Telefon:

0762331717

Showroom:

Strada Atomistilor, Nr. 50, Magurele, judetul Ilfov

Cumpărarea unei mașini rulate- Sfaturi și lucruri de evitatCumpărarea unei mașini rulate poate fi un proces dificil de dus la bun sfârșit, deoarece nicio mașină nu este la fel. Fiecare mașină are un istoric unic care poate fi, fie în favoarea ta, fie poate deveni cel mai mare coșmar al tău. Pe lângă pașii necesari pentru cumpărarea unei mașini noi, când cumperi o mașină rulată, există pași suplimentari pe care trebuie să îi cunoști.

Unul dintre cei mai importanți pași este să te asiguri că ai la dispoziție un raport privind istoricul mașinii și o inspecție tehnică realizată de un mecanic autorizat.

De ce ar trebui să îți cheltuiești banii câștigați din greu pe un mecanic? Este mai bine să plătești pentru serviciile unui mecanic înainte de a cumpăra  mașina decât să cheltuiești mulți bani pe reparații mai târziu.

Trebuie să fii foarte atent atunci când cumperi o mașină second hand. Poți cumpăra cu ușurință o mașină cu mari probleme tehnice. Când vezi o mașină foarte veche pe șosea, probabil că nu-ți dai seama că multe dintre aceste mașini sfârșesc reparate, reconstruite și vândute pe piața mașinilor rulate.

Însă citind cu atenție acest articol vei învăța cum să eviți înșelătoriile obișnuite și capcanele.

Găsirea mașinii potrivite

Acest pas poate părea evident, însă înainte de a pierde timpul accesând ziarele locale pentru a vedea anunțurile auto cu privire la mașini second hand, căutați-ne pe noi,  cei de la Auto Rulate București.

Îți punem la dispoziție cea mai bună calitate de mașini second hand. La noi găsești cea mai largă oferă de modele. Înainte de punerea lor spre vânzare le asigurăm o analiză și o verificare riguroasă. Tehnicienii, inginerii și experții în domenii conexe le asigură o certificare precisă și sinceră.

Prin urmare, la noi poți găsi întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

Cercetarea istoriei mașinii

Acesta este cel mai important sfat care trebuie urmat atunci când cumperi o mașină rulată. Indiferent ce faci, nu ar trebui să cumperi niciodată o mașină fără a verifica mai întâi ce anume achiziționezi. Trebuie să ceri întotdeauna documentul cu istoricul mașinii.

Există foarte mulți oameni care au cumpărat mașini rulate și au constatat că mașinile respective au avut multe probleme în trecut. Există persoane care știu cum să facă o mașină să arate bine în ciuda problemelor tehnice avute. Mulți pot cumpăra o astfel de mașină, nu și tu dacă alegi o mașină din oferta noastră.

Odată aleasă o mașină din oferta noastră, vei avea la dispoziție întreg istoricul automobilului second hand ales, iar autenticitatea kilometrilor parcurși va fi garantată. În plus, parcul nostru auto conține cele mai bune mașini rulate din România și Europa.

Prin urmare, de la noi poți cumpăra cu încredere, căci nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută.

 Finanțare

Nici în privința finanțării nu trebuie să-ți faci griji. După cum precizat și în alte articole, pentru a te ajuta să intri în posesia mașinii dorite, îți punem la dispoziție diferite modalități de plată.

Dacă ai o mașină pe care ai vrea să o schimbi, poți apela la sistemul Buy Back. Aduci mașina la noi, ți-o evaluăm, dai diferența și pleci cu o mașină mai bună.

Dacă nu ai mașină și vreți să-ți achiziționezi una, cumpărarea unei mașini rulate poate fi o decizie foarte bună. Nu are loc să dai bani pe o mașină nouă când ai posibilitatea de a cumpăra una rulată într-o stare foarte bună.

Trebuie să știi că ceea ce ne diferențiază de concureni este calitatea și controlul asupra calității autoturismului.

Așadar, ai șansa ca prin intermediul unei bănci colaboratoare să faci un credit auto cu dobândă de la 6% și să-ți cumperi o mașină de calitate.

De asemenea, poți opta și pentru credit auto prin IFN și astfel scapi de bătaia de cap care ți-o dă achiziția unui automobil. Și creditul fără dobândă poate fi potrivit pentru tine dacă ai un istoric de creditare pozitiv. Alegerea îți aparține.

Negocierea ca un profesionist

Dintre toate etapele privind cumpărarea unei mașini rulate, negocierea este printre cele mai descurajante. De obicei, trebuie să utilizezi toate informațiile disponibile în avantajul tău pentru a reduce prețul. Înainte de a începe negocierea, trebuie să faci tot felul de cercetări cu privire la automobilul pe care vrei să-l cumperi.

Datorită Auto Rulate București negocierile deranjante dispar. Totul este clar de la bun început. Așadar, cumpăra o mașină de la noi, de cea mai bună calitate, la un preț avantajos.

Alte articole de pe blog

         🎁 𝗖𝗔𝗗𝗢𝗨: Distribuție și pompă apă + Revizie (Ulei și filtre)! Garanție până la 12 luni!

Contacteaza-ne