Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Este rentabilă achiziționarea unei mașini second hand?Cumpărarea unei mașini reprezintă o investiție semnificativă și acest lucru face ca aceasta să fie o decizie care implică o serie de factori importanți care trebuie luați în considerare. Vă oferim câteva sfaturi pentru a vă putea alege cea mai potrivită mașină pentru voi.

Dacă ați ajuns la concluzia că trebuie să cumpărați o mașină care să meargă mai bine, să vă ajute să ajungeți acolo unde doriți împreună cu familia sau dacă pur și simplu vreți să o schimbați pe cea pe care o aveți deja, iată câteva sfaturi cu privire la găsirea unui nou model potrivit. Dacă nu știți ce să alegeți, o mașină nouă sau una second hand, vă vom ajuta să luați cea mai bună decizie.

Cumpărarea unei mașini noi este întotdeauna un lux: tapițerie intactă, miros de vopsea proaspătă,  scaune acoperite cu plastic, sistemul de sunet perfect. Cei care aleg o mașină nouă se bucură de zero kilometri și, în teorie, cheltuielile în ceea ce privește diverse defecțiuni în primii ani ar trebuisă fie reduse (deși există studii care arată că automobilele noi necesită, de obicei, mai multe vizite la atelier în primii ani de viață decât modelele rulate).

Cu toate acestea, cheltuielile inițiale sunt mai mari. În cazul unei mașini noi, la costurile de achiziție se adaugă cheltuielile de înmatriculare, asigurarea și restul taxelor necesare pentru a o putea folosi.

Pe de altă parte, există persoane care spun că, achiziționarea unei mașini rulate reprezintă preluarea problemelor celorlalți, ceea ce nu este adevărat. În prezent, piața de mașini second hand se află în continuă dezvoltare, din ce în ce mai multe mașini second hand se vând pentru fiecare model. Acest lucru pune piața de mașini second hand înaintea sectorului de vânzări de mașini noi.

Este o piață cu o ofertă largă care oferă toate garanțiile unei achiziții de acest tip. Important este să știți exact ce model de mașină căutați și să-i cunoașteți caracteristicile pentru a o evalua înainte de a efectua tranzacția.

Când trebuie cumpărată o mașină second hand?

Cumpărarea unei mașini rulate este profitabilă mai ales dacă faceți parte dintre cei care își reînnoiesc mașina după o anumită perioadă de timp. Gândiți-vă că timpul aproximativ al vieții utile a unei mașini noi este de 14 ani, astfel că o mașină rulată va avea o jumătate din viață utilă- 7 ani – dacă i se acordă îngrijirea corespunzătoare.

Prețul este mult mai mic la modelele rulate care reprezintă o investiție mai mică pe kilometru parcurs. Nu putem nega că, de-a lungul anilor, mașina are nevoie de diverse întrețineri și reparații, care pot fi reduse dacă i se acordă mașinii atenția necesară.

Așadar, da, este rentabilă achiziționarea unei mașini second hand, având în vedere că prețul de achiziție mult mai avantajos decât în cazul unei mașini noi. În plus, dacă alegeți un model care de-a lungul timpului a fost întreținut bine, nu veți avea probleme cu mașina o perioadă destul de lungă de timp.

De unde puteți alege o mașină second hand astfel încât achiziția să devină rentabilă? Auto Rulate București este soluția perfectă pentru o astfel de alegere.

Apelând la serviciile noastre puteți alege din gama variată de mașini second hand. Echipa noastră vă pune la dispoziție cea mai mare ofertă de mașini second hand, astfel că veți avea șansa să vă alegeți modelul care credeți că vi se potrivește cel mai bine familiei voastre.

Este suficient să intrați pe site-ul nostru și să căutați mașina potrivită în funcție de marcă, model, prețul minim, prețul maxim, carburant. Veți vedea că veți găsi mașina potrivită pe care o veți putea achiziționa folosind diferite metode de achiziție.

Pentru că știm cât este de importantă achiziția unei mașini în viața unei familii, vă oferim posibilitatea de a alege cea mai bună modalitate de achiziție.

Puteți opta pentru sistemul Buy-Back, credit auto prin bancă cu dobândă de la 6%, credit auto prin IFN sau prin credit auto fără dobândă.

Alegerea vă aparține. Important este să rețineți că Auto Rulate București este mereu la dispoziția clienților săi, punându-și în slujba lor întreaga capacitate de acțiune astfel încât aceștia să reușească să intre în posesia mașinii rulate dorite. Odată cumpărată o mașină de la noi vă veți convinge cât de rentabilă este achiziționarea unei astfel de mașini de la un dealer a cărui activitate este caracterizată de Rapiditate, Eficiență și Satisfacție.

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne