Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Descoperă câteva lucruri extraordinare despre mașinile second handCumpărarea unei mașini este întotdeauna un moment foarte incitant. E ca și atunci când ai primi o nouă „jucărie” – ești curios să vezi cum funcţionează, să o descoperi, să vezi ce știe să facă și cum te simţi atunci când o utilizezi. Când vine vorba de o mașină, practic orice șofer dezvoltă „o relaţie” cu mașina. Iar atunci când discutăm de o mașină second hand, trebuie spus că de multe ori curiozitatea în a te urca la volanul unei astfel de mașini este și mai mare datorită faptului că ești curios să afli cum a întreţinut-o proprietarul anterior, ești nerăbdător să vezi cum te simţi într-o mașină care știi că a aparţinut înainte altcuiva și te întrebi dacă respectiva mașină îţi va satisface cerinţele.

Ei bine, trebuie spus că există câteva aspecte extrem de importante la care trebuie să te gândești atunci când vine vorba de cumpărarea unei mașini second hand.

Primul lucru extraordinar de apreciat la mașinile second hand este preţul acestora și economia pe care o poţi face alegând să cumperi o astfel de mașină în loc să cumperi o mașină nouă. Faptul că achiziţionezi o mașină second hand nu înseamnă că vei cumpăra o mașină ieftină sau o mașină defectă. Nicidecum! Este cunoscut faptul că o mașină se depreciază foarte mult ca valoare în chiar primii ani de la ieșirea din fabrică și de aceea preţurile la mașinile second hand sunt mult mai mici comparativ cu mașinile noi nouţe. Dar asta nu înseamnă că vei cumpăra o mașină pe care o vei ţine mereu în service. Cumpărând o mașină second hand vei putea să conduci multe sute de kilometri la volanul acesteia și în același timp să economisești o sumă frumoasă de bani pentru a-i investi în alte moduri care să te bucure pe tine și familia ta.

Al doilea lucru fantastic la mașinile second hand se referă la cât de bine este echipată o astfel de mașină, la numeroasele accesorii existente pe aceste mașini. Astfel, dacă la o mașină nouă faptul că vrei să beneficiezi de absolut toate accesoriile și echipamentele ce pot fi pe modelul de mașină ales înseamnă sume foarte mari de bani ce trebuiesc plătite la achiziţionarea mașinii, la o mașină second hand preţul este cu mult redus, chiar dacă mașina beneficiază de respectivele echipamente. Foarte adesea mașinile second hand sunt vândute de vechiul proprietar din diverse motive care nu au de-a face cu fiabilitatea sau cu modul de funcţionare al mașinii.

Cel de-al treilea lucru absolut remarcabil la mașinile second hand vizează certificatele de garanţie. Dacă o mașină nouă va avea întotdeauna actele în regulă și dovada funcţionării optime în urma diverselor teste, ei bine o mașină second hand îţi poate oferi de asemenea certificate de garanţie și istoricul său. Desigur, acest lucru este valabil dacă apelezi la o firmă serioasă în vânzarea de mașini second hand, cum este de exemplu Auto Rulate București. La Auto Rulate București, orice cumpărător va beneficia în momentul achiziţiei unei mașini second hand de întreg istoricul mașinii cumpărate și va primi și o garanţie. Astfel, având și aceste dovezi ale faptului că mașina cumpărată este cu toate actele în regulă și tot ceea ce ai auzit de la dealer-ul de mașini este dovedit prin existenţa documentelor, vei fi împăcat că ai făcut cea mai bună alegere.

Aceste trei lucruri mai sus amintite sunt doar cele mai importante aspecte de luat în seamă atunci când ești în dubiu dacă să alegi o mașină nouă sau una second hand. Deși la prima vedere pare mai tentant să optezi pentru o mașină nouă, poate gândindu-te de două ori la cele mai sus enunţate ţi se va părea mai oportună achiziţionarea unei mașini second hand.

Iar atunci când vrei să apelezi la un dealer mașini second hand, alege Auto Rulate București. La Auto Rulate București satisfacţia și siguranţa clienţilor este pe primul loc. La noi vrem să stabilim o relaţie pe termen lung cu clienţii noștri, iar mașinile second hand pe care Auto Rulate București le oferă spre vânzare prezintă cele mai înalte standarde de calitate. Auto Rulate București nu face rabat de la elementele de siguranţă și nu vinde mașini second hand recondiţionate sau care au suferit daune majore. Prin urmare, atunci când alegi să cumperi o mașină second hand de la Auto Rulate București, alegi experienţa în domeniul auto, alegi expertiza, reputaţia și calitatea mașinilor vândute.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne