Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Diferite tipuri de mămici … și mașinile lor preferateNu este niciodată bine să generalizezi. Cu toții suntem diferiți. Cu toate acestea, există anumite caracteristici pe care mulți oameni le împărtășesc și, printre ele, mamele.

În acest caz, nu vom vorbi despre toate tipurile de mame. Vom vorbi doar de cele care au un stil foarte accentuat, care se reflectă în tipul de vehicul pe care îl conduc.

Deși se pare că alegerea mașinii este rațională și practică, în realitate, întotdeauna se ascunde un motiv emoțional și irațional.

Există doamne care simt o afinitate mai mare pentru mașinile mai tradiționale, în timp ce altele caută mașini noi și moderne.

În spatele acestei alegeri, se ascunde o personalitate…

Mama casnică: minivan

Este probabil o doamnă de familie, iar locul ei preferat este casa ei.

Mai presus de toate, este o mamă care acordă prioritate siguranței și responsabilității.

Este posibil să desfășoare activități fiind stăpână pe timpul ei, cum ar fi să facă brățări, să vândă haine sau accesorii. Deși, prioritatea sa este să aibă grijă de familie. Așa că, alege un minivan pentru că ea este cea care duce și aduce  copiii.

Cu toate acestea, mașina este condusă de mai mulți membri ai familiei. De asemenea, este folosită pentru a lua colegii copiilor de la școală atunci când cei mici vor să se joace acasă cu aceștia. 

Exemplu: Chrysler Pacifica.

Mama aventuroasă și la modă: SUV și Crossover

SUV-urile sunt la modă, nu-i așa? Ea va avea unul. La rândul său, spre deosebire de minivan, această mașină nu le va face să pară serioase sau învechite.

Va putea crea imaginea femeii distractive și tinere.

Exemplu: Cherokee.

Mama corporativă: sedan sau coupe

Această mamă își apreciază munca și este profesionistă. La rândul său, nu vrea să transmită un mesaj societății că este o mamă fără ocupație.

Dimpotrivă, vrea să arate că muncește. Copiii săi este posibil să fie deja mari, iar munca sa să fie legată de vânzări, comerț sau afaceri.

Pentru ea este important nu numai să fie modernă, ci să aibă drepturi egale cu bărbații.

Exemplu: Mercedes-Benz sau Mazda.

Mama ecologistă care are grijă de sănătatea ei: hibrid

Este o idealistă. Nu numai asta, ea este, de asemenea, foarte disciplinată și îi pasă foarte mult de convingerile sale.

Este foarte important pentru ea să-și hrănească copiii sănătos, organic și cu alimente neprocesate.

De asemenea, îi plac foarte mult animalele și îi place cultura. Deși își folosește mașina când este necesar, îi plac activitățile în aer liber.

Exemplu: Toyota Prius

Mom cool (foarte cool): mașină iconică

Mama asta are grijă de imaginea ei. Pentru ea este important să arate bine, așa că îi place să meargă la sală.

Probabil este o mamă singură și muncitoare. Îi place să își cumpere genți, încălțăminte și accesorii.

Este o mamă modernă, care își răsfață copilul.

Exemplu: Mustang

Mama VIP: lux

Acestei mame îi plac locurile de lux și exclusiviste. Îi place să meargă la micul dejun cu prietenii ei, într-un loc șic.

Îi plac vinul și cocktailurile. Arată întotdeauna impecabil, poartă cele mai noi articole și haine la modă. Însă da, niciodată nu-și pierde eleganța.

Copiii săi sunt întotdeauna curați și ordonați, la fel și mașina sa!

Exemplu: Buick, Lincoln Navigator, GMC.

Soțiile voastre în ce categorie se încadrează? Ce tip de mame sunt? Ținând cont de cele menționate mai sus, vă recomandăm să o surprindeți în mod plăcut pe mama copiilor voștri cu o mașină pe gustul și stilul său. 

Din acest motiv, vă invităm să vizitați parcul online al Auto Rulate București pentru a descoperi mașina potrivită pentru jumătatea voastră.

Ne mândrim cu faptul că deținem cea mai bună calitate de mașini second hand de pe piață. Prin urmare, puteți oricând cumpăra cu încredere de la noi, orice fel de mașină, cu kilometri 100% reali. În plus, la achiziționarea mașinii veți primi și garanție 12 luni, verificare la livrare și verificare completă, service post vânzare, credit începând de la 6%, printre altele.

Așadar, nu mai ezitați, faceți o bucurie mămicilor din familia voastră. Mult succes în alegerea mașinii potrivite.  

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne