Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Ghid pentru cumpărarea mașinii idealeȘtim că există mulți oameni care doresc să găsească mașina ideală și nu au făcut asta pentru că nu știu cum să o caute. Pentru a vă ajuta, ne-am propus să facem o listă cu câțiva pași simpli, astfel încât oricine dorește să cumpere o mașină pe credit sau în numerar să poată găsi mașina ideală fără complicații.

Citiți cu atenție articolul și luați notițe.

Identificați nevoile

Răspundeți la următoarele întrebări:

Pentru ce vă trebuie mașina?

Când cumpărați o mașină, prima întrebare pe care ar trebui să v-o puneți este: de ce o doriți? Aveți nevoie de ea pentru a merge la universitate sau la locul de muncă, să duceți copiii la școală sau să mergeți în vacanță împreună cu familia.

Un vehicul poate fi folosit pentru a desfășura diverse activități de transport, deci ar trebui să vă gândiți  care va fi rolul principal al mașinii.

Care sunt caracteristicile drumurilor pe care ați planificat să călătoriți? Răspunsul la această întrebare este strâns legat de cel precedent, cu toate acestea, răspunsul vă va ajuta să aprofundați subiectul.

Aflați dacă vă veți folosi mașina pe șosea, pentru a circula un drum de țară sau dacă traseul este plin de curbe, urcușuri sau coborâșuri. Vă va ajuta să descoperiți ce caracteristici sunt indispensabile și care sunt elementele pe care le-ați dori să le aveți, dar le puteți instala ulterior. De exemplu, luminile de ceață, asistența la frânare sau tipul de direcție.

Amintiți-vă, fiecare pas este important, primul lucru este să decideți ce doriți gândindu-vă la necesitățile dvs. fără a uita de cele ale celor care vor folosi mașina.

Unde o veți parca ? Odată ce știți pentru ce vă cumpărați o mașină, ar trebui să vă gândiți la locul și spațiul disponibil de parcare. Dacă nu aveți un garaj gândiți-vă la costul parcării, dacă aveți un garaj acasă, luați în considerare dimensiunea acestuia.

Dacă aveți de gând să utilizați mașina pentru a merge la școală sau la serviciu, ar trebui să planificați unde o veți parca cât timp vă aflați la ore sau la serviciu. 

Care sunt caracteristicile pe care doriți să le aibă mașina?

Dincolo de culoare, design sau brand, când căutați o mașină trebuie să faceți o listă cu caracteristicile pe care le considerați indispensabile. Acestea pot varia de la sistemele de securitate, la un tavan înalt și suficient spațiu pentru a întinde picioarele și pentru bagaje.

Vrem cu toții o mașină care circulă mai mulți kilometri și are un consum redus de carburant, dar detaliile mici fac și ele diferența între a avea o mașină și a avea o mașină perfectă.

Cine va folosi mașina? Este foarte important ca mașina să fie pe gustul persoanei care o va conduce, însă utilizarea mașinii nu se limitează la șofer.

Mașina trebuie să răspundă și nevoilor tuturor celor care vor circula cu ea. Atunci când cumpărați o mașină, trebuie să vă gândiți la numărul de scaune pe care trebuie să le aibă vehiculul sau la elementele de siguranță, cum ar fi airbag-urile sau elemente de siguranță pentru copii de pe portiere.

Verificați bugetul

După ce știți ce doriți, următorul pas este să revizuiți bugetul. După ce ați făcut acest lucru, veți afla clar cât de mulți bani aveți la dispoziție și ce sumă puteți aloca pentru a vă cumpăra noul vehicul fără a afecta buzunarul.

Dacă încă nu aveți un buget incă, vom împărtăși rapid cum îl puteți face:

Scrieți câți bani aveți la dispoziție de cheltuit imediat pentru a cumpăra o mașină (economii anterioare).

Notați cât de mulți bani faceți.

Scrieți câți bani cheltuiți.

Împărțiți-vă cheltuielile fixe (cele care rămân aceleași în fiecare lună ca și venit sau de școlarizare) și variabile (cheltuieli pentru cadouri, călătorii, bomboane, sfaturi etc.).

Atât în cazul cheltuielilor fixe, cât și variabile, analizați ce cheltuiți mai mult decât ar trebui. Gândiți-vă la modalități prin care puteți reduce total sau parțial aceste cheltuieli.

Reduceți cheltuielile la venitul dvs. pentru a obține suma pe care o puteți utiliza lună pe lună.

Nu uitați să luați o parte din suma lunară disponibilă pentru a începe o economie nouă și pentru a face față evenimentelor neprevăzute.

Economiile anterioare vor fi suma pe care o puteți utiliza pentru a efectua plata avansului. În timp ce rezultatul scăderii va fi suma pe care o veți avea la dispoziție pentru a efectua plățile lunare.

Uurmătorul pasul este vă alegeți mașina. Puteți face asta vizitând parcul auto online al Auto Rulate București. Aici veți găsi o gamă variată de mașini second hand disponibile.

Odată aleasă mașina, luați legătura cu echipa noastră pentru a vă oferi detalii despre cel mai avantajos credit pentru voi. Spor la cumpărături! 

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne