să facă parte din circuitul vȃnzărilor auto din Bucureşti.

Piaţă mare, dealeri mulţi, oferte şi căutări amestecate într-un ţinut al întrebărilor, temerilor, satisfacţiilor ori deziluziilor. Fiindcă urmărirea găsirii unei maşini potrivite face, desigur, parte din peisajul împlinirilor vieţii, dar aici nu vorbim despre o maşină nouă, ci despre una second-hand, şi, aşa stȃnd faptele, lucrurile se complică, căci vorbim despre o maşină rulată care vrea să ocupe rolul unei maşini noi. Exact teritoriul de care Auto Rulate BUCUREŞTI ştie să se ocupe cel mai bine.

Cele mai multe dintre companiile de leasing din Romȃnia au în portofoliu şi finanţarea maşinilor second-hand. Condiţiile sunt diferite de la o firmă la alta, vȃrsta maşinii fiind decisivă în majoritatea cazurilor.

Dacă maşina provine din parcul propriu, atunci vȃrsta nu mai preocupă pe nimeni, dacă este găsită de viitorul proprietar trebuie să aibă, în cele mai multe cazuri, cel mult trei ani. Veţi spune că acest lucru este aberant – dacă o companie de vindere de maşini rulate şi-ar impune acest termen maxim cu stricteţe, probabil că ar da în scurtă vreme faliment. Pe de altă parte, multe companii condiţionează obţinerea finanţării de achiziţionarea unei maşini din parcul propriu, altele vor ca vȃnzătorul sa fie persoană juridică.

În ecuaţie apare şi taxa auto, care trebuie platită în cazul în care maşina este adusă din altă ţară, taxă care poate fi inclusă în leasing (situaţie în care trebuie achitat şi TVA-ul) sau poate fi achitată separat de viitorul proprietar.

Toate aceste lucruri dispar în cazul unei maşini căutate spre achiziţionare sau a unei maşini a cărei vindere este urmărită cu mijlocirea companiei Auto Rulate BUCUREŞTI, mecanismele mult prea complicate dispar. Aici, la Auto Rulate BUCUREŞTI, transparenţa, viteza, eficienţa sunt decisive, tranzacţia cu clientul devine un proces al siguranţei, confortului şi împlinirii pentru ambele părţi, un proces biunivoc valabil în determinantele şi concluziile satisfacţiei şi al intenţiei colaborării viitoare.

Aici, termenul maxim al vechimii unei maşini second-hand supuse regimului de achiziţie este unul realist şi valabil – autoturisme pȃnă în anul 2000 –, aici maşinile se pot achiziţiona şi fără plata unui avans, aici deosebit de importanta promovare pe site-ul propriu şi pe site-urile partenere este la ea acasă, aici puteţi alege între regim de consignaţie,  buy-back, achiziţie directă sau comandă, aici toate maşinile prezente în parc sunt achiziţionate de la colaboratori interni şi externi, respectiv, cele mai mari firme de leasing din România şi Europa.

Aici este locul calităţii, al certificării, al controlului riguros şi al cuvȃntului dat avizat şi atestat – al cuvȃntului dat am spus, al garanţiei, şi nu al vorbei ori autoreclamei goale şi păguboase…

Deşi poate părea inutil în aceste condiţii, totuşi merită specificat că majoritatea dealeri-lor independenți  se concentrează pe mașinile uzate și nu rulate, de obicei, cumpără și vând orice vârsta, marcă și model de mașină. Repară adesea și recondiționează mașinile pe care le cumpără pentru a le crește valoarea înainte de a le vinde. Fireşte, cumpărătorii știu foarte puțin despre starea reală (şi nu cea prezentată) a mașinilor oferite.

Această impostură trebuie evitată, cum de altfel trebuie evitate şi tranzacţiile furnizate de platformele online de vȃnzări, prin care se pot cumpăra şi vinde maşini second-hand, cu cȃştig aferent de taxe, în care dreptul de proprietate asupra autovehiculelor sau riscul asociat activelor sunt probleme în care omul simplu şi interesat strict în soluţionarea cu bine a problemei sale rulante (şi rutiere) nu trebuie să fie nicicum implicat.

Aceasta este ceea ce realizează Auto Rulate BUCUREŞTI în pîcla amestecată, confuză a calităţii şi profitului cu orice chip: vă economiseşte timp, efort şi vă satisface micul sau marele vis al posesiei unui autoturism second-hand de calitate. Ea vă duce de la speranţă la împlinire cu eleganţă şi siguranţă.  La Auto Rulate BUCUREŞTI aţi ajuns la locul potrivit. Specialiştii sunt mîndri a vă oferi un serviciu de primă calitate şi preţuri foarte competitive, apelȃnd la sprijinul unor autoturisme pentru toate bugetele şi stilurile de viaţă, fiind siguri că aceea este maşina potrivită pentru dumneavoastră.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne