Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

În cadrul vânzărilor auto Bucureşti, toate drumurile duc la AUTO RULATELE BUCUREŞTINu dinamica pieţei de vȃnzări auto vă interesează pe Dumneavoastră, ci găsirea unui dealer bun de maşini second-hand cu care să puteţi lucra eficient în scopul vȃnzării, cumpărării sau schimbării actualului autoturism pe care îl deţineţi. Nu o întreagă piaţă va interesează, nu vă interesează toate sfaturile cunoscuţilor, acest întreg zgomot de fond şi de buiaj, ci un lucru mult mai simplu: un singur dealer potrivit intereselor pe care le aveţi.

Cumpărarea unei maşini rulate bune, de pildă, în timpul cel mai scurt, o maşină aspectuoasă şi robustă cu care să călătoriţi pe drumuri bătute sau nebătute încă sau de care să vă ajutaţi în drumurile zilnice, rutiniere, este tot ce vă interesează în acest moment. Iar cel care vă poate ajuta în acest demers este un dealer bun.

Suntem aici pentru a vă juta, căci ce rost are să bateţi drumurile în zadar, să pierdeţi o groază de timp şi de energie, cȃnd răspunsul este atȃt de aproape de Dumneavoastră şi la îndemȃnă: AUTO RULATE BUCUREŞTI – o firmă, un site, un excelent parc auto. Calitatea foarte bună a maşinilor de aici, controlul permanent asupra calităţii autoturismului, exactitatea kilometrilor rulaţi,  achiziţionarea maşinilor de la cele mai mari firme de leasing din România şi Europa, de la colaboratori interni şi externi constanţi, calitatea serviciului său care nu poate fi pusă la îndoială sunt aspectele care diferenţiază calitatea serviciilor acestei firme de calitatea serviciilor concurenţei.

Pentru vȃnzarea autoturismului dumneavoastră rulat în regim de consignaţie, acesta va sta la vȃnzare în parcul de maşini al companiei; pentru achiziţionarea unui autoturism second-hand nou în cele mai avantajoase condiţii, compania va cumpăra autoturismul dumneavoastră actual; pentru vinderea autoturismului în sistem Buy-Back, valoarea lui va fi scăzută din preţul maşinii pe care doriţi să o achiziţionaţi din parcul de maşini – în condiţiile în care evaluarea autoturismul Dumneavoastră actual se face la un preţ real, avantajos şi la nivelul pieţei – Dumneavoastră rămânându-vă de achitat doar diferenţa până la preţul maşinii pe care doriţi să o achiziţionaţi.

Site-ul www.autorulatebucuresti.ro este utilizat de specialiştii firmei şi pentru promovarea anunţului legat de maşina second-hand pe care doriţi să o vindeţi, pentru această tranzacţie comisionul firmei fiind negociabil, cu un maximum de 5%, în funcţie de valoarea autoturismului Dumneavoastră.

Cȃt despre avantajele legate de partea financiară, sunt incluse aici creditul auto la una dintre băncile colaboratoare (Raiffeisen, Unicredit, Transilvania, Idea Bank), prin care maşinile se pot achiziţiona şi fără plata unui avans, iar prin credit auto la Claret Euro Credit IFN, există varianta de creditare şi pentru clienţii care au avut incidente bancare în trecut, care nu au vȃrsta împlinită de 24 ani şi chiar şi pentru cei care sunt angajati cu salariu minim pe economie sau part-time (2 sau 4 ore), cȃt şi pentru cei angajaţi cu contracte de muncă în străinătate.

Şi, trebuie să recunoaştem, tranzacţionare de orice fel a autoturismului Dumneavoastră second-hand nu este chiar o treabă uşoară, ţinȃnd cont de faptul că dealerii de cele mai multe ori lucrează cu preţuri care nu le aduc decȃt lor avantaj, că verificare şi atestarea maşinii pe care o deţineţi, de cele mai multe ori, duce la o subevaluare, pentru a vă fi oferit un preţ cȃt mai mic.

Ca să nu mai vorbim despre “furnizorii de informaţii”, despre diferitele platforme pentru publicitatea vehiculelor rulate, despre firmele de finanțare și de asigurări, despre magazinele de recondiționare, despre furnizorii post-vȃnzare, care, lucrȃnd cu rapoarte false de de istorie a vehiculelor, cu o proastă consiliere tehnică, cu prezentări de piaţă slabe şi cu cercetări online şi offline inexistente, nu se plasează decȃt în suburbiile murdare şi păgubitoare ale domeniului.

AUTO RULATE BUCUREŞTI este prezentă pe paginile online pe care aţi ajuns să le frecventaţi. Site-ul său de prezentare, www.autorulatebucuresti.ro, vă oferă în modul cel mai onest toate informaţiile legate de maşinile şi mărcile  disponibile în prezent. Firma vă ascultă, vă oferă – prin echipa ei de specialişti de vȃrf (tehnicieni, ingineri) – toată consultanţa de care aveţi nevoie, vă face să înţelgeţi instrumentele cu care lucrează, să o priviţi cu încredere şi ataşament.

Politica firmei AUTO RULATE BUCUREŞTI nu este una a micului profit imediat, ci al profitului pe termen lung, al transformării clientului într-un colaborator entuziast şi fidel.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne