Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Îți cumperi pentru prima dată o mașină? Alege o mașină second hand!Prima dată când îți cumperi o mașină, alege o mașină rulată deoarece este benefic nu doar din punct de vedere economic, ci te ajută să câștigi mai multă experiență înainte de a-ți cumpăra o mașină nouă.

Mulți oameni optează pentru o mașină second-hand prima dată când cumpără o mașină. Acest lucru presupune și anumite riscuri, cum ar costul prea mare fără să știe dacă mașina este în stare bună sau nu. Cu toate acestea, există câteva motive care cu siguranță te vor convinge să iei această decizie.

Economie de costuri

O mașina odată ce iese de pe poarta dealer-ului și are destul de mulți km la bord, are o diferență de preț de până la sute, chiar mii de euro, în comparație cu una nouă. Să nu mai menționăm că, dacă cumperi o mașină, trebuie să scoți din buzunar mai mulți bani pentru a acoperi costurile necesare, în funcție de valoarea vehiculelor.

În plus, asigurarea pentru o mașină second-hand este mai mică decât cea a unei mașini noi, deoarece valoarea sa este considerată mai mică. Astfel, poți economisi destul de mulți bani prima dată când cumperi o mașină fără a fi nevoie să faci un efort financiar.

Accesul la o mașină din segmentul superior la prețul unei mașini din segmentul inferior

Dacă vrei o mașină din segmentul superior, dar nu ai suficienți bani pentru a-ți îndeplini dorința, achiziționarea unei mașini second hand poate fi soluția perfectă. Banii de care dispui ți-ar putea permite să-ți cumperi o mașină din segmentul superior, cu câteva sute sau mii de kilometri la bord.

Astfel îți vei îndeplini dorința și vei intra în posesia mașinii dorite. Noi, cei de la Auto Rulate București, îți punem la dispoziție în parcul nostru auto online, o gamă variată de mașini. Uită-te cu atenție la oferta noastră de mașini, căci sigur vei găsi o mașină de cea mai bună calitate, la un preț potrivit pentru tine.

Oportunitatea de a intra în posesia unei mașini dificil de găsit

Cele mai recente generații ale unui model de mașină tind să aibă prețuri mai mari decât cele vechi, deoarece sunt mai actualizate și mai moderne. Dar există și oameni care preferă modelele mai vechi, posibil datorită gustului personal și, mai presus de toate, deoarece modelele noi costă, de obicei, mai mult și nu sunt disponibile cu ușurință. Însă, în parcul nostru auto poți găsi o gamă variată de modele și versiuni, gata să devină un partener de călătorii ideal.

Prin urmare, alegerea unei mașini second-hand nu numai că te ajută să faci economie de bani, dar crește și posibilitatea de a găsi modelul preferat. Cine știe, este posibil ca mașina second hand pe care o alegi, cea care poate nu se mai fabrică, să se numere printre cele mai căutate și dorite mașini de către clienți.

Acces la o mașină de înaltă performanță la un preț rezonabil

Mulți oameni iubesc mașinile sport, dar nu-și pot permite una din cauza prețului ridicat. Cu toate acestea, ai în continuare acces la modelul sport care îți place dacă alegi o mașină second-hand. Vei plăti mult mai puțin pentru o mașină sport dacă este second hand.

Opțiune potrivită pentru începători

Dacă tocmai ai obținut permisul de conducere, încă nu ai experiența la volan, de aceea este posibil să ai parte de situații neprăvăzute și extrem de neplăcute, precum coliziuni sau defecțiuni.  Și, în plus, reparația unei mașini este costisitoare, mai ales una nouă. Prin urmare, trebuie să alegi o mașină second hand pentru a scăpă de “durerea de la buzunar”.

Din punctul nostru de vedere, mașina second hand este cea mai bună soluție pentru tine, cel puțin la început de drum într-ale șofatului. Dacă ești de acord cu noi, te invităm să iei legătura cu echipa noastră, căci vom veni în sprijinul tău cu cea mai bună calitate de mașini rulate, trecute prin sita unui control riguros.

Îți poți achiziționa o mașină direct din parcul nostru auto sau pe comandă. De asemenea, dacă nu ai bani să îți achiziționezi mașina dorită îți punem la dispoziție cel mai nou și avantajos produs de creditare de pe piața dealerilor auto din România. Acest produs îți permite să achiziționezi o mașină fără să plătești dobândă.

Contactează-ne și specialiștii noștri îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face demersurile necesare achiziționării mașinii dorite.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne