Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Dotările cele mai apreciate de mămici la minivan-uriNu știi ce vrei, până nu pierzi un lucru. În cazul mașinilor, mamele nu știu ce vor … până nu au copii!

Este acel moment când totul se schimbă. Cu toate acestea, dacă ești mamă și nu vrei să mai suferi,  anticipează ce vei avea nevoie în avans. Desigur, trebuie să precizăm că, deși îți poți dori totul, acest tot are un cost. Iată ce poate oferi piața, mămicilor. 

Ancoare scaune pentru copii în cele trei locuri din al doilea rând

 Este bine când scaunul celui de-al doilea rând se întinde și se poate pune un scaun pentru copii în toate cele trei spații.

În marea majoritate a vehiculelor, scaunele pentru copii pot fi amplasate doar lângă ferestre.

Cu toate acestea, dacă este posibil să ancorați scaunul pentru copii pe scaunul central, avantajele sunt evidente: nu numai că permite protejarea copiilor, dar adulții nu vor fi nevoiți  să călătorească doar pe scaunul din mijloc.

Parasolare retractabile pentru a-i proteja pe copii de soare

 Există vehicule a căror geamuri din spate au o plasă care se prinde într-un cârlig. Acest lucru ajută la protejarea copiilor de soare.

Acces facil

 Dacă vorbim despre mașini de familie, accesul ar trebui să fie la fel de confortabil pentru toată lumea.

Asta include faptul că părinții nu trebuie să se aplece prea mult pentru a plasa scaunul pentru copii și copiii.

De câte ori nu se lovesc la cap sau îi doare spatele! Nu există nimic asemănător cu așezarea copiilor la o înălțime mai naturală.

Compartiment cu oglindă inclusă, pentru a vedea copiii

 În unele vehicule, sub oglinda retrovizoare, fixat de plafon, există un compartiment pentru ochelarii de soare.

Dacă îl deschizi mai mult, are o oglindă curbată integrată care îți permite să vezi spre scaunele din spate.

Dacă copilul începe să plângă, te uiți în sus și poți vedea ce se întâmplă cu acesta.

Aspiratoare integrate

 Dacă este inevitabil ca cei mici să mănânce în mașină în timpul călătoriilor lungi sau ca aceștia să care mizeria înăuntru, nu există nimic mai bun decât un aspirator integrat.

Sticlă fumurie

 Avantajul geamurilor fumurii este liniștea, oamenii din exterior nu pot vedea atât de ușor în interiorul vehiculului.

Banchetă mare și / sau scaune rabatabile

 Evident, cu cât mai mult spațiu cu atât mai bine! Dacă portbagajul nu este foarte mare, dar are opțiunea cu scaune rabatabile, este deja un punct în plus.

Acest lucru este foarte frecvent la vehiculele cu trei rânduri de locuri pentru șapte pasageri. Cu toate acestea, există unele vehicule care sunt mai funcționale decât altele.

Cu cât sunt mai multe airbag-uri, cu atât mai bine

 Știm că echipamentele de siguranță cresc foarte mult prețurile. Dar, în sfârșit, acesta este primul lucru pe care multe mămici sunt dispuse să îl plătească înainte de orice altceva.

 Filme

 În versiunile mai echipate, opțiunea de a viziona filme în interiorul mașinii este, fără îndoială, un lucru excelent în timpul călătoriilor lungi.

Manevrabilitate

Deși este clar că orice minivan mai înalt nu va fi la fel de sport și stabil ca un vehicul jos, se poate conduce ușor. 

Cu toate acestea, în unele ocazii, mamele vor trebui să decidă între un motor foarte eficient sau cu performanțe superioare.

Minivan cu trei rânduri de scaune

O mașină cu multe beneficii. Nu numai că poți călători cu copiii, cu părinții sau cu socrii într-o singură mașină, ci când copiii sunt la o vârstă dificilă, vei evita bătăile între ei. 

Dacă crezi că aceste lucruri sunt oferite doar de minivan-uri la prețuri mai mari, te înșeli.

Noul Suzuki Ertiga sau Toyota Avanza sunt mașini minivan compacte, cu trei rânduri de scaune, la prețuri foarte bune. 

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să alegi mașina potrivită pentru tine. De asemenea, te invităm să intri în parcul auto online al Auto Rulate București.

Avem cea mai bună calitate de mașini second hand, la cele mai bune  prețuri. Contactează-ne pentru a afla cum poți intra în posesia unei mașini pe gustul tău. 

Alte articole de pe blog

🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: o revizie de ulei si filtre sau plin de combustibil sau numere provizorii  daca veti cumpara in aceasta perioada orice autoturism din parcul nostru/ Garanție pana la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne