Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Exemple de mașini rulate cu schimbare automată care merită cumpărateSaltul evolutiv al cutiei de viteze cu schimbare automată a fost extraordinar, pe piața cu mașini rulate puteți găsi deja câteva exemplare interesante.

Mașini second-hand cu schimbare automată sau manuală? Probabil mulți dintre voi vă puneți această întrebare când vine vorba de achiziționarea unui nou model de pe piața de mașini second hand. Și, deși este adevărat că cu mult timp în urmă, răspunsul a fost clar, astăzi lucrurile s-au schimbat complet. Da, mașinile second-hand cu transmisie automată sunt o alternativă bună… atât timp cât faceți o alegere bună.

Este adevărat, nu toate cutiile cu schimbare automată sunt bune- mai ales dacă ne referim la cele de acum câțiva ani în urmă – dar, deoarece tehnologia a evoluat foarte mult în ultimul timp, piața oferă opțiuni interesante, chiar și la mașinile sport de înaltă performanță. Acestea sunt mașinile second cu transmisie automată care plac cel mai mult, iar achiziția voastră poate fi o opțiune bună.

Mașini second hand cu schimbare automată recomandate

VW Golf R32 DSG

Sosirea schimbătorului DSG și a ambreiajului dublu au însemnat o schimbare abisală a cutiilor de viteze automate. Există multe mașini second-hand cu transmisie automată, echipate cu această cutie, dar vă vom recomanda un Volkswagen Golf R32 cu cutie DSG, care vă va face doar să zâmbiți. Este unul dintre cele mai bune modeleVolkswagen Golf și, pe deasupra, primele DSG s-au dovedit a fi cele mai fiabile. O alegere excelentă printre mașinile rulate cu cutie de viteze automată.

Seat Ibiza DSG

Dacă sunteți în căutarea unei mașini mai mici și cu o transmisie automată deosebit de utilă, iată recomandarea noastră pentru un vehicul urban. Fără îndoială, Seat Ibiza este un pariu sigur între mașinile second-hand cu transmisie automată. În plus, nemaifiind nevoiți să schimbați vitezele, vă veți deplasa confortabil de la „Punctul A” la „Punctul B” în orașul vostru. În plus, piciorul stâng nu vă va mai durea din cauza apăsării continue a ambreiajului. Este o mașină frumoasă, pe care o puteți achiziționa la un preț accesibil. Dispune de o cutie cu schimbare automată care este o referință în segmentul său.

Mercedes Clase A 7G-DCT

Actualul Mercedes Clasa A a făcut un salt imens înainte, dar asta nu înseamnă că dacă sunteți în căutarea unei mașini second-hand bune, cu transmisie automată, nu ar trebui să aruncați o privire asupra predecesorului său. Cu transmisia sa automată cu dublu ambreiaj 7G-DCT, Mercedes Clasa A este un model rafinat, cu schimbare rapidă a vitezei și o eficiență mare în ceea ce privește consumul și emisiile. Au trecut mulți ani și au fost vândute multe mașini și nu au fost raportate probleme majore de fiabilitate, deci poate fi o opțiune de luat în considerare.

BMW 335i DKG

Din selecția noastră de mașini automate second-hand, nu putea lipsi modelul din seria BMW 3. Introducerea transmisiei DKG cu dublu ambreiaj a reprezentat un mare pas înainte în ceea ce privește cutia Steptronic: Este cu trei zecimi mai rapidă, de la zero la o sută! BMW 335i, atât în ​​versiunea coupe, cât și în varianta sedan, este o opțiune minunată pentru cei care își doresc o mașină de calitate, cu performanță impresionantă. Peste 300 CP, cu transmisie automată și la un preț bun.

Jeep Grand Cherokee

Mulți asociază marele SUV american cu tehnologia din trecut, dar în Europa, din 2014, acest model încorporează fantastica transmisie automată ZF cu convertizor de cuplu și 8 trepte de viteză. Fără îndoială, este una dintre cele mai bune cutii automate de pe piață, iar pentru Grand Cherokee a fost un salt mare înainte atât în ​​ceea ce privește confortul, cât și plăcerea de a conduce, precum și în ceea ce privește consumul și emisiile. O cutie super rapidă și foarte eficientă.

Range Rover Evoque Automat

În cadrul transmisiei automate tradiționale , cu convertizor de cuplu, există mașini care sunt mai bune decât altele. De exemplu, nu cumpărați niciodată un Citroën C4 Cactus cu transmisia ETG6: transmisia automată distruge ansamblul. Alte transmisii cu convertizor de cuplu au mai mult succes. La Range Rover Evoque Automat s-a folosit o transmisie de acest tip. În prezent se folosește transmisia cu dublu ambreiaj ZF, dar originalul nu a fost rău. În plus, Evoque este o mașină care s-a vândut foarte bine și, probabil, foarte curând vor începe să apară opțiuni foarte interesante pe piața de mașini. Fără îndoială, o altă mașină second-hand cu transmisie automată de care trebuie să țineți cont atunci când căutați un nou chiriaș pentru garajul vostru.

Pentru a găsi ușor mașina rulată potrivită pentru voi, Auto Rulate București vă pune la dispoziție o gamă variată de mașini rulate, la raport calitate-preț excepțional. Contactați-ne, căci nu veți regreta.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne