Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

La AUTO RULATE BUCUREŞTI găsiţi cel mai bun SUV, la cel mai bun preţ (ca de altfel orice alt model)Sfera de acţiune a firmei online de dealing cu maşini second-hand AUTO RULATE BUCUREŞTI (www.autorulatebucuresti.ro) este largă: ea se află în colaborare cu distribuitori de vârf din România şi Europa şi pune la dispoziţia clienţilor un sistem de vânzări specializat pentru persoane fizice şi juridice.

Maniera în care conducerea firmei înţelege să lucreze şi să reuşească, prin aceasta, a evita scăderile, de cele mai multe ori critice, din branşă, se înscrie în linia menţinerii nivelului de eficienţă prin calitate, venirea promptă în întâmpinarea cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi cu cea mai bună şi sigură ofertă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte, firma priveşte numai acolo unde se îndreaptă noua piață a mașinilor. Vânzările, de pildă, de SUV-uri compacte continuă să fie mari, mulți dintre cumpărători se îndreaptă spre mașini subcompacte, compacte și mijlocii.

Prețurile accesibile ale combustibililor și economiile în continuă creștere sporesc cererea de SUV-uri, în timp ce vânzările de automobile mai mici cunosc o scădere.

O transmisie pe patru roți este, de multe ori, alegerea corectă. Cu o familie în creştere, găsiţi o astfel de maşină mai spaţioasă și mai versatilă decât un sedan, oferind un nivel de robustețe care permite mai multă aventură și distracție în familie.

Consultați ofertele bogate ale AUTO RULATE BUCUREŞTI pentru cele mai bune SUV-uri second-hand de pe piaţa de vânzări auto din Bucureşti! Parcul auto propriu vă stă la dispoziţie spre consultare şi comandă cu automobile provenind de la cei mai buni dealeri din România şi din Europa.

Pentru majoritatea dintre noi, principalul obstacol în calea achiziționării unui nou SUV este prețul. Dacă îndrăgiţi unul dintre modelele mai mari (Land Cruiser, Pajero, Patrol etc.), cu toate dotările, balanța Dumnevoastră financiară trebuie să fie bine pregătită pentru o detentă mare, deoarece acestea nu vin ieftine.

De aceea, SUV-urile second-hand sunt cea mai bună soluţie. Fie că vă achiziţionaţi maşina din zona privată, fie că mergeți la un dealer de mașini uzate, plătiţi pentru negociere.

Doar puțin peste jumătate (57%) dintre cumpărătorii de autoturisme second-hand au obținut reducerea completă pe care o pretindeau. Peste jumătate dintre cumpărătorii care au obținut un SUV folosit de un distribuitor au făcut acest lucru în timpul unei perioade de vânzare.

În sensul calităţii şi preţului, adică al raportului calitate-preţ, nici o altă sursă de achiziţionare nu este mai bună decât AUTO RULATE BUCUREŞTI. Maşnnile de aici dunt imbatabile şi beneficiază de cea mai sigură verificare tehnică şi istorică din partea echipei de experţi.

Trecem într-o scurtă revistă:

  • Toyota RAV 4 (a treia generație, XA30: 2006-2014), cel mai bun-second-hand-SUV-Toyota RAV4: cel mai mic off-roader al lui Toyota, cu un motor de 2,4 L, cu 4 cilindri, cu o putere de vârf de 125 kW la 6000 de turații, deci care are nevoie de rulare în aventurile concediului.

Beneficiile standard includ jante din aliaj de 17 inch, volan înclinat și ABS, frâne anti-alunecare, sunet CD, suporturi pentru pahare și multe compartimente de depozitare la îndemână.

RAV 4 are o bună reputație pentru fiabilitate. Dacă aveți o familie și vă place să ieșiți pe plajă sau prin păduri, RAV 4 va face tot ce îi cereţi – are mult spațiu de încărcare și are o manevrabilitate foarte plăcută;

  • Mazda CX-5 (primul tip, KE: 2012-2017), cel mai bun-second-hand-SUV-Mazda CX5: de dimensiune medie. Dispune de un sistem excelent de control al climei și a fost primul vehicul din clasa sa care a inclus avertizarea de ieşire din bandă şi controlul fazei lungi. Fiecare model vine cu o gamă largă de caracteristici de siguranță, inclusiv controlul dinamic al stabilității, frâne ABS, 6 airbaguri, asistență la frânarea de urgență și distribuție electronică a forței de frânare. Dacă vă place foarte mult spațiu, telefonul CX-5 răspunde la apel, cu scaune rabatabile, o deschidere mare a portbagajului și o uşă cu ridicare joasă;
  • Hyundai ix35 (al doilea tip, 2010-2015), cel mai bun second-hand SUV-Hyundai-ix35: Hyundai ix35 este un SUV tehnic, dar este adesea folosit mai mult ca o maşină de familie. Este mai probabil să vedeți că este folosit pentru mersul la supermarketuri, școală și, ocazional, în excursii ori la camping, decât pentru terenuri serioase şi dificile. Întreaga gamă Hyundai a făcut pași importanți pe piața automobilelor în ultimii ani. Modelul ix35 vine în modelele Active, Elite și Highlander cu o gamă de motoare pe benzină de 2,0 L turbo-diesel sau 2,4 L pe benzină.
  • Nissan X-Trail (a doua generație, 2007-2013), cele mai bun-second-hand-SUV-Nissan-Xtrail:

Nissan X-Trail nu este conceput pentru zone grele de teren, dar are propriile sale caracteristici şi valenţe pe teren murdar, înnămolit și în excursiile pe plajă. Este un mecanism solid, iar îmbunătățirile la motorul pe benzină de 2,5 L de la modelele anterioare includ şi unele avantaje legate de economia de combustibil și de reducere a zgomotul şi vibraţiilor.

Ne oprim aici, în speranţa că exemplele de mai sus sunt suficient de relevante în privinţa calităţii ofertei de autoturisme second-hand a dealer-ului de top AUTO RULATE BUCUREŞTI, firma care vă satisface ireproşabil toate gusturile.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne