Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Descoperiți de ce oamenii aspiră să aibă o mașină bună pentru a-și evidenția succesul și putereaSocietatea tinde să măsoare succesul și puterea oamenilor pe baza bunurilor lor materiale. Fără îndoială, acest succes este superficial și materialist, bazat mai mult pe posesia obiectelor decât pe fericirea indivizilor.

În ciuda acestui fapt, mulți tineri cresc cu dorința de a-și cumpăra o mașină. Fac din asta obiectivul vieții lor. 

Din păcate, există persoane care vor să dețină o mașină bună cu orice preț, indiferent cum o obțin.

Dar ce caută oamenii atunci când cumpără o mașină bună?

Putere și dominație

 Potrivit lui Jürgen Klaric, unul dintre cei mai influenți 10 marketeri din lume, creierul nostru reptilian ia decizia oricărei achiziții pentru a supraviețui.

De exemplu, inițial, femeile cheltuiesc bani pe haine ca armă de seducție. Fac asta pentru a-și atinge obiectivul instinctiv de a obține un furnizor sau un protector.

În acest fel,  își asigură resursele pentru menținerea și protejarea unor posibili urmași. După cum spune acesta, acest lucru din punct de vedere cultural nu mai este acceptabil. Totuși, acest lucru are legătură cu aspectul nostru cel mai primitiv.

Odată ce femeia se căsătorește, se îmbracă bine pentru a fi acceptată de prietenii ei din grup. Din acest motiv, femeile apar pe coperta revistelor pentru femei.

În același mod, bărbații cumpără o mașină din cauza creierului reptilian. Strămoșii își cumpărau armăsari impunători din același motiv: cel care se mișca mai repede era cel care îi domina pe ceilalți și cucerea teritorii mai mari.

Ceea ce atrage bărbații are de-a face, în mare parte, cu dominația aproapelui și atragerea femeilor.

Bărbatul care are o mașină are resurse, astfel încât el poate oferi instinctiv confortul persoane care se urcă în mașină.

În general, o mașină pentru creierul reptilian la bărbați și femei simbolizează: puterea, dominația, recunoașterea, apartenența, precum și plăcerea și explorarea și, în sfârșit, adăpostul familiei.

În publicitate, acesta este modul în care sunt gestionate codurile. Un vehicul premium este legat de statut, un off-road de explorare și aventură, un SUV de siguranța și protecția familiei.

Nu trebuie uitat încă un lucru important, cultura respectivă reprezintă 30% din procesul decizional. Aceasta influențează percepția lucrurilor bazate pe cunoaștere, semnificații și învățarea mediului.

Deci nu putem generaliza semnificațiile, ele diferă de la o țară la alta.

Puterea din noi

 Relația noastră cu puterea este esențială pentru sănătatea noastră. Astfel, există cei care încearcă să-și depășească sentimentele de incapacitate sau de neputință, dând putere obiectelor, oamenilor sau situațiilor.

Cu toate acestea, este important să fim atenți cui îi acordăm puterea noastră. Dacă o persoană dă putere banilor sau bunurilor materiale, ar putea depinde de acestea să se simtă bine.

Dar, în cazul în care lipsesc, puterea personală ar putea fi în pericol. Prin urmare, este necesar să analizăm în ce scop ne dorim putere de la o mașină sau un obiect.

Ne putem dorim o mașină bună pentru efort, pasiune și merit, pentru a ne exercita dominația asupra altora, pentru recunoaștere, aprobare sau căutarea respectului.

Pe voi ce vă motivează să aveți o mașină bună? Vă doriți o mașină bună pentru a putea circula cu ea o perioadă lungă de timp, fără a întâmpina probleme majore?

Ei bine, dacă asta este ceea ce vă doriți, echipa Auto Rulate București vă pune la dispoziție un parc auto online. În parcul nostru veți găsi doar mașini second hand de cea mai bună calitate.

Dacă veți apela la noi, veți beneficia de rapiditate, eficienţă, satisfacţie. Știm cât de importantă este mașina în viața oamenilor. Din acest motiv, dacă vă doriți una mai frumoasă și mai performantă, noi suntem soluția pentru voi.

Vă puteți achiziționa mașina direct din parcul nostru sau pe comandă. Ne adaptăm la cerințele voastre pentru a vă oferi exact ceea ce vă doriți. Ne place ceea ce facem și ne și pricepem. De altfel, suntem dealerul expert de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul. 

Datorită nouă veți intra cât se poate de repede în posesia unei mașini rulate mai noi și mai bune. Contactați-ne și vă veți convinge de calitatea serviciilor noastre.  

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Call Now ButtonContacteaza-ne